Poslední lži

Poslední lži https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501801/bmid_posledni-lzi-ZR4-501801.jpg 4 27 7

Poslední slova série

< 2. díl >

Tajemství. Lži. Minulost. Život Jenny Masonové se zdát být dokonalý. Plně se věnuje své úspěšné kariéře animátorky, má dům nedaleko pláže a milovaného syna Joshe, který je nesmírně talentovaný. Je tu však něco, co o ní nikdo neví. Bývala Lily Carsonovou. Mladou matkou na útěku před tajemstvím, které se nikdo nikdy nesmí dozvědět. Po letech neustálého stěhování, ustoupí Jenna synově žádosti o to, aby se usadili. Je tu však zvídavý reportér, který zjistí, kdo Jenna ve skutečnosti je. Jejich bezpečí je ohroženo. Jenna zvažuje všechny možnosti, ale dříve než se stačí sbalit a znovu vše opustit, její syn zmizí... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

No More Lies , 2022


více info...

Přidat komentář

gabriela8704
03.01.2024 5 z 5

Zajímavé navázání na 1.dil a musím říct, že i tato forma se dobře čte. Už se těším na 3. díl. Krásná myšlenka. rozuzlení nejprve slov pak lží a nakonec i tajemství. Úplně se těším na závěr až bude vše odkryto a dokončeno.

L.Helena
08.09.2023 4 z 5

Podle mě o něco lepší, než první díl. Řekla bych, že tady se něco děje, nebo se poodhaluje skutečnost v průběhu celé knihy, což mi u prvního dílu chybělo, tam to vše bylo soustředěno až do závěrečné části.
Škoda, že zatím nevyšel třetí díl, abych mohla celou sérii číst v jednom kuse, takto se obávám, že do té doby zapomenu.


Viviana-Mori
02.09.2023 3 z 5

No, za nejvtipnější okolnost ohledně čtení této knihy považuji to, že jsem až náhodou v půlce děje zjistila (zajímalo mě obecně hodnocení této knihy zde), že jde již o druhý díl. To by mě vůbec nenapadlo, dá se to číst zcela bez problémů samostatně.
Knihu považuji za takový průměr. Hlavní hrdinka prchá před minulostí, svým nevlastním psycho otcem, před bratrem svého kamaráda, který ji chce zničit a zkrátka před svou minulostí. To vše je ovšem omíláno neustále dokola, pořád se jen řeší, co hlavní hrdinka může nebo nemůže říct, jak je vlastně vyděšená a sobecká, neustále lká nad tím, jak se nemůže nikomu svěřit a jak tím trpí její syn. Nic světoborného, téma není zase tolik originální, sice mě zajímalo, jak to dopadne, ale ne tak, abych si kvůli tomu kousala nehty, nebo knihu nedokázala odložit.
Přesto jsem zvědavá a přečtu si první díl, bude zajímavé to číst zpětně a prý má být i třetí. Šanci tomu dám, i když jde vskutku o průměrný, rádoby ponurý román. Mně osobně tento díl moc nepřesvědčil, ale úplná katastrofa to není.

anovy64
16.08.2023 4 z 5

První díl se mi líbil víc, ale i tento se četl dobře. Jen mi dost vadilo, jak autorka vylíčila Lily - její neustálé lži, kterými chtěla chránit syna a přitom mu spíše ubližovala. A také to, jak pořád řešila, coby kdyby. Ale určitě si přečtu i třetí díl.

Pavlína2019
13.08.2023 1 z 5

Bohužel nedočteno.

Ke knize jsem se dostala po delší době, kdy jsem četla první díl, který mě příliš nezaujal, ale zkusila jsem pokračování.

Tento jsem nechala nedočtený, protože se děj točí stále dokola a nic se prakticky neděje, prostě mě to nebavilo, bohužel.

zuzana2599
16.06.2023 4 z 5

Poslední lži je druhá část psychologického románu s thrillerovými prvky o osudech členů rodiny Carsonových. Tento díl je zaměřen na nejmladší dceru Lily, ze které se stala Jenny Masonová, úspěšná animátorka. Bohužel Lily i jejího syna Joshe doženou stíny minulosti a tajemství, které je zahaluje se postupně odkrývá. Lily se bojí o život svého syna, který je v ohrožení... Sáhnu i po závěrečném díle, kdy se rozplete osud Lucase Carsona.
Knížka se četla rychle, bylo to pro mne nenáročné čtení, ale i tak se mi celkem líbilo !

Paja1709
10.05.2023 4 z 5

Druhý díl série je z pohledu Lily a jejího syna Joshe. Me se první díl líbil o trochu víc.Asi to možná bude tím, že jsem tady u druheho dilu věděla jak to vše dopadne. Pokud se někdo chystá na sérii, tak určitě číst od 1 dílu.Uz se těším na 3 díl který má být o Lucasovi.