Excalibur

Excalibur https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415383/bmid_excalibur-ODV-415383.jpg 3 22 5

ČAS TASIT MEČ Ostatní týmy se zakládají... zato tenhle byl ukut! První výlet X-Menů za hranice amerických frančíz přinesl ovoce v podobě týmu Excalibur. Ve stínu obrovské tragédie spojují síly Shadowcat, Nightcrawler, Captain Britain a metamorfka Meggan, aby sen Charlese Xaviera udrželi naživu. Rachel Summersová, hostitelka všemocné entity Phoenix, na sebe přivolá hněv strašlivých Vojvků, a Excalibur se tak pouští do boje! Tento transatlantický tým nemá konkurenci, a tvůrčí skupina z Domu nápadů si s ním rozhodně nebere servítky! Obsahuje Excalibur: Zvláštní vydání č. 1, Excalibur č. 1-5... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Excalibur , 2017


více info...

Přidat komentář

Luigi1
16.07.2023 3 z 5

Tak to byl průměr který mě nenadchnul

igor6519
17.02.2021 4 z 5

Excalibur funguje na osvedčených postavách z X-men v Britskom prostredí . Prvé časti sú viac úvodom a ťažko obsiahnu to najlepšie, ale na zoznámenie s komiksom to stačí.


Hwaelos
20.11.2019 2 z 5

Poslední dva sešity, když už se parta sehraje, jsou tříhvězdičkové a poměrně zábavné. Začátek je spíš epizodickej a úmornej.

martinstefko
18.07.2019 3 z 5

Nevkládal jsem do knihy "Nejmocnější hrdinové Marvelu 76: Excalibur" nějak velká očekávání, ale Chris Claremont mě přesvědčil, že i s celkem tuctového a nijak skvělého nápadu dokáže vykřesat sérii, která bude fungovat, bude to akční, bude to zábavné, a i když to bude ukecané, nebudete mít vyloženě pocit, že vás to nudí. Asi bylo docela fajn, že se tým vyskytoval ve Velké Británii, zase to bylo trochu jiné, i když nutno přiznat, že tolik se v prvních sešitech to prostředí nepromítlo, snad jen v rámci několika vtipů ohledně počasí a chování místních policistů. Ale jo, stačilo to, aby kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 76: Excalibur" zabavila, i když je škoda, že toho nevyšlo víc, ten následný vývoj je zde důležitý a je moc vidět, že dění není ukončené a že je tu otevřeno ještě mnohé, mnohdy dokonce i to, co ještě nebylo pořádně započato. Kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 76: Excalibur" dovede potěšit. Neříkám, že ohromí, ale jo, je to mainstream, který plní svou úlohu pobavit. A to je u superhrdinského komiksu mnohdy to, co vám bude stačit. Lepší než nedostat ani to.

hroubek
17.07.2019 3 z 5

Další týmovka a k tomu jeden z nejvýraznější komiksových tvůrců Chris Claremont. Claremont je hodně zkušený a umí vyprávět a zaujmout. Což, je cítit a vidět po prvních pár stránkách. Příběh je vtipnější a trochu přepálenější, a z mého pohledu to není vůbec na škodu. Na škodu pak podle mě je to, že ze začátku jsou první sešity takové nijaké a hledají se a pak taky, že jsou neskutečně ukecané. Je to ukecané až hanba, a místy mě to kazilo zážitek ze čtení, protože číst na každé stránce to co vidím je po čase otravné a únavné. Excalibur je velmi slušný komiks, a nebýt těch dialogů, tak s chutí dám čtyři hvězdy, takhle je to jen za tři.