To zvíře v něm

To zvíře v něm https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42636/bmid_to-zvire-v-nem-XAl-42636.jpg 4 109 17

Pride série

< 2. díl

Ve Lví hřívě představila autorka zcela novou ligu hrdinů - sexy fešáky, které vystihuje pojem alfa samec. V To zvíře v něm se jeden osamělý vlk setká se svou partnerkou. Na jisté věci opravdu stojí za to si počkat. Když Jessica Wardová 'čirou náhodou' narazí na Bobbyho Raye Smithe, zjistí, jak se od střední školy změnil. A Jess jakoby celá roztála, kdykoli se Smitty ocitne v její blízkosti. Některé věci se prostě nemění, kromě toho, že z Jess je úspěšná žena, která si může užívat nezávazný sex...... celý text

Romány Pro ženy Fantasy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

The beast in Him , 2008


více info...

Přidat komentář

Kikulka97
23.06.2023 4 z 5

Knížka měla daleko pomalejší tempo, než jedníčka, lbíilo se mi však, že postavy z prvního dílu dostaly poměrně dost prostoru. Opět příjemná, vtipná oddychovka... a kolikrát jsem ani já netušila, co hlavní hrdinka po panu Vlkovi vlastně chce xDDD

anna7852
26.08.2022 5 z 5

Tak tohle bylo o moooc lepší než první díl.
A jako další díly nejsou???
Nevadilo by mi pokračování


petusska01
14.05.2022 3 z 5

No, taka oddychovka, jednoduchá jednohubka, ale bolo to čtivé, vtipné a také príjemné. Dokonca mam dojem ze tento diel so Smitthym ma bavil viac ako ten prvý...

claudiavas89
30.07.2021 5 z 5

Hodně čtivá kniha, jenom škoda že upustili od překladu dalších dílů

Evka3814
20.02.2021 5 z 5

Ach jooo,tato chlupatá smečka mě bude chybět:( Moc jsem se při čtení opět pobavila,je to super oddychovka

havrmoni
17.10.2020 2 z 5

Tak tohle není můj šálek, přeskakovala jsem,bohužel. Nebavilo mě to. V prním díle byly dvě krátké povídky což se dalo. Tohle už jsem nedávala.

levap
07.01.2020 5 z 5

Knihu jsem si moc ráda přečetla je v ní od všeho něco takže se i zasmějete nebo si s chutí a nevěřícně odfrknete jako že fakt?Ale pro mě to bylo fajn počteníčko u kterého se ráda odreaguji a jak jsem psala minule je jich málo

Sidonie
11.02.2018 2 z 5

Až tak do 180 strany jsem byla připravená dát tomu minimálně 3*. Jistě, není to žádné mistrovské dílo, ale to jsem od téhle knihy ani nečekala. Chtěla jsem něco nenáročného, něco, u čeho si odpočinu. Klidně i něco trochu víc romantického (či erotického). Slyšela jsem, že knížka je vtipná, takže jsem se rozhodla ji zkusit.

Jess byla fakt sympatická, o tom žádná. A vlastně všichni ti "psodlaci" byli vykresleni jako prima banda.
Nějaký ten situační humor se tu taky objeví. Celkově to na mě působilo jako jednoduché, ale docela milé dílko.

Co mi vadilo:
1) Všichni v knize sice hrozně (až rasisticky) řeší, zda je někdo vlk, pes nebo lev, ale prakticky je to úplně jedno. Jess se promění v psa snad 2x, a z toho jednou jen proto, aby skočila do vany. Ehm? Kde je to "fantasy"? Kdyby to byli normální lidi, příběh by mohl vypadat úplně stejně.

2) Erotické scény. Aha, tak tady je to fantasy! Jo, tohle jsou ty jediné fantastické scény, které v knize najdeme. Mně erotika v knihách nevadí, ale tohle se mi vážně vůbec nelíbilo. Některé scény na mě působily až směšně (třeba ta s tím kuřetem). Jess dostala orgasmus na jedný stránce častěji, než reálná holka (s mužem) za celý život. A proč sakra musí být vše tak konkrétní? Co takhle nechat prostor fantazii?

3) Hlavní mužská postava. Nemůžu si pomoct, ale tohle fakt ne. Tohle sakra uráží všechny nerdy, ajťáky a knihomoly. Ta knížka říká, že ve skutečnosti každý, i tak supr nerd jako Jess, touží po nějakým tupým pitomcovi, ze kterýho stříká testosteron na všechny strany. Což je bohužel vlastnost, kterou čtenář nedokáže ocenit. Já vážně za celou dobu nepochopila, co na něm viděla. Vždyť on ani nepochopil její narážku na Carrie. KDO sakra nepochopí narážku na Carrie?! Ten příběh je tak profláklej, že to musí pochopit i ti, kdo Kinga v životě nečetli.
Děsný klišé, klišé, klišé. Příběh o tom, jak si malá nerdka a looserkyně nakonec najde pořádnýho alfa samce. Já teda doufám, že je fakt nepřestane bavit sexovat na každý druhý stránce, protože nevím, co jinýho by spolu pak dělali.

