Princové mají přednost

Princové mají přednost https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155927/bmid_princove-maji-prednost-I5u-155927.jpg 4 69 17

Lady Poppy Smithová-Barnesová je pevně rozhodnutá provdat se jen z lásky, a to za ruského prince Sergeje. Aby odradila nechtěné nápadníky, vymyslí si fiktivního snoubence, vévodu z Drummondu. Tento muž jí je velmi užitečný - dokud se však neobjeví na plese a nepožádá ji veřejně o ruku. Nicholas Staunton, který právě získal titul vévody, má důležité poslání pro vládu a vůbec se mu nehodí, že ho princ regent jmenoval jedním z "nemožných starých mládenců". Teď se ho pokusí ulovit všechny svobodné anglické ženy a Nicholas zoufale potřebuje krytí - snoubenku. Naštěstí je tu jakási mladá dáma, která již nějakou dobu šíří legendy o jejich bezmezné lásce. Druhá kniha z volné série "Nemožných starých mládenců" populární americké autorky romancí Kieran Kramerové.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Dukes to the Left of Me, Princes to the Right , 2010


více info...

Přidat komentář

MAU256
30.07.2021 5 z 5

"Mám před zásnubami," prohlásila. "A je to svazek z lásky. Jistě to pochopíte."
Pěkně si lady Poppy zavařila, když stále tvrdila, že si ji bude vévoda z Drummndu brát, aby odradila veškeré nápadníky, kteří jí žádali o ruku. Myslela si, že ji vévodu její kuchařka pouze vymyslela. Jaké bylo však nemilé překvapení, když na plese byl jako příchozí vyvolán vévoda z Drummondu.
Bylo to moc příjemné čtení, i když mne mrzelo, že závěr byl trochu moc rychle napsaný. Ale i tak knížku mohu jen doporučit.

ninushka.303
09.06.2020 4 z 5

Čtivé, napínavé, vtipné. Pro mě lepší než první díl série.


rampapa
23.08.2019 5 z 5

Po prvním díle jsem se moc těšila na další díl a vůbec mě nezklamal. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Ála1968
06.08.2019 4 z 5

Moje druhá kniha od této autorky a musím říct,že oproti prvnímu dílu jsem nadšená.Příběh byl romantický,měl spád i děj,napětí a překvapivé rozuzlení.Ani chvíli jsem se nenudila.Tuhle knihu opravdu doporučuji všem romantičkám.

havrmoni
03.01.2018 3 z 5

Opět roztomilá blbinka. Začátek a prostředek celkem ušel. Taková nenáročná romantika. Ale ta poslední třetina,to už jsem fakt nedávala a kroutila hlavou. Màm ráda tyhle oddechovky,nemusím přemýšlet. Jenže tohle bylo i na mě moc. :))

Pedruska01
06.03.2017 4 z 5

Milá oddechovka, která se lehce četla. Opět se setkáváme s jedním z mnoha nemožných mládenců, které si nejde neoblíbit. Upřímně, je velká škoda, že se v češtině nedozvíme, jaké osudy potkali zbytek "party". Oceňuji, že autorka do příběhu zasadila až detektivní semínko, které krásně klíčilo, že to nebyl jen kýčovitý příběh z červené knihovny. Zřejmě se to nemůže srovnávat s prvním dílem, však romantické duše mile pohladí, dokáže roztáhnout kousky úst do úsměvu a donutí si zamilovat především hlavní postavy - Nicholase a Poppy. :)

PomněnkaPrvní
15.07.2015

Stejně jako první díl se jedná o příšernou hloupost. Bohužel však oproti prvnímu dílu chybí i ten vtip, který by trochu to stupidní čtení vynahradil. Často se zde setkávám se snižováním hvězdiček za knihu kvůli obálce. Nevím, čím to je, zda autorská práva či co, ale v ČR (SR) se dávají jiné obálky, než jsou ty originální od autora (resp. jeho vydavatele). Proto podle mě není na místě paní Kramer snižovat hvězdičky za obálku, kterou na její knihu šupli Češi. Paní Kramer zvládne milion dvě stě tisíc důvodů, proč snížit hvězdičky, zcela sama :))

LilianaFalcon
08.06.2015 2 z 5

Už jen obálka mluví za vše. Hlavní hrdinka má mít blonďato-rezavé vlasy a takhle nějak má spíš vypadat nenáviděná ruská princezna.
Zkrátka se to celé nějak nepovedlo.

