Návrat do budoucnosti I
kniha od: George Gipe
KoupitKoupit eknihu
Cesta časem umožňuje Martymu poopravit nevalnou současnost. Napřed se ale musí dostat zpátky z roku 1955. Dobrodružná sci-fi komedie známá z filmového plátna.
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49536/navrat-do-budoucnosti-i-49536.jpg 4.264Série | Návrat do budoucnosti 1. |
Žánr | Literatura světová, Dobrodružné, Sci-fi |
Vydáno | 1992, Cinema |
Orig. název | Back to the Future, 1985 |
více informací... |
Komentáře (15)
Kniha Návrat do budoucnosti I

Film i kniha supr. Velmi promyšlená a vtipná sci-fi. Co víc říct? Všechny tři filmy bych mohla vidět pořád dokola a i kniha se dá číst opakovaně.

Tá pridaná hodnota s drtením walkmanov v zveráku v úvode knihy ma takmer priviedla k slzám.

Přepis filmu, doslovný, ale i tak super :) První díl má na úvodu pár stránek příběhu navíc, co ve filmu nebylo, tak jsem se těšil na rozšíření příběhu, ale to bylo vše :) Ale neva, i tak to bylo super :)

Doslovný přepis filmu. Fanoušci si zavzpomínají na tuto starou dobrou klasiku a pro neznalé si myslím, že to může být příjemné sci-fi o cestování do budoucnosti. Nenadchne ani neurazí.

Matry McFly a Doc. Brown, doma je všichni žereme a filmy máme moc rádi a až nedávno jsem narazila na to, že je i kniha. I když je to doslova přepsaný film, i tak se mi to moc libilo a přečteno jsem měla za pár dní. Kultovní záležitost, která nesmí v mé knihovně chybět.

Tento film miluji a když jsem objevila, že má i psanou verzi tak jsme ji hned musela mít! Sice je to přepracovaný scénář, film "hozený" do knihy, ale to se v tomhle případě odpouští. Nesmí chybět v knihovničce žádnému fanouškovi sci-fi.

Jako jo. Líbilo se mi, jak tam autor vysvětlil nějaké detaily, co mi vrtaly hlavou, ale film je prostě film. Kytarové solo si skutečně nepřimyslíte :-)
Doporučujeme

Štítky