Venom (Flash Thompson)

Venom (Flash Thompson) https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416453/venom-flash-thompson5iWJT1-KhL-.jpg 4 28 6

MINULOST PROJEKT ZNOVUZROZENÍ 2.0 TOXICKÁ POMSTA Z válečného hrdiny se stal superhrdina. Jedna z postav marvelovské klasiky na sebe bere zbrusu novou roli. A není to nikdo jiný než Venom! Mysleli jste, že Flashe Thompsona znáte? Chyba lávky! Právě zde se dočtete, že sága černého symbionta zapustila velmi nečekané chapadlo. Z někdejšího středoškolského frajírka se stává hrdina. Uvidíte přerod rozervaného mladíka ve válečnou legendu. Pak se ovšem původní Venom Eddie Brock vrací, aby si své zvrácené dědictví nárokoval opět pro sebe. Připravte se na pěkně divokou a zamotanou akci... symbiont proti symbiontovi! Obsahuje Amazing Spider-Man č. 574 a Venom vol. 2 č. 1 a 31-35... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Venom (Flash Thompson) , 2017


více info...

Přidat komentář

Luigi1
17.07.2023 5 z 5

Když se mi dostal dorukou tento komiks tak mě mile překvapil svoji grafikou i čteným textem

ArkAngel
18.07.2022 3 z 5

Flash jde skutečně v Parkerových stopách, protože po pavoučím kostýmu si našel také vlastní sousedství, které může bránit a stal se tam učitelem. Místo práce agenta tak Flash nyní potírá... obyčejné hrozby, kdy musí zastavit věčně hladového příšeráka a navštěvuje jej také bývalý nositel Venoma Eddie Brock, ze kterého je nyní Toxin. Jednoduchá jednohubka.


uzivatel04658
07.07.2021 4 z 5

Na postavě Flashe (kluka, co šikanoval Petera Parkere) jsou vidět jisté změny. Už není ten egoistický kluk, co byl na střední. Začal docela vtipkovat a vážit si věcí. V tomhle komikse mi přišel Flashův charakter velmi zábavný a takoví, že prostě neurazí.
První sešit mě docela bavil, byl o tom, jak Flash vyprávěl o tom, jak přišel o nohy. Další sešity mě teda upřímně skoro vůbec nebavili. Ale poslední 3 sešity, kde se objevil Toxin, to byla libovka. Poslední tři sešity v tomhle nhm jsem vážně hodně užíval. Celé NHMko doporučuju, je to komiks, který byste si vážně měli přečíst. Zde jsem tomu dal 5/6 hvězd.

martinstefko
04.08.2019 3 z 5

Pokud máte rádi postavu Venoma, myslím, že kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 77: Venom (Flash Thompson)" vás neurazí a bude vás bavit. Její příběh není vyloženě originální a je to taková jednodušší detektivka ve stylu některých Batmanových příběhů. Do toho je dán prvek sci-fi, který je spojen s tématem závislosti a schopností se s ní vyrovnávat, což je rozhodně stěžejní myšlenka - tedy charakterová myšlenka - postavy Flashe Thompsona. Bohužel není tento konflikt závislosti probrán nějak do hloubky a je po něm klouzáno spíše po povrchu snad s tím, že to bylo více řešeno v jiných příbězích. V konečném důsledku to pak vypadá, že kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 77: Venom (Flash Thompson)" představuje vlastně jen klasický souboj se záporákem do něhož se připlete ještě jeden záporák, z jehož příchodu je patrné, že by tu mohlo být řečeno ještě víc. Ale to až v jiném příběhu. Není to špatné, zábava na chvíli to rozhodně je, ale nic výjimečného.

Lenka.Vílka
30.07.2019 5 z 5

V tomhle komiksu jsou tři části. Čili tři části "příběhu". Na půl dobře, na půl špatně. Jasně, ať o Flashovi něco víte. Ale byla bych raději za ucelenější příběh. I za cenu toho, že nebudu svědkem toho, jak si Flash zatancuje s Brockem.

Jenže první část, tedy Minulost, je kousek ze Spider-mana. Je to o tom, jak Flash přišel o nohy. A do háje zelenýho, každej snad ví, že o ně přišel ve válce! Nebo snad ne?! Takže je to rychlé a přestože dobré, celé naprosto zbytečné v rámci komiksu, který má přinést nejikoničtější momenty. Ale pokud je ovšem šance, že nevíte o co s ním jde, přečtěte si nejdřív historii postavy vzadu v knize. Patří to k Základní znalosti 101.

Takže, pokračujeme příběhem Projekt Znovuzrození 2.0 a hned vás tedy hodí do vody. Jsme ve východní Evropě. Opět oceňuji vynalézavost scenáristů. Nrosvekistán. Už se vidíte, jak tohle popisujete kámošovi na netu? No, tam ho ani nemáte, ale představte si, kdyby jo! Ale máte tam padoucha, co má místo hlavy vydlabanou hořící halloweenovou dýni a lítající koště. A protože OSN je v hajzlu, přichází Venom. Ale ve výsledku je to o ničem. Asi je to v knize jenom proto, aby jste se o Flashovi "zase něco dalšího dozvěděli". Je to první sešit jeho vlastní serie.

A potom letem světem "Dosud se stalo..." a konečně nějakej normální ucelenej příběh! Toxická pomsta. Flash chce začít znovu. Nové město, nová práce, jeho "kamarád" symbiont si dává dvacet. Bylo by to krásný. Ale je tady ta pomsta. A Eddie se nevzdá bez boje. A že Venom vs. Toxin za to stálo! Já nevěděla, kam koukat dřív. Krása střídala nádheru! A že to byla pomsta! (Hlavně dlouhá!!!) A taky bylo super, že SPOILER se umí spojit, když přijde někdo mnohem horší. "Vzájemně se vraždit můžem pozdějc".

Nejvíc mě tedy bavila kresba ve třetím příběhu. Všechno to mlácení, natahování se, sexy jazyk dovnitř a ven. Flashbacky hezky vizuálně oddělené. Tady se mohl kreslíř utrhnout ze řetězu a využil toho.

Kolem kolem to není špatný komiks. Jenom je špatně koncepovaný. A to je škoda. Ale já vím, takhle to v tomhle kompletu chodí...

hroubek
28.07.2019 4 z 5

Eddie Brock mě jako Venom nikdy nebral, ale zmrzačený válečný veterán Eugene "Flash Thompson je jiná káva. Flash je jako Venom mnohem zajímavější a hlavně komplexnější postava, než by se na první pohled mohlo zdá. A je jen dobře, že to scénáristé umějí využít. Thompson si prošel pěkný vývoj a jeho Venom je díky tomu lepší a smysluplnější postava. Škoda, že v této knize nevyšel delší nebo o trochu zajímavější příběh. Venom(Flash Thompson) je dobrý komiks a mě se líbil.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Marc Guggenheim
americká, 1970
Rick Remender
americká, 1973
Cullen Bunn
americká, 1971

Kniha Venom (Flash Thompson) je v

Přečtených32x
Knihotéce35x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x