Komentáře knihy Po čem ženy touží

Maki21
01.07.2024

Vždy se snažím knihu dočíst i když je to sebevětší bolest, ale tohle sem opravdu nedala. Snůška blbostí a rádoby rad do života která nemohou nikdy fungovat.
Chápu že autorka například poukazuje jak to mohlo fungovat v manželství dříve ale dnes je úplně jiná doba a "rady" nejsou přenositelné do dnešního světa rozhodně ne v moderním světě.

Lucie_1986
15.10.2022

"Zena je urcena k tomu, aby v mladem veku nasla otce svych deti, deti porodila, vychovala a zemrela. Behem zivota budte zeny hodne, abyste mohly byt stasne." Hrozna kniha! Precetla jsem par stran a vracim do knihovny.

daza.dt
13.10.2020

Bída, bída, Bída. Nevím čeho chtěla autorka dosáhnout. Vtipné bylo snad jen to, jak sledování porna přirovnávala k používání dudlíku. Tohle opravdu nemá cenu číst.

-markéta-
01.01.2015

Od knihy jsem čekala více, myslela jsem si, že bude s větším dějem, ale velice mě zklamala. Chvílemi byla sice dobrá, ale podruhé už bych jí nečetla. Je to spíše zpověď ženy.

Anette Abeja
19.09.2014

Nic moc jsem sice od knihy neočekávala, ale přesto jsem si myslela, že to bude alespoň o něco lepší :) Připadalo mi to víceméně jen jako takové plky.

luciefeix
28.02.2014

Podle anotace jsem čekala krapet něco jiného

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi