Bouře

Bouře https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58767/boure-58767.jpg 3 30 9

Regan Reillyová série

< 13. díl >

Regan a Jack Reillyovi se rozhodli oslavit první výročí svatby v domě na pláži na Cape Cod, chtěli si užít klid a soukromí. Rozpoutala se ale bouře, která rozvířila i klid v oblasti, která jinak ožívá až v létě. Dům bičují provazy deště, stromy se nebezpečně ohýbají a Regan se těší, že nemusí ven a mohou se na to dívat z okna. Jenže se ukáže, že všechno je jinak. Jack se z nákupu vrátí se dvěma zvědavými sousedkami, kterým větev rozbila okno a nemají se kam uchýlit. Když to vypadá, že hůř už být nemůže, objeví se vyděšený mladík, který se stará o dům mimo sezonu, že právě objevil paní ze sousedství dole na pláži, spadla asi ze schodů. Jack s Regan se tam s ním rozběhnou, ale zjistí, že Adele Hopkinsová už tam není a celou pláž zaplavila voda. Všichni jsou přesvědčeni, že ji smetla voda. Kdo vlastně Adele Hopkinsová je? Ukáže se, že to nebude snadné zjistit, byla to samotářka. Regan s Jackem zahájí pátrání, chtějí sousedům, od nichž si dům pronajala, pomoci najít její rodinu. Podle polštářů, které Adele nakoupila, objeví krámek, který vedou dvě dívky. V diskusi na jejich webových stránkách se o Adele Hopkinsové objeví zmínka. Je to Adele, po které pátrají? Zdá se, že při oslavě prvního výročí svatby zažijí Regan s Jackem leccos, jen ne klid.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Wrecked , 2010


více info...

Přidat komentář

aliza
25.11.2022 3 z 5

Kniha se četla dobře, takový lehký příběh s detektivní zápletkou, docela fajn oddechovka.

janina66
15.01.2020 4 z 5

Mně osobně se kniha líbila. Čtivá, kratší kapitoly, děj hezky odsýpal. Žádná hluchá místa. Regan a Jack mi byli sympatičtí. Není to detektivka v pravém smyslu, spíše bych řekla detektivní zápletka.


Harold
24.08.2019

zpočátku mi přišla kniha při čtení zajímavá, odlehlé místo, několik domů, venku velká bouře, odpočinková detektivka. Ale přílišné střídání příběhů mě docela frustrovalo, až tak, že jsem knihu prostě nedočetl.

jindra3953
14.04.2019 3 z 5

Dalo se to číst, ale konec zklamal. Vše se vyřešilo jaksi samo od sebe.

jefff
19.07.2017 1 z 5

Hodně slabá kniha, kde se nic moc neděje, zápletka je hodně vlažná a finále skoro zbytečné. Jedna z těch nejhorších knih, co jsem si koupil. Bohužel jsem v knize dal na pěknou obálku :-). Chyba.

orinka3
01.11.2016 1 z 5

Slabé, nudné. Kniha plná klišé. Čtivá, ale to knížku nezachrání, když chybí to podstatné: obsah. Je to vlastně plochá konverzační detektivka, která není vůbec napínavá a je napsaná tak, že by člověk nejradši zavraždil autorku. Hvězdičku nechávám za snadné čtení.

Kubíííína
04.11.2014 5 z 5

Jednoznačně musím dát nejvyšší hodnocení, a dal bych klidně i šest hvězdiček, kniha mě totálně uchvátila!

studentice
16.06.2013 1 z 5

I přes několik pokusů jsem nedokázala knížku přečíst. Tohle není můj šálek čaje a této autorce se už v budoucnu vždy vyhnu

dada1838
13.03.2013 3 z 5

Jednoduchá, ničím nepřekvapující detektivka.