Příběhy dospívajících pedofilů

Příběhy dospívajících pedofilů https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321903/bmid_pribehy-dospivajicich-pedofilu-1PU-321903.jpg 4 11 3

Kontroverzní sbírka, v níž se nám objeví devět velmi silných příběhů mladých pedofilů, kteří si za své zatím krátké životy prožili věci, o kterých bychom radši nikdy nevěděli a nechceme si je ani představit. Daniel Kubec tyto příběhy sesbíral proto, aby ukázal to, co si uvědomuje jen málo lidí – že i pedofilové byli kdysi dětmi a dospívajícími, kteří se nemohli nikomu svěřit se svými problémy a myšlenkami na sebevraždu.... celý text

Přidat komentář

Delphín
14.12.2022 4 z 5

Neuvěřitelně silné čtení. Stále je ve mně tuna emocí.
Všichni máme šanci mít časem krásné oblečení, drahá auta, nebo pěkný byt. Ale zažít opětovanou lásku? Ne každému je to souzeno. A zde je to sepsáno naprosto excelentně. Tato kniha je úžasným počinem, který by se měl dostat k co nejširšímu okruhu čtenářů. Nespočtu lidem může otevřít srdce a oči.

jaroiva
24.09.2018 5 z 5

Drsné! Doporučuji přečíst minimálně rodičům malých dětí. Oceňuji, že někdo dokáže nakousnout tak kontroverzní téma. Přeji knížce, aby se dostala k co nejširšímu okruhu čtenářů, lepší o tématu nahlas mluvit, než dělat, že problém neexistuje.


DK197
22.09.2017 5 z 5

Tuto knihu jsem četla již loni, ale až dnes jsem se dostala k hodnocení... dá se tohle vůbec hodnotit? Pedofilové budou vždycky budit obavy. I u mě. Ale chápu, že si člověk nevybírá. Nevybírá, jestli bude hetero, homo, zoofil, pedofil, nekrofil... A zjistit v pubertě, že se vám líbí čtyřletá sestra kamaráda je šílený nápor na psychiku. Ale... s ohledem na dětskou psychiku pedofilních lásek, pedofilům nezbývá nic jiného než se držet zpátky, pokud nechtějí byť nevědomě napáchat škody. A řešit to s odborníky. Ať je mu 40, nebo 17.

Mimochodem, společnost už je jakž tak připravená na možnost, že za vámi ratolest přijde a řekne: "Mami, tati, jsem gay. Jsem kluk, ale cítím se jako holka. Mám rád tvrdé BDSM. Ale kolik znás si uvědomuje, že můžeme vychovávat malého zmateného pedofila, který se bojí svěřit? Nekrofila? A tak dál. A neuvědomovala jsem si to pořádně ani já. Ale pedofílie je jen jedna z mnoha sexuálních preferencí, která se v člověku může vyvinout. A v tomhle ohledu to mají ti ostatní oproti homosexuálům a výše uvedeným těžší. Na lesby jsme jakžtak společensky připraveni. Ale co byste řekli, jak byste reagovali, kdyby vám dítě řeklo: "Chci se milovat s naší klisnou?"

Štítky knihy

pedofilie autobiografie podle skutečných událostí

Autorovy další knížky

Daniel Kubec
česká, 1988
2012  70%Štěně bez oušek
2013  89%Příběhy dospívajících pedofilů
2013  80%Negativní povídky
2013  80%Rodina, rakovina, rozklad
2024  100%Základy tvůrčího psaní