Příšery ze Starlightu

Příšery ze Starlightu https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19342/ren-dhark-prisery-ze-starlightu-19342.jpg 3 6 6

Ren Dhark série

< 30. díl >

Ren Dhark objevil domovskou planetu Giantů. Konečně se vysvětlí, kam agresoři unášejí obyvatelstvo Země – lidé tu slouží a na svou minulost už zapoměli. Sami sebe nazývají Robony a pokládají Gianty za své pány a ochránce. Situaci na Hope zatím komplikují nové boje o moc …

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Unheimlichen von Starlight


více info...

Přidat komentář

Pasadenka
30.12.2019 4 z 5

Slovo úvodem

Mé hodnocení vychází z toho, že se jedná o rodokapsoví díl dlouhé série, která na sebe přímo navazuje. Hodnotím tedy epizodu podle toho, jak se odkloňuje ze standardu, který je za mě 4 hvězdičky. Jedná se o naprostou žánrovou klasiku. Kdo má rád, ten si začte, kdo nemá, bude ohrnovat nos. :)

ludek.n
21.07.2018 2 z 5

Ren Dhark objevuje planetu Robon, kde stojí města, která jako by z oka vypadla těm pozemským a co víc, v osvětlených ulicích se klidně procházejí lidé a baví se spolu jako by nikdy nebyli uneseni ze Země a přepraveni sem přes propast světelných let. Stagnace. Jinak to neumím popsat. Dokonce ani osvědčený a vysoce aktivní autor série Kurt Brand se nevyvaroval, podobně jako jeho kolegové, mlácení prázdné slámy. Sledujeme události na Zemi, na Hope i na Robonu a kde nic tu nic, ani smrtelné ohrožení posádky Point Of nezabírá. Opravdu už by to chtělo nějaký nový a svěží vítr do plachet, než celý příběh ještě víc zdegeneruje.