Nebe začíná v tobě: Moudrost Otců pouště pro dnešní dobu

Nebe začíná v tobě: Moudrost Otců pouště pro dnešní dobu https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/134523/nebe-zacina-v-tobe-m-134523.jpg 5 11 4

Knížka se obrací ke spiritualitě dávných křesťanských mnichů, v jejich výrocích a chování se snaží najít cestu dnešní etice.

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Zvon
Originální název:

Himmel beginnt in dir


více info...

Přidat komentář

martin_aston
10.04.2021 5 z 5

Múdra a láskavá kniha múdreho a láskavého človeka. Anselm Grün píše veľa, napriek tomu píše veľmi dobre. Pre kresťanov, ale myslím, že aj pre neveriacich, ktorí hľadajú viac, ponúka veľa podnetov, ako prežiť lepší život.

Totus
27.01.2021 5 z 5

Knížka mě velmi zaujala a oslovila. Podává čtenáři návod a rady, jak žít život, aby byl prožitý dobře se správnými hodnotami. Jak poznat sám sebe? Jaké prostředky zvolit pro dosažení cíle našeho pozemského putování? Právě tímto se kniha zabývá a ukazuje na cestu, která nás přivede k objevení samotného nebe již ve svém srdci. Inspirována životem a praxí pouštních Otců.


nickym
14.04.2018 5 z 5

Spoustu nadčasových myšlenek, které si člověk nemá šanci projít za celý život. Dostane naservírovanou moudrost otců odladěnou několika staletími přímo pod nos. Víc takových knih.

martunka
31.01.2015 5 z 5

Za tu dobu, co jsem začala hledat duchovní vedení, mně tenhle autor otec Anselm velmi pomohl. Tahle kniha je z jeho nejlepších. V této knize jsem našla ty správné odpovědi, jak jít svou duchovní cestou.