Přírodní léčba boreliózy
Komentáře knihy Přírodní léčba boreliózy
Samotný recept, jak na nemoc z klíštěte jít alternativní cestou, by se asi scvrkl do pěti stran:) Ale Storl se umí poutavě rozepsat jako vždy. Zasadí nemoc i další nemoci do kulurně-historických souvislostí, přidá nějaké ty planetární vlivy, zrecykluje text i z jiných knih a kupodivu je člověk uspokojen:)
úžasná kniha, která tuto nemoc staví do kulturně-historického rámce a dívá se na ni z mnoha úhlů. Není to pouze návod, co a jak, ale také proč. Nalévá do žil optimismus a radost ze života. Ostatně jako všechny jeho knihy.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
léčitelství, alternativní medicína homeopatie aromaterapie, léčba vůní borelióza fytoterapie, bylinářství, kořenářstvíWolf-Dieter Storl také napsal(a)
| 2013 | Přírodní léčba boreliózy |
| 2004 | Magické rostliny Keltů |
| 2000 | Čarodějná medicína: Znovuobjevení zakázaného umění - šamanské tradice v Evropě |
| 2007 | Čarovná moc rostlin - Mé setkání s léčivou silou přírody |
| 2004 | Zahrada jako mikrokosmos |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

78 %
91 %
Přírodní léčba boreliózy
Plně souhlasím s komentáři pode mnou. Vývoj a historie přenosu boreliózy na člověka je tak čtivá, že jsem si knihu koupila domů. Autor má dar vysvětlit velmi srozumitelně problematiku v širším kontextu. Informci o léčbě štětkou jsem zaznamenala loni. Rostlinu znám mnoho let, ale nikdy jsem netušila, jak velký poklad je. Na jaře jdu hledat a louhovat.