První jezdec Apokalypsy

První jezdec Apokalypsy https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42864/bmid_prvni-jezdec-apokaly-42864.jpg 4 9 2

Španělská chřipka zabila 30 milionů lidí po celém světě v roce 1918. Teď, se historie ohrožení opakuje… Jedna vědecká expedice zatím směřuje k vzdálenému ostrovu v arktickém moři, aby nalezla vyhynulé druhy zhoubných virů uchovaných pod vrstvami z ledu… První jezdec Apokalypsy může opět povstat – jeho jméno je: MOR! V New Yorku neznámí pachatelé zavraždí muže a ženu. V Severní Koreji rozbombarduje vojenský letoun horskou vesnici. V norském moři si ledoborec probíjí cestu k opuštěnému ostrovu. Na palubě veze tým, který má exhumovat těla dávno zemřelých horníků. Tři odlišné události spojuje pavučina tajných akcí a protiakcí. Novinář Frank Daly má fantastický námět, na jaký se čeká celý život, ale narazí na bariéru zděšeného mlčení...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

First Horseman , 1998


více info...

Přidat komentář

Atanone
11.07.2017 4 z 5

Pěkně postupně dávkované napětí a velmi šikovně poodhalovaná vodítka. Dobré téma-řekla bych ani tak aktuální jako "akutní".
Autor se udržel na uzdě co se týče v poslední době tak populární akčnosti hlavních hrdinů.
Za mě mohla kniha končit o 1-2 kapitoly dřív. Nemám nic proti happyendům,ale po tom,co se autorovi podařilo vás pořádně vzburcovat,vás pak uloží do růžové vatičky,vy si oddechnete jak to všechno nakonec dobře dopadlo. Končit tahle kniha víc do otevřena,mohla mi ležet v hlavě týdny. Takhle jsem dočetla a fajn.
Ale co mi trochu leží v hlavě a při čtení se mi vybavilo- umřít musíme všichni. To je neoddiskutovatelný fakt. Můžeme snad trochu ovlivnit kdy a jak,ale jinak s tím nic nenaděláme,ať už je to superchřipka,nebo blázen za volantem. Ale můžeme se snažit zůstat sami sebou. Co se různých myšlenkových směrů týče-vím sama jaké to je,když vám někdo před očima předělá letitého přítele a vy ho ztratíte,protože mu doporučili se s vámi nestýkat,jelikož nejste jeho cílová skupina. Tak tohle mě děsí víc,než chřipky.

ina77
12.05.2013 4 z 5

Hodně dobrá kniha!
Je zajímavé co všechno by se mohlo stát!


Štítky knihy

mor pandemie španělská chřipka

Autorovy další knížky

John Case
americká
2005  88%Druhá šance / Chytač stínů / Iluzionista / Strážce
2006  84%Kód zrození
2007  82%Tanec duchů
2001  71%První jezdec Apokalypsy
2006  86%Maska smrti

Kniha První jezdec Apokalypsy je v

Přečtených19x
Doporučených1x
Knihotéce34x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x