Kouzlo noci

Kouzlo noci https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207171/bmid_kouzlo-noci-DAy-207171.jpg 4 5 1

Muž přes palubu série

< 9. díl >

Když se mladá vdova a matka školáka Angela poprvé setkala s přitažlivým seržantem Danem, odhodila veškerý svůj dosavadní ostych. Vždyť už je to tak dávno, co ji někdo držel v náručí, líbal, hladil... Původně plánované dobrodružství na jednu noc s tímto vzrušujícím námořníkem v ní vyvolalo touhu poznat Dana blíž... Životem Dana zatím ženy procházely jako přelétaví motýli. Jak je možné, že tento nepolapitelný Casanova v námořnické uniformě zatoužil najednou po trvalém vztahu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Next Santini Bride , 2000


více info...

Přidat komentář

Kudík
03.09.2022 2 z 5

(SPOILER) Nejstarší ze sester Santiniových, již tři roky vdova a povoláním učitelka Angela Santiniová-Jacksonová (28) si řekne, že bylo dost celibátu a pro své "dobrodružsví" si zvolí vhodného adepta na krátké aférky v podobě prvního seržanta Dana Mahoneyho. Z plánované noci je najednou víkend. Do toho se připlete i její syn Jeremy a výpomoc s baseballem, zvědavé sestry, vševědoucí matka a je vymalováno.
Jen opět nesoulad v ději, hned na začátku Dan zmíní svojí setru Melissu, která je provdaná a má tři děti a současně, že jejich rodiče žijí v důchodu na Floridě, a poté několikrát vzpomíná na své dětství jedináčka se svobodou matkou, kterého cca v 7 letech otec opustil. Ani slovo o tom, že mu matka nebo otec pořídili nevlastní sestru.