Poslouchej, jak šeptám

Poslouchej, jak šeptám https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487661/bmid_poslouchej-jak-septam-SUQ-487661.png 3 33 6

Palma Diptych série

< 2. díl

Kam až je zoufalý otec ochoten zajít v pátrání po ztracené dceři? Pokračování románu Dívej se, jak padám. Tim Blanck se vrátil do Stockholmu za svou ženou Rebekou a jejich novorozenou dcerkou a snaží se vyrovnat se životem bez starší dcery Emme. Brzy ovšem zjistí, že při svém pátrání na Mallorce možná došel k mylnému závěru — Emme zřejmě není mrtvá. Tim si nedokáže dál ve Stockholmu hrát na šťastnou rodinku. Slib, že po Emme nikdy nepřestane pátrat, ho donutí odletět zpět na Mallorku. Emminu případu se dostane nové pozornosti a Tim se odhodlaně pouští do dalšího pátrání. Jeho vlastní svědomí ale podstupuje zkoušku. Dostane možnost získat důležité nové informace výměnou za špinavou práci pro nechvalně proslulého mafiánského kmotra, ovšem kvůli tomu se Tim stane cílem organizovaného zločinu. Jeho život je v ohrožení, ale zároveň se Tim blíží zjištění, co se s Emme doopravdy stalo. Je možné, že se nakonec dopátrá pravdy a najde svoji dceru živou?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Host
Originální název:

Hör mig viska , 2020


více info...

Přidat komentář

Tída
08.11.2023 odpad!

Vzhledem k tomu, že autora mám ráda, rovnou jsem si pořídila oba díly nové série. Velká chyba! První díl se číst nedal, velké špatné, a druhý je na tom úplně stejně. Doufám, že Kallentoft nebude v téhle sérii pokračovat. A všem případným zájemcům dobře radím - pokud to chcete zkusit, půjčte si to v knihovně, ať nelitujete vyhozených peněz jako já.

Šárka.Šála
15.04.2023 3 z 5

Mám ráda knížky tohoto autora, ale toto pokračování mi přišlo trochu přitažené za vlasy. Jak řekla jedna z postav... každý chce být superman...a hlavní hrdina jím v podstatě byl.
Za mne jen tři hvězdičky, umí to i lépe.


Lamanai
04.04.2023 3 z 5

Hodně se to opakuje. Míchání pohledu postav nakonec nabere na obrátkách, je to akční, dynamické, ale taky občas matoucí. Nejzajímavější je asi téma, na které kniha poukazuje, protože samotný příběh není postaven nijak extra dobře. Jemná se o takovou naivní "stopovačku".

moni-zbuzi
19.01.2023 3 z 5

Zvláštně psané, skoro jakoby to nepsal ten samý jako ostatní knihy. Aspoň, že to mělo dobrý konec.

ještěrka38
23.08.2022 3 z 5

Asi o kousek lepší než první díl, ale stejně velmi divné..

soukroma
12.07.2022 2 z 5

Zkusila jsem po Dívej se, jak padám, což byla dosud jediná kniha, kterou jsem od autora byla schopna dočíst. Ale tady už je to zase jako dřív: nestravitelný a zmatečný styl, násilně sentimentální obsah, ukazující mj. výhradně ohavnou stranu Mallorky (povětšinou tedy tvořenou ohavnými cizinci), nepochopitelné... Odloženo.