Odkud přichází déšt?

Odkud přichází déšt? https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/294439/bmid_odkud-prichazi-dest-DJf-294439.jpg 5 14 3

Odkud přichází déšť......,nebo prší? Odklop jednotlivá okénka v této ilustrované encyklopedické knížce a pod nimi najdeš odpovědi na své zvídavé otázky. Odkud přichází déšť? Proč prší? Jak velká je dešťová kapka? Kdy se objevuje duha? A můžu se duhy dotknout? Co je na konci duhy? Jak horké je Slunce? Proč se do Slunce nemám dívat? Proč fouká vítr? Proč blesky svítí a hromy burácejí? Jak vzniká sníh a z čeho se skládá? Co jsou to kroupy? V této krásně ilustrované encyklopedické knížce otázek a odpovědí s otvíracími okénky se dozvíš ještě mnohem více. Odklop tedy jednotlivá okénka a nauč se něco nového!... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež , Encyklopedie

Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

What makes it rain?


více info...

muchomurka
muchomurka
07.05.2021 5 z 5

Krásná knížka. Akorát textu a hlavně akorát jednoduchého, aby ho pochopilo i malé dítě. A odklápěcí okénka, ta se neztratí nikdy. A také krásné ilustrace. Už vím, čím dalším obohatit bambulčinu knihovničku.

barcc85
barcc85
19.06.2018 5 z 5

Skvělá,krásná, povedená knížka na téma klima... ideální pro malé zvídavé děti.


SPimy
SPimy
17.08.2017 5 z 5

Úžasná knížka! Miluju ty obrázky a moc se mi líbí povídat se synem o tom, jak co s přírodě vzniká. Jeho to moc zajímá. Když pak prší, vysvětluje mi, proč. Když je duha, také ví, jak vzniká.