Spider-Gwen

Spider-Gwen https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445523/bmid_spider-gwen-b23-445523.jpg 4 20 3

Z hlubin Spider-Verzu k nám přichází zbrusu nová pavoučí hrdinka. Připravte se na setkání se senzační Spider-Gwen! Mladou středoškolačku Gwen Stacyovou kousl radioaktivní pavouka obdařil ji silou, rychlostí a obratnosti pavouka úměrného lidské velikosti. Se svými novými schopnostmi se stala Spider-Woman. Netrvá však dlouho a ona zjistí, jak tvrdý život superhrdinky doopravdy je a jak nebezpečné může být, když patříte mezi její blízké. A v rámci interdimenzionálního dobrodružství se navíc Gwen spojí s novou skupinou pavoučích hrdinů, kteří budou muset změřit síly s armádou Electrů! Obsahuje příběhy: Na okraji Spider-Verzu Svět podle Electra Obsahuje sešity sérií Edge of Spider-Verse #2 a Web-Warriors #1-5... celý text

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Spider-Gwen


více info...

Přidat komentář

Luigi1
21.07.2023 4 z 5

Spider-Gwen mě zaujala už po prvních řádcích

Norri
02.05.2021 3 z 5

První sešit "Na okraji Spider-Verzu č.2" je super. Vyprávění má švih a kresba je moderní a svěží. I když je to asi mířené na mladší čtenáře, tak tahle Spider-Gwen by mě mohla chvíli bavit. Horší je to s Web-Warriors a hlavním příběhem "Svět podle Electra". Měl jsem obrovský problém se do toho začíst - 2x jsem u úvodního sešitu tohoto příběhu usnul. Ani později to nebyla žádná sláva. Příběh mě příliš nezaujal, je tam hromada zmatené akce a hrozně moc skákání mezi světy. Kresba taky neohromí, ale je pravda, že tam je několik povedených panelů. Na Spider-Gwen jsem byl hodně zvědavý, ale bohůmžel, tento díl NHM mé očekávání nedokázal naplnit.


hroubek
17.06.2020 4 z 5

Spider-Gwen se stala velmi rychle populární hrdinkou. A já tomu naprosto rozumím. Je to změna status quo a navíc je to dobrý a zajímavý nápad. Hodně jsem se na tento komiks těšil. A zvláště, když teď v NHM vyšly komiksy se Silk, Superior Spider-man či Miles Morales. Bohužel i zde se ukáže jeden z největší problémů NHM. Ve Spider-Gwen není moc Spider-Gwen. Po úvodním sešitu, dostaneme příběh Web-Warriors. Je to hodně dobré a čte se to parádně. A s touto partičkou bych si klidně pár komiksů přečetl. Jenže, v tomto komiksu mělo jít o Gwen a o její příběh. Opět je tu velká návaznost na Spider-Verse, který nevyšel v češtině. Za mě je Spider-Gwen povedený komiks, jen je škoda, že to není více o Gwen.

Autoři knihy

Mike Costa
americká, 1967
Jason Latour
americká

Kniha Spider-Gwen je v

Přečtených24x
Knihotéce26x
Chystám se číst5x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x