Pohádkové pohromy! Sněhurka

Pohádkové pohromy! Sněhurka https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361109/mid_pohadkove-pohromy-snehurka-ClE-361109.png 4 9 3

Klasická pohádka, netradiční ilustrace a komentáře hlavních hrdinů, které rozesmějí vás i vaše děti. Pohádková pohroma se valí! Zlá macecha, krásná Sněhurka, sedm trpaslíků, ten příběh známe všichni. Jenomže kouzelné zrcadlo si občas neodpustí nějakou jízlivost a trpaslíci zase musí Sněhurce, která pomaleji chápe, důrazně domlouvat, aby nikomu neotevírala… Říkáte si, co je to za pohádku? To je pohádková pohroma! I hrdinové z klasických pohádek chtějí držet krok s dobou. Přečtěte si známou pohádku s vtipnými ilustracemi i komentáři, které pobaví vás i vaše děti. Konečně kniha, kterou si budete chtít číst každý večer!... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Blanche Neige , 2016


více info...

Přidat komentář

muchomurka
10.06.2023 3 z 5

Čekala jsem něco vtipného a ono moc ne. Sice to bylo řekněme zajímavě pojaté, ale klasická pohádka a vedle bubliny s poznámkami, to bylo nějak málo. Navíc ty bubliny byly spíše pro dospělé, protože Bambulce jsem je musela často vysvětlovat. A pohádka sama o sobě byla hodně osekaná a ne úplně hezky napsaná.

broskev28
15.07.2022 3 z 5

Mně to připadá jako docela dobrý nápad - klasické pohádky jsem nikdy moc nemusela, ale tohle jsou takové dva v jednom: dětem, které nečtou, lze předčítat "správný" text, a ti čtenáři, které už klasika prudí, si k tomu přidají moderní "komiksovou" nadstavbu. Dnešní třeťák/čtvrťák by Sněhurku zaručeně neotevřel, ale pokud větří čertovinu, aspoň to zkusí. Možná se chytí a bude příjemně překvapen, podobně jako já.
Nevím, jak se tohle pojetí osvědčilo u dalších pohádek, ale Sněhurku našim dětem určitě zkusím nabídnout. A už teď jsem zvědavá, co na ni řeknou . . .
P.S. My jsme zakoupili v Levných knihách, 59 Kč/kus, tedy zhruba za cenu časopisu, což není špatné.


Mike99
24.09.2019 4 z 5

Klasicky známý příběh v krátké verzi k přečtení za několik minut. Příběh je dotvořen zábavnými ilustracemi, které jsou s vtipnými komentáři. A ty fakt sedí :-).
Co dodat, původní cena 179 Kč silně přemrštěná, tu hodnotu to skutečně nemá, za půjčení z veřejné knihovny však kniha stojí.

Štítky knihy

Sněhurka popletené pohádky

Autorovy další knížky

Fabrice Colin
francouzská, 1972
2004  67%Quartek!
2017  70%Pohádkové pohromy! Červená Karkulka
2017  73%Pohádkové pohromy! Sněhurka
2017  50%Pohádkové pohromy! Paleček
2017  87%Pohádkové pohromy! Kocour v botách

Kniha Pohádkové pohromy! Sněhurka je v

Přečtených13x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x
dalších seznamech1x