Příběhy dospívajících pedofilů

Daniel Kubec

Kontroverzní sbírka, v níž se nám objeví devět velmi silných příběhů mladých pedofilů, kteří si za své zatím krátké životy prožili věci, o kterých bychom radši nikdy nevěděli a nechceme si je ani představit. Daniel Kubec tyto příběhy sesbíral proto, aby ukázal to, co si uvědomuje jen málo lidí – že i pedofilové byli kdysi dětmi a dospívajícími, kteří se nemohli nikomu svěřit se svými problémy a myšlenkami na sebevraždu.... celý text

Komentáře knihy Příběhy dospívajících pedofilů

Delphín
14.12.2022

Neuvěřitelně silné čtení. Stále je ve mně tuna emocí.
Všichni máme šanci mít časem krásné oblečení, drahá auta, nebo pěkný byt. Ale zažít opětovanou lásku? Ne každému je to souzeno. A zde je to sepsáno naprosto excelentně. Tato kniha je úžasným počinem, který by se měl dostat k co nejširšímu okruhu čtenářů. Nespočtu lidem může otevřít srdce a oči.

jaroiva
24.09.2018

Drsné! Doporučuji přečíst minimálně rodičům malých dětí. Oceňuji, že někdo dokáže nakousnout tak kontroverzní téma. Přeji knížce, aby se dostala k co nejširšímu okruhu čtenářů, lepší o tématu nahlas mluvit, než dělat, že problém neexistuje.

DK197
22.09.2017

Tuto knihu jsem četla již loni, ale až dnes jsem se dostala k hodnocení... dá se tohle vůbec hodnotit? Pedofilové budou vždycky budit obavy. I u mě. Ale chápu, že si člověk nevybírá. Nevybírá, jestli bude hetero, homo, zoofil, pedofil, nekrofil... A zjistit v pubertě, že se vám líbí čtyřletá sestra kamaráda je šílený nápor na psychiku. Ale... s ohledem na dětskou psychiku pedofilních lásek, pedofilům nezbývá nic jiného než se držet zpátky, pokud nechtějí byť nevědomě napáchat škody. A řešit to s odborníky. Ať je mu 40, nebo 17.

Mimochodem, společnost už je jakž tak připravená na možnost, že za vámi ratolest přijde a řekne: "Mami, tati, jsem gay. Jsem kluk, ale cítím se jako holka. Mám rád tvrdé BDSM. Ale kolik znás si uvědomuje, že můžeme vychovávat malého zmateného pedofila, který se bojí svěřit? Nekrofila? A tak dál. A neuvědomovala jsem si to pořádně ani já. Ale pedofílie je jen jedna z mnoha sexuálních preferencí, která se v člověku může vyvinout. A v tomhle ohledu to mají ti ostatní oproti homosexuálům a výše uvedeným těžší. Na lesby jsme jakžtak společensky připraveni. Ale co byste řekli, jak byste reagovali, kdyby vám dítě řeklo: "Chci se milovat s naší klisnou?"

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Daniel Kubec také napsal(a)

Daniel Kubec
česká, 1988