Posilování bez nářadí

Posilování bez nářadí https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/265056/bmid_posilovani-bez-naradi-265056.jpg 4 12 2

Perfektní cviky pro zlepšení fyzické kondice a vytvarování těla, které můžete cvičit kdekoliv a kdykoliv. Nepotřebujete žádné sportovní náčiní. Nejúčinnější pomůcku totiž máte stále „po ruce“ – váhu svého těla. Více než 100 cviků a jejich variant určených pro začátečníky a pokročilé spolu s různými tréninkovými plány vyrýsuje svaly a zformuje tělo. Jako bonus – ideální způsob výživy pro zdravé tělo v perfektní fyzické formě.... celý text

Literatura naučná Sport
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Das Muskel-Workout. Über 100 hocheffiziente Übungen ohne Geräte


více info...

Přidat komentář

Trustty
31.10.2019 3 z 5

Graficky hezky zpracovaná kniha.
Cviky jsou pěkně a srozumitelně popsány.

petaSk
26.10.2016 4 z 5

Cviky fajn, pár jsem jich sice ještě nepochopila, ale to je asi můj problém. Vadí mi ale kusé informace napříč knihou, některé působí spíše jako dezinformace, jako např.: "Když budete jíst více bílkovin, budete přibírat, protože bílkoviny se budou měnit na tuk." Úplně se opomíjí fakt, že např. krátkodobá dieta s nízkým příjmem sacharidů a vyšším příjmem bílkovin je vysoce účinná. O sacharidech ale ani slovo. Tudíž se předpokládá, že když vyměníte chleba za kuřecí prsa, přiberete tuk.
Druhá věc, která mi vadila, bylo časté používání jiného než napříč fitness vžitého názvosloví cviků. To je zřejmě ale chyba překladu. I když nedokážu posoudit, jestli je vhodná pro začátečníky, jelikož zde chybí např. u většiny cviků upozornění na možné chyby.
Líbí se mi ale, že kniha rozšířila můj zásobník cviků o další s vlastním tělem. Grafické zpracování je taky hezké.