Hřibče
14.04.2015 3 z 5

Moc jsem se na tuto knihu těšila, ale bohužel mi přišla slabší, než 1. díl. Ani by mi nevadilo, že je to celé trošku přitažené za vlasy, že je vše vymyšlené, historické reálie nesedí a tak, ale co mi vadilo bylo to, že 2. díl byl o dost méně vtipnější a hlavní postavy mi přišly takové nemastné neslané. První díl byl sice naivní, ale nesmírně jsem se u něj bavila, hlavní hrdinové byli vtipní a panovalo mezi nimi příjemné erotické napětí. Tady bohužel tolik ne.
Knihu jsem dočetla, takže i když se k ní nevyjadřuji příliš pochvalně, tak se přečíst dá a je vhodná pro relax, ale podle mě postrádala tu jiskru prvního dílu.
Nevím, zda KK vydá pokračování, mělo být ještě několik příběhů o Starých nemožných mládencích, ale jelikož nic dalšího už dlouho nevyšlo, tak se obávám, že s touto sérií skončili.

rafej
27.02.2015 3 z 5

Čte se to velmi dobře, ale bohužel s historickými reáliemi to nemá nic společného. Asi jako kdyby autorka použila jako zdroj pohádky. ;-)
Kromě toho její tajný agent, který všechno vykecá a tajná vládní organizace, o které se všichni dozvědí včetně toho, kdo je její šéf, jsou opravdu k smíchu.
Zdá se, že se autorce zápletky i jednání postav dost vymyká z rukou, a asi by udělala lépe, kdy se vrhla na moderní příběhy.

Saskie
07.09.2013 3 z 5

Jednička se mi zdála lepší a vtipnější.

machrus
27.08.2013 3 z 5

Myslím si,že to nebylo špatné čtení,ale 1. díl byl o něco přeci jen lepší.

lenča30
29.06.2013 4 z 5

Oddechovka,pohádka,jak chcete...mě se četla dobře...:-)

modranka
30.05.2013 2 z 5

Príbeh ma sklamal ešte viac než prvá časť série. Autorka tentoraz použila tému špionáže a zaplietla do príbehu Rusov, o ktorých nemá ani "šajn" - napr. Rusi nikdy nemali princov a princezné, ale kniežatá a kňažné. Celý príbeh je napísaný v kontexte 21. storočia - a nechápem, prečo sa autorka namáha písať historické romance, keď si nenaštuduje základy dobových reálii. Prvá kniha bola aspoň humorná, no táto sa mi zdala hlúpa. Čo už je to za špióna, keď hneď cudzej osobe (Poppy) vyzradí svoju tajnú úlohu a požiada ju o pomoc pri odobratí obrazu ruským kniežatám?
Je to však iba môj názor, knihu si pokojne prečítajte, možno sa vám bude páčiť. Ja som sa však nudila.

sisulisa
25.05.2013 3 z 5

No, mňa teda tento diel sklamal. Keďže som čítala prvý diel, čakala som od tohto viac. Chvíľami ma kniha nudila. Knihu úplne nezatracujem, oddychovka to je, ale viac od nej nečakajte. Oproti prvému dielu toho humoru tu zase toľko nebolo. Ale to je môj názor. :-)

zoja
15.05.2013 5 z 5

Musím souhlasit, Poppy i Nicholas jsou velice sympatičtí a kniha se četla velmi dobře. Původně jsem chtěla dát 4 hvězdičky, ale překvapil mě závěr, kde to autorka pěkně rozjela, takže plný počet.

malazluta
25.04.2013 4 z 5

Druhý díl "Nemožných starých mládenců" je jako první díl především vtipné, příjemné a oddechové čtení. Hlavní postavy jsou sympatické a musím říct, že jsem se při čtení skvěle bavila.

Autorovy další knížky

Kieran Kramer
americká
2013  83%Neslušná sázka
2013  74%Princové mají přednost

Kniha Princové mají přednost je v

Právě čtených2x
Přečtených95x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce98x
Chystám se číst32x
Chci si koupit5x