Péče o dítě do 3 let

Péče o dítě do 3 let https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117493/pece-o-dite-do-3-let-117493.jpg 4 3 2

Kniha vychází z nejčastějších dotazů a problémů čtenářek pravidelné rubriky Poradna pediatra časopisu Maminka. Na jejich dotazy odpovídá a v nesnázích radí zkušený praktický dětský lékař Petr Karger. Stručně a srozumitelně objasňuje hlavní zásady současné péče o dítě od narození do předškolkového věku. Nová knižní edice Mladé fronty Žijeme s dětmi – problémy rodičovství řešíme s Vámi! se snaží populární naučnou formou informovat a účinně připravit zvídavé rodiče na zlomové okamžiky v životě jejich dětí. V knihách této edice rodiče najdou odpovědi na mnohé otázky týkající se zdraví, výchovy a vývoje svých dětí a popřípadě i kontakty na odbornou péči. V této knize se dočtete mimo jiné o tom, jak hledat dobrého pediatra, o prvních týdnech vašeho děťátka, o častých nemocích – jak jim předcházet a léčit je – a očkovací kalendář.... celý text

Přidat komentář

Anya636
24.03.2018 5 z 5

Naprosto perfektní kniha pokud potřebujete hodně informací o všem bez zbytečné omáčky okolo. Autor je pediatr a věnuje se velmi obsáhle všem tématům, která novopečenou maminku zajímají.

Aliii
05.02.2018 4 z 5

Užitečné informace, napsané přehledně a "lidsky", bez přemíry odborných pojmů.
Jen mě trochu mate, že si některé informace protiřečí s jinou knihou, jíž byl P.Karger spoluautor (Rodičům na nejhezčí cestu).