Pohádky čajových skřítků

Pohádky čajových skřítků https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245773/mid_pohadky-cajovych-skritku-245773.jpg 4 14 5

V čajovně pod Černou věží se dějí divné věci. Po městě běhá zakletý čajovník a není tak docela ve své kůži! Uličník Pueřík a jeho sestřička Jasmínka se snaží přijít celé té záhadě na kloub. Pomáhá jim dědeček Asámek, zvířátka a různé kouzelné bytosti jako bludný kámen, zazděná jeptiška nebo kamenná žába. Vydejte se spolu s čajovými skřítky na velké čajové dobrodružství! Veselá pohádková kniha pro malé i velké a nezbytný doplněk domácnosti pro každého milovníka čaje.... celý text

Přidat komentář

zazvorek
26.09.2020 4 z 5

Milé, originální, akční a voňavé čajovnické čtení pro děti i dospělé. Srdce každého rodiče - čajomilce/čajovníka určitě zaplesá :-)

Marta88
27.01.2019 5 z 5

Jedním slovem úžasný příběh a nápad :).


Silmarien
13.08.2017 4 z 5

Rýchla jednohubka príbehu rozdeleného na kapitoly, takže sa dá deťom čítať aj na dobrú noc a vystačí vám to na jeden a pol týždňa (a potom môžete ísť odznova :-)).
O zakliatom čajovníkovi, o dobrých čajových škriatkoch, o duchoch a kamenných žabách, o hubách, pamäti a tajných receptoch. Bolo to pekné, milé a čarovné a po veľmi dlhej dobe som dostala chuť na čaj :-)

RSR
14.03.2017 4 z 5

Takové pěkné povídání o zakletém čajovníkovi a čajových skřítcích, kteří se ho snaží osvobodit pomocí odčarovacího čaje. Dětem se knížka líbila. Dokonce jsme kvůli ní museli navštívit čajovnu.

Fantasysvet
10.11.2016

Pohádky čajových skřítků jsou zkrátka a dobře nadmíru sympatickým netradičním dobrodružným příběhem, který si užijí nejen děti, ale i jejich rodiče a já se těším, až si je s dcerou budeme číst spolu.