Prostitutka a Arab

Prostitutka a Arab https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488893/bmid_prostitutka-a-arab-Vyj-488893.jpg 4 9 4

Příběh o luxusní společnici Graciele, jejímž jediným cílem je v luxusu také žít. Věří, že díky své práci dokáže svést muže svých snů a provdat se za něj. Jednoho dne toho skutečně málem dosáhne. Brian Jones je bohatý a šarmantní muž. Téměř se jí podaří dostat ho před oltář. Jenže kartami nečekaně zamíchá neodolatelný Emir, který v ní svou horkou arabskou krví rozdmýchá dosud nepoznanou vášeň. Má to však jeden háček. Emir není milionář a nemůže Graciele poskytnout takový život, jaký by měla s Emirem. Pavučina problémů a lží se stupňuje, na povrch vyplouvají různá tajemství, osudy hrdinů vás nenechají chladnými. Kdo z nich zvítězí ? Vyhraje láska nad sobeckostí – anebo tomu bude naopak?... celý text

Přidat komentář

Atara16
02.08.2023 4 z 5

Příběh o vypočítavé,sobecké, zlatokopce, která dělá vše jen pro peníze..

daza.dt
03.10.2022 3 z 5

Tak nějak nevím z čeho jsou tady všichni tak nadšení, hlavní hrdinka vyčůraná jak mraky, která šla evidentně jen po penězích,..... zbytek postav nic moc.
Ale musím uznat knížka se četla rychle, děj nebyl složitý a závěr pozitivní - jak pro jakou postavu.
Je to moje druhé setkání s touto autorkou - další knihy jsem budou lepší.


alnahu
19.06.2022 5 z 5

Příběh Gracieli,která sní o tom,dobře se vdát za bohatého muže a užívat si luxusu.Stane se luxusní společnicí,potká i svého prince,ale osud zamíchá karty a její příběh končí jinaknež bychom čekali.Kniha se mi líbila,je čtivá a má pěknou obálkou.

Jurajovamaka
27.02.2021 5 z 5

Tak táto kniha ma dostala! V prvom rade chcem pochváliť obálku,pretože sa mi veľmi páči.... Ale rovnako sa mi páčil príbeh,aj keď záver ma prekvapil....čakala som úplne iný koniec. Ale také knihy píše autorka,ktoré sa zvrtnúť tak ako to najmenej očakávate!
ODPORÚČAM túto aj ďalšie knihy od tejto autorky je naozaj dobrááá ❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Kniha Prostitutka a Arab je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce44x
Chystám se číst9x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x