Pohádky o mašinkách

Pohádky o mašinkách https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432435/pohadky-o-masinkachqwDCUg-0jW-.jpg 2 7 4

Přidat komentář

Lucissia
01.11.2023 2 z 5

Nedočteno, nelíbilo se. Ne trochu, ale dost vykrádá krásný večerníček. Pohádky slabé, zmatené, nepomohly ani pěkné ilustrace. Poslali jsme knihu dál.

ZelenýAnton
04.11.2021 3 z 5

Trošku vykrádá známý Večerníček, ale zdaleka není tak pěkná.


martinkaLLL
18.02.2020 1 z 5

Tak to jsme šlápli hodně vedle. Nebavila ani mě a ani syna. Pohádky nedávaly moc smysl. Mašinky co jezdí i mimo koleje, ukládají se ke spánku, opijí se pivem, orají pole atd. No tak to vážně ani těm dětem nemůže nic dát. Navíc jsou napsané složitě podle mého pro čtení na dobrou noc. Jednu hvězdičku si to zaslouží za obrázky, ty mají pěkné.

1amu
31.01.2020 4 z 5

Tato kniha je mým typem zejména pro dědečky, babičky, tatínky i maminky - co koupit za knihu svému malému vnukovi, či synovi. Tomu proto, poněvadž holčičky zpravidla něco takového jako mašinky nezajímá.
Jde o soubor dvaceti pohádek tu veselých i vážných, ale také napínavých, ale vždy poučných příběhů o mašinkách. Jedna lokomotiva je pyšná, druhá mlsná, jiná neposlušná či až příliš odvážná, další je naopak vlídná, skromná a raději se drží svých kolejí - všechny však slouží lidem, rády je vozí a zažívají přitom neuvěřitelná dobrodružství. Oceňuji hezké ilustrace, které dokreslují půvab knihy pro malého čtenáře či poslucháčka.

Kniha Pohádky o mašinkách je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x