Thor a Loki: Trable na druhou

Thor a Loki: Trable na druhou https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510017/bmid_thor-a-loki-trable-na-druhou-9Eo-510017.png 3 8 3

Jsou to bratři, bohové a Odinovi synové – jenže Thor a Loki spolu nevycházejí! Obzvláště proto, že Loki každou chvíli úskokem přiměje Thora k něčemu, co ho dostane do průšvihu. Jak by ale bůh hromu mohl říct ne Lokiho výzvám – například, aby se vplížil do Odinovy pokladnice?

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

Thor & Loki: Double Trouble , 2021


více info...

Přidat komentář

MagdaFish
27.01.2024 4 z 5

Roztomilounká jednohubka. Rozsahem a kresbou je tenhle komiks určen pro začínající čtenáře, nicméně některé, zvlášť Lokiho hlášky, ho posouvají spíš do vyšší věkové kategorie.
Ale není tu nic, co by případně rodič prckovi nevysvětlil.

farb
05.04.2023 4 z 5

Dobré. Se synem jsme se při čtení pobavili oba. Jednoduchá, hravá dětská komiksová jednohubka, která kluka správného věku a se zájmem o tyhle hrdiny bez problémů zabaví . Za mě o fous lepší, než Spider-Man / Venom od stejných autorů.


fvalek
02.04.2023 2 z 5

Vždycky si říkám, jestli takový komiks zkusit, když opravdu není pro mě, a řeknu si, že proč ne. Sice nejsem cílovka, věkovka ani jiná ovka, ale zhodnotit to můžu. No a právě na hodnocení se projevuje, jak jsem na tohle už starý. Nicméně... Je to jednoduché, ale nevím, jestli úplně na 7 let. Vyskytují se tam docela složité věci, hlavně severská mytologie, kterou děti nejspíš nepochopí a problém je v tom, že to není dostatečně vysvětlené. Na druhou stranu postavy mluví se čtenářem jako by měl opravdu mozek malého dítěte, navíc je tam hodně, opravdu hodně jednoduchá zápletka. Její problém je ten, že není pěkná a jednoduchá, ale je jednoduchá na úkor toho, že vlastně nedává moc smysl. Je to jako animák, kde se dvě postavičky neustále mlátí a očekává se, že se z toho bude dítě za břicho popadat. Ale asi to tak úplně není. No zkrátka - ani zpětně mě to nijak neoslovilo a nenadchlo, ale obávám se, že to nebude příliš bavit ani děti. Navíc je tam hrozně poznat, že to je jen psané pro děti, ale není to úplně dětské. Je to jako když se dospělý, který o dětech nic neví, snaží zabavit skupinu dětí. Ví teoreticky jak na to, ale ve výsledku jen blbě plácá a šišlá.

Štítky knihy

bohové

Autorovy další knížky

Mariko Tamaki
kanadská, 1975
2020  77%Jedno obyčejný léto
2021  77%Laura Deanová mě už zase nechala
2021  89%Harley Quinn: Utržená ze řetězů
2021  70%Spider-Man a Venom: Trable na druhou
2023  65%Thor a Loki: Trable na druhou

Kniha Thor a Loki: Trable na druhou je v

Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x