Nech prší, keď plačem

Nech prší, keď plačem https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473762/bmid_nech-prsi-ked-placem-yq8-473762.jpg 3 57 12

Tamara a Viktória série

1. díl >

Špeciálna edícia úspešného románu Nech prší, keď plačem spojená s pokrčovaním Dáždnik pre Tamaru. Tamare sa zrúti svet, keď sa dozvie o nevere svojho snúbenca s najlepšou kamarátkou Viktóriou. Spoločné zlyhanie dvoch najbližších ľudí jej roztriešti srdce na márne kúsky a naplní ich chuťou po pomste. Túžba zničiť všetko, na čom Viktórii záleží, ju bezhlavo ženie vpred. Kam až je človek schopný zájsť, keď mu ukradnú sny a budúcnosť? Zvrátené konanie privedie Tamaru do psychiatrickej liečebne. Tu sa však príbeh nekončí. Prostredníctvom tajomných listov sa na povrch tlačí všetko nevypovedané, mŕtve zrazu ožíva a živé túži po pokoji. V rukách držíte román, ktorý je o láske, priateľstve, dôsledkoch nerozvážneho konania a chybe, ktorá sa neodpúšťa... alebo žeby predsa?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Motýľ
Originální název:

Nech prší, keď plačem , 2012


více info...

Přidat komentář

januska82
31.07.2023 3 z 5

Kniha vo mne zanechala rozporuplné pocity. Na jednej strane, dej fayn, myšlienka určite dobrá, ale prišlo mi to také rozhádzané. V jednej chvíli hlavná hrdinka Viktória a zrazu čítam a zistím, že už v prvej osobe nepíše Viktória ale Tamara.... Taky menší zmätok.
Ale dobre, za mňa taký slabší priemer... Uvidíme, ako dopadne druhá časť....

Ála1968
31.10.2022 4 z 5

Mě se to moc líbilo.Konec sice maliko přitažený za vlasy,ale jinak super.


Jurajovamaka
19.03.2021 3 z 5

Ľahké čítanie, skôr pre vekovú skupinu násť-ročných. Na môj vkus všetky postavy veľa plačú, čo sa mi zdá nereálne. Ale ide o mladú autorku, tak celkom dobré, držím jej palce! ❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Dominika047
26.09.2018

Podľa mna jedna z naj kníh! A to som ich prečítala viac. Áno, prelínajú sa tam rozprávačky ale tým je to zaujímavé. Dobrý dej, ktorý má rýchly spád a netočí sa opisovaním jednej veci na 5stran. Aj druha časť knihy, dáždnik pre Tamaru, je celkom fajn.

Januli
01.11.2017

Jako oddych celkem dobrý, ale přišlo mi to takové americké... preslazene a nadsazené.

JajaCZ
29.07.2015 1 z 5

Bohužiaľ musím hodnotiť jednou hviezdičkou. Ak prečítate jednu knihu od autorky, tak sa možno zabavíte, ak ich skúsite prečítať viac, tak budete rozladení nad plytkosťou deja všetkych jej kníh. Mám pocit, že píše, len aby malo čo vydavateľstvo vydávať.
Po pár knihách týchto rychlokvasených autorov si viac vážim spisovateľov, ktorí si doprajú čas a do sveta vypustia dielo, ktoré donúti človeka zamyslieť sa a autorovi zložiť poklonu.

modranka
27.01.2015 1 z 5

Mohla by to byť veľmi zaujímavá téma, ale úplne zabitá štýlom písania a niektorými nelogickými súvislosťami. Text je písaný v aktuálnom prítomnom čase v prvej osobe, hlasom hlavnej hrdinky Viktórie. Niekde v polovici knihy táto prvá osoba prechádza do hlavnej postavy Tamary, čo čitateľa mätie. Ak sa čitateľ nastaví na prvú osobu a odrazu tou prvou osobou je niekto úplne iný, tak je to nekvalitne odvedená práca autorky.
SPOILER: Navyše autorka postavila jednu z literárnych postáv do situácie kedy potrebovala vlastné meno (sobáš) ale autorka odrazu urobila z príbehu sci-fi kedy táto postava vystupuje pod falošným menom pri oficiálnom občianskom akte. Tak to bola pre mňa poriadne silná káva. Myslí si autorka, že čitateľ je idiot????
Sorry .. za toto všetko len jednu hviezdičku

kika 13
02.11.2014 3 z 5

Jak odpustit sám sobě....Román je čtivý a konec je prostě právě o tom odpuštění,ale nejen sobě.

vaili
01.10.2014 3 z 5

První část dobrý...druhá část když Viky pořizuje, kavárnu, manžela, psa a dítě.....děs děs otřes.. takové sladké cinty jsem dlouho nečetla :) (za ty srážím jednu*) v tu chvíli jsem se styděla, že knihu držím v ruce...a třetí část super nečekaný konec pro mě hodně dobrý a aspoň trochu vzrůšo :)

minimonisek
29.09.2014 3 z 5

Knížka se dobře četla, začátek a konec byl velmi napínavý, námět to byl zajímavý, jen je škoda, že to velké kamarádství mělo takový smutný konec.

Izu
19.09.2014 2 z 5

Kniha se příjemně četla ale...Začátek byl našlápnutý dobře,ale pak mi děj připomínal telenovelu s hloupým jednáním postav, a když už autorka nevěděla kudy kam,vyústění děje bylo jak ze špatné detektivky.

Peace
03.09.2014 3 z 5

"Když tě někdo zklame, bolí to, ale když zklameš sám sebe, musíš s tím do konce života žít."

Námět byl zajímavý, ze života a dost k zamyšlení. Co mě bohužel trošku při čtení rušilo, byly chvílemi zbytečně zdlouhavé popisy nepodstatných činností a také občasné situace přitažené za vlasy.
Jinak ale příjemné překvapení, protože autorku jsem neznala, knihu jsem objevila náhodou a tudíž nevěděla, co očekávat.
Pokud hledáte oddychovku, nebudete zklamáni.

Štítky knihy

nevěra láska sny

Kniha Nech prší, keď plačem je v

Přečtených85x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce79x
Chystám se číst18x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x