Královna brouků

Královna brouků https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372968/bmid_kralovna-brouku-wCr-372968.jpg 4 10 2

Podivuhodný nosorožík série

< 2. díl

Pátrání na vlastní pěst pokračuje! Módní diva Lukrécie opět baží po úžasných exemplářích brouků, a to znamená jediné: Darkus, Virginie a Bertolt mají problém! Musí její zákeřné plány za každou cenu zastavit. Jejich kamarádům z Broučí hory se nesmí nic stát. Profesor Cuttle sice nemá pro pátrání svého syna a jeho věrných parťáků pochopení, ale to má své řešení – pro jistotu mu nic neřeknou. Rodičům se nemají zbytečně přidělávat vrásky. Odporní podvodníci Humphrey a Pickering jsou na svobodě a Lukrécie je pro svoji posedlost všehoschopná. Broukománie pokračuje dál!... celý text

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Pikola
Originální název:

Beetle Queen , 2017


více info...

Přidat komentář

musska
14.09.2020 5 z 5

Tohle bylo teda zase napínavé, ještě víc než první díl...a pozor spoiler...už se nemůžeme dočkat dalších dobrodružstvích.

evickakyticka
30.10.2018 4 z 5

Pokračování Nosorožíka jsme četli na pokračování před spaním a dopadlo to dobře. V knihkupectví knihu sice měli zařazenou mezi dívčí čtení (asi podle obálky), tak jsme ji chvíli nemohli najít, ale nakonec se podařilo. Naši kluci mají rádi brouky a vše co se hýbe, taky dobrodružství a čtení před spaním nevynecháváme. Po dočtení se nemůžeme dočkat, jak celý příběh dopadne, ale pokračování je plánované až na květen 2019 - to si ještě počkáme. Ale teď ke knize - měla bych i jednu výtku - a to: neustálé opakování jmen a jejich příjmení. Když se četlo o Lukrécii, snad všichni chápali, že je to jedna a ta samá Cutterová a ne žádná jiná, tak proč to dokola opakovat??? Jinak děj byl dobrodružný - boj dobra se zlem, hlavní hrdinové děti, do kterých se mohli malí čtenáři vcítit a všudypřítomní brouci. No řekněte, kdo by nechtěl mít za kamaráda brouka, který vám rozumí?


Kniha Královna brouků je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x