Příliš svůdná kamarádka

Příliš svůdná kamarádka https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/150061/prilis-svudna-kamaradka-150061.jpg 4 5 1

Muž přes palubu série

< 8. díl >

Ještě žádné ženě se nepodařilo polapit námořníka Nicka Parettiho do svých sítí. Pokouší se snad o to Gina Santiniová, se kterou musí absolvovat povinné a pro něj nenáviděné taneční kurzy? Nick nikdy neměl v úmyslu se s tvrdohlavou Ginou sblížit a už vůbec se nechtěl dostat do Gininy ložnice. Možná její smyslná ústa ho vyvedla z míry tak, že se nakonec neovládl. Byl to pro ně strhující zážitek, ale přesto se oba brání manželství zuby nehty!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Last Santini Virgin , 2000


více info...

Přidat komentář

Kudík
02.09.2022 2 z 5

Pokračování v příběhu sester Santiniových, tentokráte v podání nejmladší Giny (24), a také dost zásadních chyb. V části "Jmelí s vůní skořice" Gina tančí a Davis pracuje v kanceláři s Nickem Perettim, no a zde se Davis (již jako švagr Giny) seznamuje s jejím tanečníkem jménem Nick Paretti. Z děje se evidentně jedná o jednoho a toho samého seržanta dělostřelectva, jménem Nick, ale s jiným písmenkem v příjmení a asi amnézií Davise nebo (přiznejme si to) autorky. :)

6. díl: „Měl jsi nějaký špatný sen?“ ozval se za ním hluboký hlas a Davis se vyděšeně otočil. Dělostřelecký seržant Nick Peretti právě vcházel do jejich společné kanceláře.

8. díl: V tu chvíli se na baru objevil další námořník a přistoupil k němu. „Paretti?“ Nick se napůl otočil a podíval se na muže. Hodnost na rukávu mu napověděla, že jde taky o seržanta námořního dělostřelectva. Muž napřáhl pravou ruku a řekl: „Myslel jsem si, že to budeš ty. Jsem Davis Garvey.“

Gina i Nick mají italské kořeny a je to znát i z jejich hašteření, kdy oba dva chtějí mít (nejen) poslední slovo. Oba dva se nechtějí vázat v manželství, ona z důvodu neuváženého a nepochopeného slibu a on, protože už se jednou zklamal. Jak to dopadne je asi jasné.