Bojovníci trýzně

Bojovníci trýzně https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76306/bmid_bojovnici-tryzne-fbA-76306.jpg 4 16 3

Ponecháni napospas série

< 2. díl >

Druhý díl série Ponecháni napospas Ve světě, jehož řád zůstal po nanebevzetí milionů spravedlivých do Království nebeského ležet v troskách, se setkávají pilot Rayford, jeho dcera Chloe, novinář Camero a pastor Bruce. Jejich skupinka „Bojovníci trýzně“ se hodlá postavit antikristovi, jenž se právě intrikami dostal k absolutní moci. Po podepsání sedmileté smlouvy s Izraelem teď pro lidstvo nastává doba těžkých zkoušek – válek, epidemií, přírodních katastrof a hladomoru. I v něm však stále ještě zůstává místo na přátelství a lásku.... celý text

Romány Sci-fi Náboženství
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Tribulation Force , 1996


více info...

Přidat komentář

gabice4
20.02.2020 5 z 5

První polovina byla o románku Bucka a Chloe. A druhá už opravdu obsahovala docela dost z náboženství, trochu jsem v tom plavala. Napadla mě myšlenka, proč se Buck vůbec nezajímá o svého otce a bratra, přece jenom je to jeho rodina. Bruse mi je líto.

ZuzanaMrh
21.07.2012 4 z 5

Nejsem křest´anka (jsemduší i srdcem pohanka) a nemám ráda jakékoliv projevy náboženského (ani jiného) fanatismu. ALE tohle bylo pro mě dost dobré počtení, zajímavý námět, čtivé zpracování... na hranici sci-fi a nevímčeho (náboženského thilleru?). Citace náboženských textů mi nikterak nevadily. Celá trilogie je podle mě na víc než jedno přečtení. Rozhodně doporučuji všem, kteří jsou schopni číst téma "Posledního soudu" s nadhledem, prostě jako scifi.

Tenhle i poslední díl už byly trochu slabší, ale stále čtivé.


mutace
02.05.2011 odpad!

Toto se nedá komentovat jinak, než že se jedná o výplod chorého mozku a autor patří do psychiatrické léčebny.