Vzkříšení

Vzkříšení https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44803/vzkriseni-44803.jpg 4 45 5

Rai-kirah série

< 3. díl

Seyonne přežil šestnáct let otroctví. Přežil mučení šílených Gastaiů. Vrátil se i z Kir Vagonothu – města démonů. To vše se však nedá srovnat s nebezpečím, které na něj číhá nyní… Zrádný rod Hamraschi se rozhodl zničit prince Aleksandera a také každého, kdo se opováží poskytnout mu pomoc. Seyonne tak musí bojovat na dvou frontách – za život Aleksandera i s démonem ve své duši… Nedokáže však odolat hlasu záhadného vězně z Tyrrad Noru. Až v domovském světě démonů zjistí Seyonne úplnou pravdu…... celý text

Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Restoration , 2002


více info...

Přidat komentář

RaptoR
17.05.2023 5 z 5

Trilogie Rai-kirah je skvělá! Vyšla u nás v době, kdy fantasy teprve vykukovalo ze své škatule a nenaředilo se ohromným balastem young-adult titulů. Já si tuhle sérii koupil čistě kvůli nádherným obálkám. Autorka sama pro mě byla velkou neznámou, ale věřil jsem zápalu tehdejších vydavatelů :)
A nemýlil jsem se. Celá trilogie je skvěle napsaná, čtivá a živá. Pravda, první díl byl nejlepší. Místy to bylo zbytečně natahované a přeslazené, nicméně celek jako takový je krásnou ukázkou správného rozvíjení příběhu. Takže za mě je to jasná pětihvězda.

Charlie119
31.05.2021 5 z 5

Ačkoli si osobně myslím, že původně knihy mít pokračování neměly, jsem osobně rád, že vznikly. Tento svět je něco docela jiného než věčně číst o tom, jak se elfové nemají rádi s lidmi, trpaslíky, draky, popřípadě troly... Přečíst si zajímavý příběh o něčem odlišném byl pro mne neuvěřitelně svěží vítr!


Grety
30.12.2020 2 z 5

Pokračování v duchu předešlých dílů. Mám ráda toho chlapíka, co je a není bůh, démon a nebo člověk. Poslední půlku, jsem se do toho musela nutit, bylo překombinované a moc naivní i na mé romantické ❤️.

Knihomlok2015
28.01.2018 5 z 5

Zde napište svůj komentář - průzračně jednoduchá instrukce a já nejsem schopna ani toho. Komentář je svým způsobem zbraň, ostrá a svou mocí schopná vynést knihu do nevídaných výšin nebo ji srazit na kolena do nejhlubších bažin. Pro někoho spjatá se čtením stejně jako probdělé noci, unavené oči a prozívaná pracovní dopoledne.
A i přesto, že bych vám nyní chtěla tuhle knihu vynachválit až do nebe (co vynachválit, chtěla bych to vykřičet do celého světa až bych přišla o hlas), i přesto, že bych vám chtěla říct, proč miluju její smyls pro humor ("A pokud se nepřestanete takhle tvářit, můj pane, začnou si lidé ještě myslet, že snad máte srdce.") proč miluju to přátelství ("Ach, bohové, kde jsi Seyonne? Já tohle nechci."), a spoustu dalších věcí. I přesto všechno, že bych vás chtěla přivést na pokraj šílenství, až budete pátrat na netu, v antikvariátech i garážových výprodejích po pár posledních rozpadajících se kusech téhle knihy, nejde to.
Nejde to, protože to všechno co mám na srdci, a co navždy zůstane uzavřeno v krajině mé duše, to všechno, snad proto, že je toho až příliš, se rozpadne jen na pouhé stíny než to doputuje do mé hlavy a zaznamenají to mé prsty na klávesnici.
A možná, že právě to, že se ze mě stává jen ubohý, němý čtenář, by vám mělo stačit k tomu, abyste pochopili, co se vám snažím říct.

Banchie
12.01.2016 5 z 5

Proměna a vzkříšení je 10/10. Super děj, který okamžitě pohltí.

Autorovy další knížky

Carol Berg
americká, 1948
2004  90%Proměna
2004  85%Odhalení
2004  83%Vzkříšení

Kniha Vzkříšení je v

Právě čtených1x
Přečtených64x
Doporučených5x
Knihotéce72x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x