Obrazový atlas dinosaurov

Obrazový atlas dinosaurov https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473433/mid_obrazovy-atlas-dinosaurov-DGK-473433.jpg 4 15 6

V Obrazovom atlase dinosaurov sa deti dozvedia viac o svete dinosaurov a o období v ktorom žili. Pre lepšiu orientáciu im poslúžia detailné mapy a krásne verné ilustrácie.

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Great Dinosaur Atlas , 1992


více info...

Přidat komentář

Chleba
08.02.2024 4 z 5

K téhle knize mám především nostalgický vztah. Stále doma si schovávám toto vydání z roku 1993. Ty Ilustrace jsou opravdu nádherné i dnes. Avšak pro ty, co se chtějí o dinosaury zajímat či chtějí sehnat něco svým dětem, které toto téma zajímá, tuto knihu bych již rozhodně nedoporučil. Zrovna jsme jí listoval a v dnešní době jsou veškeré nákresy a informace extrémně zastaralé. Vlastně jsem si ani v té době neuvědomoval, že i v roce 1993, ta kniha měla už zastaralé vyobrazení dinosaurů. Představte si, že z té doby je film Jurský Park, který byl k věrnosti mnohem blíže než tato kniha a i přesto se v té době ozývali odborníci, že ten film pracuje spíše se zastaralými daty a některé věci byli poupraveny pro filmové plátno. Kniha je tedy v dnešní době hlavně pro nostalgiky, rozhodně ne pro nové zájemce o toto téma. Z dnešního pohledu je skutečně nejlepší knihou o dinosaurech -> Dinosauři od ABC.

WolfIssen
27.07.2023 5 z 5

Tuto knihu mám asi od 7 let stále ve své knihovně. Za ta léta jí téměř neubylo na kráse a při dnešním prolistování na mě dýchla nostalgie dětství, kdy jsem nad dinosaury bádal jako malý paleontolog. V knize mám doteď založených spoustu nákresů, výstřižků a obrázků o dinosaurech. Knížka je velice kvalitně vyvedená, co se týče textového obsahu, fantastických kreseb a celkového grafického zpracování, tudíž nepotěší jen děti, ale i dospělé. Je zajímavé, že se v knize nachází i spousta druhů málo známých dinosaurů. Co vám budu více povídat, přečtenou ji mám několikrát.


DarthSoren
26.05.2021 4 z 5

Nájdené počas upratovania skrine. Otvoril som ju a vyvalila sa na mňa hromada spomienok. Hneď som si ju musel po dlhých rokoch prelistovať. Obrazový atlas dinosaurov je jedným slovom detstvo.

Oplak
07.03.2020 5 z 5

Krásna kniha, ktorá poteší každého milovníka dinosaurov. Malého i veľkého.

Miro.slav
29.10.2017 5 z 5

Na tomto som vyrastal ako dieťa. Nielen rôzne druhy dinosaurov, ale aj postupný geologický vývoj superkontinentu, samotný zánik dinosaurov, či ich následné vedecké štúdium - to všetko, a mnoho iného, nájdete v tomto atlase. Vďaka za detstvo bez internetu.

oldshatterhand
03.01.2012

Zajímavá a přijatelně odborná kniha pro milovníky dinosaurů. Obsahuje i milé ilustrace. Doporučuji

Autorovy další knížky

1993  88%Obrazový atlas dinosaurů
1994  94%Obři pravěku

Kniha Obrazový atlas dinosaurov je v

Přečtených21x
Doporučených2x
Knihotéce18x
Chystám se číst1x