Nasraná máma - Nekorektní průvodce těhotenstvím od početí k porodu

Nasraná máma - Nekorektní průvodce těhotenstvím od početí k porodu https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467540/bmid_nasrana-mama-nekorektni-pruvodce-te-w2U-467540.jpg 4 64 24

Jak přežít těhotenství? Fakt nevim! Dula vám jistě poradí, ať se soustředíte na pozitivní myšlení, roztomilé těhulky z klubu „šťastně až do smrti“ nasadí rozpačitý výraz a počastují vás přednáškou na téma zázrak početí, a gynekolog? Gynekolog tasí z rukávu letáček na lekci těhotenské jógy, poněvadž koho by nepovzbudilo exhibovat na podložce mezi jogíny s kýblem u huby. Něco vám prozradím. Pokud jste to nevěděli nebo vám to snad zatajili. Ne všechny rodičky frčí na růžové vlně osudového prozření, že právě těhotenství je to nejkrásnější, co může ženu v životě potkat. Zřejmě jediný způsob, jak s tím vším bojovat, je humor a vzájemné sdílení. Nechť se z pobliónu konečně rozezní žalozpěv ženy coby oběti reprodukce!... celý text

Přidat komentář

jajajda
27.01.2024 5 z 5

Kniha naprosto splnila má očekávání, opravdu jsem se zasmála. Asi to není humor pro každého, ale pro rozhodně ano!

MartaPear
28.12.2023 5 z 5

Knížkou jsem se prosmála, naprosto trefně a výstižně a popsané pocity!


petrulkaa
28.10.2023 3 z 5

Velice zábavnou, i když někdy vulgární
formou popsané těhotenství a první měsíce mateřství. Je dobré se občas takto nad knihou pobavit.

DominaCZ
12.10.2023 odpad!

Proč se někdo, kdo nepřežije naprosto přirozené období, nechá 2x vystříkat??
Aneb aby byl zas důvod o čem psát a šířit ty svý houna na insta... fakt mi tu chybí smajlíky, sem by se ten kosočtverec hodil moc.

Clairka
10.09.2023 4 z 5

Velice mě kniha pobavila. Konečně někdo, kdo to mateřství tak ,,nežere. Fakt super.

Jancas.s
10.09.2023 5 z 5

Přečetla jsem toho času v 15. týdnu mého prvního "plodu" a za mě super! Fakt jsem se pobavila, hlavně v plno situacích joo ztotožnila (musela jsem pár pasáží přečíst mužovi, páč mě podezřívá z toho, že na těhotenství svádím lautr všechno)... Už jsem se potřebovala odreagovat od všech těch seriózních rad zkušených matek a odborných knih:) A ten konec byl moc hezký hele. J.

kikies
14.08.2023 4 z 5

V životě jsou chvíle, nebo možná spíše období, kdy jsou přesně takovéto knihy neskutečně potřeba. Místy to bylo až moc, ale ano, taky jsem se zasmála a asi mi to taky pomohlo.

Tess_BooksNerd
09.07.2023 5 z 5

Ženy, které se teprve snaží přijít do jiného stavu, nebo ty, které nad dítětem teprve uvažuji, by se mohli vcelku vylekat. Ale za mě kniha prostě supr. Vtipně popsané těhotenství, od strii, prvotních nevolnosti až po samotný porod, je fajn odlehčení. Doporučuji.

Kája_95
19.03.2023 3 z 5

Na paní autorku jsem narazila nedávno. Objevila jsem tam také její dvě knihy. Jelikož mám nyní dceru, které je 15 měsíců, ihned mě ukázka knih oslnila. Kniha je psána čtivě a humorně. Tak trochu škodolibě jsem se smála u vět typu, že paní autorce bylo zle, že to rozhodně nebylo nejkrásnější období ženy :-). Měla jsem to naprosto stejně.

HŠ
07.03.2023 5 z 5

Nemám Instagram, nečtu blogy, pro mě velké překvapení. Krásná slovní zásoba, některé výrazy jsem neslyšela drahnou dobu. A co se týkalo pocitů z těhotenství (psychických, fyzické byly naštěstí v pohodě - až na porod), mohu se s tím ztotožnit. U knihy jsem se smála nahlas. A v závěru mi ukápla i slza. Doporučuji všem, které do toho spadly ani neví jak.

