Recepty z farmářského trhu. I. díl, Podzim-zima

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88368/recepty-z-farmarskeho-trhu-i-podzim-zima-88368.jpg 4.220
Nahrávám...

Komentáře (3)

Kniha Recepty z farmářského trhu. I. díl, Podzim-zima

vivienna
09.01.2019

...krásná, inspirativní kuchařka, jsem ráda, že jsem ji dostala a mohla zařadit do knihovničky...:-)

cérka
17.10.2016

Prostudováno a prolistováno. Asi 10 receptů určitě vyzkouším. Zatím upečen dort z červené řepy. Luxusní záležitost a přitom tak jednoduchý! Chystám se na celerovou remuládu a mrkvový dort :-).
Jen malá připomínka, u některých druhů ovoce či zeleniny je receptů žalostně málo.


Pavo.Klima
29.01.2012

Kuchařky se nečtou jako beletrie.... Baví mně fotky, baví mně suroviny, které patří k českému prostředí....Baví mě listování! Jen zatím nebyla teorie vyzkoušena v praxi.... V tomto případě čekám na druhý díl - jaro & léto