Nesnáším tě
Vi Keeland , Penelope Ward
Nečekaná love story o odložených srdcích a druhých šancích. Všechno to začalo záhadným modrým vzkazem všitým do svatebních šatů. Něco modrého. Vydala jsem se do luxusního butiku prodat své vlastní svatební šaty. Tam jsem zase našla „něco starého“, co patřívalo jiné nevěstě. Do podšívky nádherných šatů s motivem ptačích per tam byla všita ta nejkrásnější zpráva, co jsem kdy četla: Děkuju ti, že jsi mi splnila všechny moje sny. Na modré papírové cedulce bylo vyraženo jméno Reed Eastwood. Očividně to byl ten nejromantičtější muž, jaký kdy žil. Rovněž jsem zjistila, že je to ten nejnádhernější muž na světě. Kdyby jen moje fantazírování o pravé lásce tady skončilo. Později jsem totiž o tom zamilovaném pánovi zjistila ještě další věci. Je arogantní, cynický a má nesmyslné požadavky. Vím, o čem mluvím. Vlivem nečekaného zvratu osudu je z něj můj nový šéf. To mě ale nezastaví, abych odhalila příběh, jenž se za tím milostným vzkazem skrývá. Milostným vzkazem, po němž spolu nežili šťastně až do smrti. Ten příběh se však nedá srovnat s tím naším, každým dnem zajímavějším, něžnějším a víc sexy než cokoliv, co bych si kdy dokázala představit. Něco nového. Nemám ale nejmenší tušení, jak to skončí.... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Hate Notes, 2018
Knížka je velmi čtivá - přečteno za den. Co se příběhu týká, jedná se o pohodové oddechové čtení, u kterého jsem se nahlas zasmála, s pěknými myšlenkami a zabroušením do vážných témat. Reakce postav byly uvěřitelné - některé pasáže, jako by čerpaly z mých zkušeností. Mně osobně úplně neseděla linie příběhu s biologickou matkou Charlotte. Střídání pohledů Reeda a Charlotte bylo velmi osvěžující, přesto jsem se občas ztrácela v tom, co kdo komu řekl a co si pouze myslel.
Tohle se autorkám opět povedlo.Originální pohodové čtení plné romantiky,vtipu a jiskření.Skvělé postavy-nebojácná,spontánní Charlotte a neodolatelný Reed...
I když je to příběh zpočátku vtipný,odhaluje i vážnější téma.Přesná ukázka toho,že co se má stát,se stane a kdo se má potkat,se potká.
Zakončeno krásným epilogem.
Kniha nezklamala, ale už jsem od autorek četla lepší. Nějak nevím, co víc k tomu napsat, což svědčí o tom, že jsem z knihy nebyla úplně odvařená :)
Předpokládala jsem poměrně klasický příběh. Ona se líbí jemu, on jí, proběhne noc plná vášně a pak..no znáte to :)) ale tohle? to mě vážně překvapilo!!
Knížku jsem přečetla dvakrát a jedním dechem, protože jsem měla pocit, že je v ní něco víc, než v klasických happy endovkách. Určitě se k ní někdy ještě vrátím.
Jsem příjemně překvapená....
Hezký příběh se zajímavým dějem . Kdo čeká jen červenou knihovnu , bude velmi překvapen. I slzička mi ukápla a ne jednou :-)
Určitě stojí za přečtení.
Od začátku jsem si myslela, že půjde o jednoduchý příběh. Dva mladí lidé, kteří spolu od začátku flirtují a musí zaručeně spolu skončit v posteli. Proto mě velmi mile překvapilo, že příběh v sobě nakonec ukrýval něco víc.
Milá pohádka a příjemné překvapení, zejména první dvě třetiny, kdy jsem se vážně dobře bavila. Rozhodně jedna z nejrychleji přečtených knížek v životě. Ve třetí čtvrtině se příběh zvrtl do hodně vážných témat, na což jsem nebyla úplně naladěná, asi bych dala přednost pohádkové komedii až do sladkého konce, ale budiž. Šlo spíše o mé osobní rozpoložení, a z něho vycházející osobní hodnocení, pěkné čtyři. Konec (více méně) dobrý, všechno dobré.
Krásný příběh. Konečně kniha, kde se řeší i něco jiného, než jak se z holkaře stane oddaný přítel jedné děvy. Reeda jsem naprosto chápala (tedy až po zjištění problému), proč byl tak odtažitý a Charlotte se k němu přes to všechno dostala, už jen svou trhlostí a povahou. Musím říct, že mě i během knihy napadlo, zda to nebude mít nakonec happy end.
(SPOILER)
Na knihu jsem přišla tak, že na mě začala všude na internetu vyskakovat. Když ale řeknu všude, myslím tím opravdu úplně všude. :D Musím říct, že takovou propagaci knihy jsem teda dlouho nezažila. Tak jsem si řekla, že to tedy zkusím, když už mi ji takto násilně cpou. A nakonec to vlastně vůbec nebyla taková hrůza.
Komentář píšu trochu s odstupem, takže úplné podrobnosti se mi tak trochu vypařily z hlavy, ale kniha se četla docela hezky a děj ubíhal. Přišlo mi trochu nesmyslné, že Reed nebyl upřímný už dříve co se týče jeho nemoci, nicméně nějakou zápletku tam autorky vymyslet musely, že jo :D Velmi sympatická byla postava Iris a pošťuchování mezi Charlotte a Reedem bylo taky fajn.
Chtělo by se napsat "Fajn oddychovka", ale ona to vlastně až taková oddychovka nebyla. Jak já těm dvěma držela palce.
Budu dělat že nevidím tu obálku, protože! Ta knížka má neskutečnej přesah. Ať už je to tím, co tady nechci vyspoilerovat (to si holt musíte přečíst), nebo tím co a jak hlavní hrdinka řeší.
To, jak se po velký ráně postavit na nohy a bejt sama pro sebe dost dobrá. Stačit si. Věřit si. Splnit si sny. Klidně sama. A ono to, co má, přijde.
Do toho je to čtivě napsaný a k Charlotte i k Reedovi přilnete ani nevíte jak. A sakra vůbec se vám je nebude chtít opustit.
Týmto dvom autorkám sa opäť podarilo vytvoriť nápaditý, svieži a iskrivý príbeh, ktorý vás úplne pohltí. Kniha si vás rýchlo získa sympatickými postavami, pútavými dialógmi a korunu všetkému nasadí dohadzovačka Iris. Po odhalení Reedovho tajomstva príbeh získa trpkosladkú príchuť, ale aj napriek tomu na vás táto knižná lahôdka určite zapôsobí.
Ano, tohle bylo super čtení. Nápad, příběh, postavy, prostě super. I ten epilog byl zajímavý.
Tohle se holkám opravdu povedlo! Potřebovala jsem číst něco na odlehčení a přesně jsem se trefila, tohle bylo skvělé! Já jsem fakt nadšená! Charlotte, Reed i babibička Iris byli skvělí, fakt jsem se dlouho už tak nenasmála. To špičkování mezi nimi bylo výborné! Za mě zatím nejlepší kniha od autorek!
Knihu jsem četla už před delší dobou, takže je těžké dělat nějakou recenzi. Ale přečetla jsem si ji a co si pamatuji :D tak se mi kniha líbila. A mé oblíbené autorky nezklamaly :)