Red Hulk

Red Hulk https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400833/bmid_red-hulk-QRy-400833.jpg 4 31 5

Znovuzrodil se největší protivník Bruce Bannera, generál Thaddeus "Thunderbolt" Ross. Rudý, vřící a pekelně dopálený... Berte nohy na ramena, přichází Red Hulk! "Kdo je Red Hulk?" V roce 2008 ta otázka otřásala celým komiksovým světem a poháněla vzrušení z marvelovského radioaktivního vzteklouna, jaké tu nebylo od dob Hulkovy největší slávy. Buďte svědky toho, kam Rosse zavede jeho nová role, když Red Hulk zdivočí! Vzteklá ikona ve svém arabském eposu získá nepravděpodobného spojence... a svého vlastního úhlavního nepřítele. V tomto hulkovském příběhu, který se žádnému jinému nepodobá, se monstrum ocitne na štíru s armádou i s nejmocnějšími hrdiny světa! Obsahuje: Hulk Vol 2 22 Hulk Vol 2 23 Hulk Vol 2 24 Hulk z Arábie: Část 1 Hulk z Arábie: Část 2 Hulk Vol 2 44 Hulk z Arábie: Část 4 Hulk z Arábie: Část 5... celý text

Přidat komentář

Luigi1
14.07.2023 4 z 5

V tomto komiksu vystupuje více postav o to to bylo zajímavější

Bobik9
08.07.2023 4 z 5

Parádní. Zde je to hrozně podhodnocené. Super akční kresba, výborné postavy i padouši. Tentokrát se povedla prolínačka časem, kdy se vracíme, co se proč děje. I vztahový propletenec funguje. Jeden z těch lepších komiksů, kde vystupuje více postav.


ArkAngel
17.07.2022 2 z 5

Slušné uvedení měl u nás Red Hulk nejdříve ve Spálené zemi a v této knize je příběh, který jí předchází i takový, který se odehrává až po Samotném strachu. Příběh číslo jedna je takový nezáživný průlet Rossovou minulostí a bitvou mezi Hulky, kdy jsou do toho přimíchání ještě padouši, co dali Rossovi schopnosti. Příběh v Arábii se pak snaží pracovat i s méně známými postavami a využít trochu arabské mytologie, ale bohužel, moc se to nepovedlo.

Atlantis
23.05.2021 3 z 5

Red Hulk je parádní postava se zajímavou historií. I jeho schopnosti jsou unikátní a akorát tak odlišné od zeleného Hulka, abyste neměli pocit pouhého okopírování.
Jenže v tomhle komiksu to neuvidíte. První příběh je zvláštní psycho rubačka a druhý zase taková tuctovka, že tam místo Red Hulka mohl být doslova a do písmene kdokoli jiný.
Tenhle výběr nedělá postavě Red Hulka dobrou službu a je to velká škoda.

hroubek
29.01.2019 3 z 5

Tak já nevím. Tři hvězdy jsou málo, a čtyři zase hodně. Sehnat opravdu dobrý komiks s Hulkem a nebo se stejnou tématikou je hodně těžké. Čest vyjímkám jako je Hulkova planeta a Hulk proti světu. Příběh sám osobě není špatný, jen se u něho ukazuje, že nám, českým čtenářům chybí jisté detaily, aby ten příběh mohl dobře fungovat. První polovina komiksu se mi četla celkem špatně. Druhá půlka byla lepší, protože jsme v ní dostaly nový příběh, nové postavy(Arabian Knight) a celkově to bylo celé uzavřené, i přestože to místy bylo extrémně přepálené. Red Hulk není vůbec špatný komiks, bohužel ale taky není žádnou velkou peckou.

Autoři knihy

Jeph Loeb
americká, 1958
Jeff Parker
americká, 1966

Kniha Red Hulk je v

Přečtených38x
Knihotéce40x
Chystám se číst8x
Chci si koupit7x