4) To nejklišovatější klišé se tu objeví i v podobě Landryho. Totiž toho "druhého chlápka", vedle kterého má náš hrdina vypadat jako ta zaručeně správná volba. Ehm. Autorka jaksi pozapomněla na to, že Jess se může vykašlat na oba dva a najít někoho, kdo s ní bude rád hrát videohry, koukat na Pána Prstenů, A ZÁROVEŇ s ní mít sex. (To jako vážně může být dobrý sex jen s nějakým nabušeným pitomcem? Takže si můžu vybrat chytrýho kluka nebo skvělý sex? Jako fakt?! Ale blbost!)

5) Všechno předchozí můžu smést ze stolu a říct, že je to jen můj osobní názor.
Ale KDE JE SAKRA POINTA?
K čemu tam byly postavy Jako Johnny nebo Kristan? Celou dobu jsem si myslela, že to spěje k nějakému konfliktu z Waltem. OK, zápletka to ani tak není nic moc - biologický otec si přijde pro svou dceru, když zjistí, že její matka je najednou bohatá, a chce ji vydírat. No... ale fajn. Jenže celá tahle zápletka vyšuměla do ztracena. To už by bylo lepší, kdyby se na něj vrhnul Johnny a došlo k nějaké bitce. Místo toho k Waltovi někdo přijde, řekne pár nesmyslů a zastraší ho. A je to. Vyřešeno.
A pak hurá zase na sex a pak ještě svatba a máme tu šťastně až na věky.
Vůbec jsem nechápala, o co v té druhé polovině knihy jde. O co vůbec šlo Jess? To jí úplně přeskočilo? Ne, tohle prostě nedávalo smysl.

Vůbec k ničemu překvapivému či originálnímu tu nedojde. Příběh o tom, jak si jedna chytrá holka pokazí život tím, že se nechá oblbnout hormony. (Kolik už existuje příběhů o tom, kde si looser najde roztleskávačku, nebo o tom, kde si nerdka najde fotbalistu? Tohle je totéž v jiném kabátě.)

Za co ty dvě hvězdy?
Tak... pořád je to asi ve své kategorii něco lepšího. Už jen za ten vtip musím dát hvězdičku. Umíte si představit, že by se upírovi ve Stmívání vykadily vrány na hlavu za to, že je lovil? Nebo někomu z 50 odstínů?
Nebo jakékoli jiné podobné romance? Tím chci jen říct, že takhle kniha se nebere tak příšerně vážně, což považuju za klad.
A pak je tu sympatická banda psů. Hlavně Jess. A občasná narážka na Tolkiena.
Autorka má podle mě na víc. Chce to přidat na humoru a ubrat na... sexech.

Rada: Jestli chcete romantiku, zkuste Johna Moora. Erotická scéna tam zabere dva řádky místo 5 stran, ale funguje rozhodně lépe.

Kešu1981
05.02.2017 5 z 5

Další příběh plný napětí, humoru a vášně ze života metamorfů...Bobby Ray a Jessie Ann jsou vážně povedená dvojka :o)

CHESS
03.06.2016 5 z 5

Skvěle jsem se pobavila :)

LiLLu
11.07.2013 3 z 5

celkem blbost, rozhodně jsem četla lepší knihy

trynitrix
07.06.2013 3 z 5

Takové menší odreagování, jen co se týče postav a jmen jsem v tom měla trochu hokej ale jinak příběh pěkný romantika nadevše :-)

Danda224
25.02.2013 5 z 5

Skvělá knížka pro mrazivé a osamělé večery skvěle jsem si u ní ospočinula a hodně se pobavila :-D

Swatulkaa
27.01.2012 4 z 5

Tato knížka se mi mooc líbila, je pěkně napsaná a dobře se to četlo :-) ano souhlasím není to nic extra - ale mě tyhle knížky baví číst :-)) určitě bych ji doporučila. Pro oddech a relax je jako přímo stvořená. Každopádně si počtete u erotických pasáží :-*

Temný snílek
29.05.2011 4 z 5

Zajímavá kniha pro oddechové počteníčko. Nic extra od ní nečekejte, ale na odpočinek se hodí. Moc u ní nemusíte přemýšlet a ještě se pobavíte. Je to taková fantasy červená knihovna.

bela
30.11.-0001

Kniha je zbytečně roztáhlá - chvilkami jsem se nudila. Kdybych si ji nepřečetla, o nic bych nepřišla.

Senza Jenka
30.11.-0001 4 z 5

Už při čtení anotace na zadní straně mi bylo jasné, že to bude pěkná blbost :o)
A taky jo, ale roztomilá :o) Ideální pro milovníky dlačích romancí, na deštivé odpoledne v posteli.

Štítky knihy

vlkodlaci milostné romány

Autorovy další knížky

Shelly Laurenston
americká, 1967
2010  78%Lví hříva
2010  80%To zvíře v něm

Kniha To zvíře v něm je v

Právě čtených1x
Přečtených168x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených6x
Knihotéce132x
Chystám se číst17x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x