Ren95
07.01.2023 5 z 5

Skvělá knížka! Hodně mě pobavila a bylo milé si přečíst, že ne každé těhotenství je zalité sluncem. Díky za autentický přístup a já se jdu s radostí pustit do druhého dílu!

dzafik
04.01.2023 5 z 5

Ano, ano, ano! To přesně jsem hledala a ve většině situacích se našla! Jsem ze všeho vyklepaná, ale tenhle přístup přesně potřebuji! Hlavně se z toho neposr** :-D

dencazrnu
08.09.2022 5 z 5

Tak tohle přesně potřebovala číst moje těhotná duše! :-) Já se celou dobu u knihy bavila v plno situacích jsem se i našla a uvědomila jsem si, že je třeba brát věci s nadhledem. Už se velmi těším na další volné pokračování této knihy, které si určitě musím pořídit. :-)

archivářka115
19.12.2021 2 z 5

Knížku jsem koupila pro svoji těhotnou dceru. Předpokládala jsem, že to nebude vážná a naučná knika pro těhotné. V tom mě nezklamala. Na můj vkus byla přehnaně vulgární, ale protože jsem od ní nic nečekala, tak se mi celkem líbila, i když patřím do kategorie babiček.

JosefBrodil
15.09.2021

Čtivé, vtipné, místy docela perverzní. Příjemná změna mezi záplavou blábolů absolventek kurzů tvůrčího psaní. Doporučuji všem nositelům růžových brýlí. Jako happy end mi chybí jen odchod novorozence do kojeneckého ústavu.

Alena_S
17.08.2021 5 z 5

Hledala jsem, zda má BWT po Magistrále ještě další knihy, vidím tuhle a říkám si: Těhotenství a "beer with travel", to se přece navzájem vylučuje, ne? Ale něco mi na autorčině stylu sedlo, tak to jdu zkusit. A jsem ráda. Je to trefná fitness pro čtenářovu bránici; mě tyto konkrétní slasti teprve čekají, ale je mi jasné, že se mi knížka bude ještě hodit. :-D
Edit: Jen bych snad soustavně neříkala otci dítěte "zploditel"...

Adina233
10.08.2021 5 z 5

Bála jsem se, že se kniha ponese v duchu příspěvků, což by asi na knihu bylo až moc. Že to bude jeden velký hejt. Ale vůbec! Je mnohem jemnější, není tam zdaleka tolik vulgarit a upřímně, je skvělá! Humorná, citlivá i tvrdá, jak je autorce vlastní v příspěvcích, ale hlavně z ní sálá neskutečná autenticita! Což dneska aby člověk pohledal… Ženám, které neprožívají růžové těhotenství a mateřství rozhodně kápne do noty! Mužům nedoporučuji

Ditules
28.07.2021 3 z 5

Já jsem se pobavila... Jakožto svobodná, bezdětná žena jsem si četbu vysloveně užívala. Hlášky mě kolikrát neskutečně odbouraly.

Delira
27.07.2021 2 z 5

To, co funguje ve formě instagramových příspěvků, nemusí nutně fungovat v knize. Vše pohromadě a naráz přečteno působí lacině a prvoplánově. Nejsem nadšena, ale zklamána také ne.

ondras666
16.07.2021 1 z 5

Tak jako muž úplně asi nedocením tyhle knihy, ale zkusil jsem si ji přečíst.
Nejsem cílová skupina a úplně mi nesedí tyhle knihy na bázi blogů. Mám z nich trochu pocit, že kdo nepíše blog, tak jako by nebyl. A kdo nic neumí, píše blog... Spoustu módních zkratek a výrazů mladé generace, naštěstí zde nebyla cílená reklama.
Autorka to jistě neměla lehké, ale není sama...

Autorovy další knížky

2021  83%Nasraná máma - Nekorektní průvodce těhotenstvím od početí k porodu
2022  73%Nasraná Máma - Nekorektní Průvodce Prvním Rokem Mateřství

Kniha Nasraná máma - Nekorektní průvodce těhotenstvím od početí k porodu je v

Právě čtených2x
Přečtených92x
Čtenářské výzvě21x
Doporučených9x
Knihotéce18x
Chystám se číst26x
Chci si koupit10x