Pořádný terno

Pořádný terno https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516510/bmid_poradny-terno-Xu6-516510.jpg 4 125 19

Můj klenot série

< 4. díl >

Bylo mi řečeno, že jsem nemálo obdařenej. A nemyslím jen tím, co mám v kalhotách. Mám taky výkonnej mozek a srdce ze zlata. Svoje dary rád využívám naplno – celou tu dokonalou výbavu. Můj život běží jako na drátkách… Dokud se neocitnu v koutě, kam mě zahnala jedna sexy spolubydlící, a je z toho pořádně žhavý… peklo. V tomhle městě se totiž byt hledá ještě hůř než opravdová láska, takže se do jednoho musím nasáčkovat s ukrutně sexy a úžasnou mladší sestrou svýho kámoše. Když musíš, tak musíš. Zvládnu Josie odolat. Umím se ovládat, soustředit a držet ruce u těla, a to i na těch ubohých pětapadesáti metrech čtverečních, který spolu obýváme. Dokud mi jedný noci nevklouzne pod peřinu. Prý jí to pomůže usnout po tom, co se ten den stalo. Spoiler – neusneme ani jeden. Zmínil jsem, že je navíc jednou z mých nejbližších přátel? Že je veselá, krásná a má pod čepicí? Nejsem sám, kdo je tady pořádný terno. Co si má chlap v takový situaci počít?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Full Package , 2017


více info...

Přidat komentář

Tesset
25.04.2024 3 z 5

Ale jo, bylo to takové milé. I když mi moc nesedělo, jak se Chase choval, když měl být takový slušňák, jak ho popisovali v minulých dílech. Ale nebylo to špatné.

Eva_Skala99
21.02.2024 5 z 5

Poslední díl nezklamal. Za mě asi nejhezčí díl celé série. Nebudu se opakovat, ale jen zhodnotím, že dělá série je opravdu dobře a čtivě napsaná. Rozhodně doporučuji!


Leído
14.01.2024 5 z 5

Na téhle sérii se mi líbí mužští vypravěči, kteří zajišťují originální humor, ale také to, že postavy jsou obyčejní chlapy bez nadlidských schopností. V knížce není žádná velká zápletka a dokonce ani vynucené drama. Je to příběh, který se dost dobře mohl stát. I když už mi jednotlivé příběhy série splívají, čtení si vždycky užívám.

kacenka6144
28.11.2023 3 z 5

Tahle série je opravdu jenom taková oddechovka. Žádná velká dramata se tu nekonají. Je to jenom taková jednohubka na jedno odpoledne.

petusska01
12.11.2023 4 z 5

Viac menej celá séria je fajn, je to príjemné, veľmi lajtové na takú chvíľku čítania a zlepšenia si dňa a potom vlastne plne spokojní s happyendom a s úsmevom na tvari zatvoríte knižku a o pár minút neviete o čom bola. Silné emócie alebo nejaké strašné drámy a traumy sa tu nekonajú, daje sa tu trošku klišé veci medzi kamošmi, ktorí začali spolu bývať a potom ich pravda udrie medzi oči. Je to relatívne málo otravné, nakoľko je to z pohľadu Chasea, a jeho myšlienkové pochody o zamilovávaní sa sú podstatne menej panické, analyzačné a ubijajúce ako to býva z pohľadu ženy,čož sme videli hneď na začiatku od Josie (musíš to skončiť, sľub mi to, nemôžeme prísť o naše priateľstvo OMG OMG). Títo dvaja boli fajn, bolo to také rýchle nenáročné a zrazu bol koniec. Môže byť.

Andrejka91
09.11.2023 4 z 5

I tento díl ze série se nese ve stejném duchu jako ostatní. Je to oddechovka, která nenadchne ani neurazí. Je to napsané čtivě, pohladem muže. Vyskytují se tu postavy z minulých dílů. Kniha ma méně stránek a je přečtená za chviličku. Za mě lepší průměr a už zítra nebudu vědět o čem to bylo.

petulkapeta
23.10.2023 5 z 5

„Co chceš?"
Vystrčí rameno. ,,Jednoho chlapa, kterej mě chce tak jako já jeho."

Ja mam tuhle partičku rada a ani Chase a Josie nebyli vyjimkou. I když se znali už nějaký ten pátek, tak pote co spolu začali bydlet jim to pomalu docházelo. U knihy jsem se dost nasmala. Ja jsem byla plně spokokena.

Books_by_Dee
03.10.2023 2 z 5

IG: Books_by_Dee

Knížky ze série Můj klenot mám prostě ráda, jsou to klasické odpočinkové knížky, kdy mě nečeká žádné velké drama a spíš mě čeká vtipná romantická linka a za mě velké plus je, že POV je pouze ze strany chlapa. Tenhle díl jsem slupla za jeden den a hodnotím ho 3.5 *. Upřímně na třetí díl Slušný vybavení to nemělo, ten se mě líbil hodně, ale pořád to bylo fajn počtení.

S hlavními postavami Josie a Chasem jsem neměla žádný problém. Jsou to velcí kamarádi a náhoda nebo osud (špatně se shání byty a spolubydlící v New Yorku) zavinily, že tihle dva spolu začnou bydlet. Spicy scény tak akorát spicy a jako plus vidím recepty Josie mezi kapitolami.

Problém je, že tuhle recenzi píši týden po přečtení a už hodně pátrám v paměti, co vlastně stojí za zmínku, a to je asi jediný problém, který mám. To ale neznamená, že si další díl zase s radostí nepřečtu, protože nás ještě dvě čekají.

Lovana
02.10.2023 4 z 5

Další díl z mé oblíbené série, na kterou se vždy těším a brzo po vydání mám dočteno a těším se na další díl. Na tento jsem se hodně těšila po tom, kdy jsem slyšela, že je to nejlepší díl série, ale jak se říká, 100 lidí, 100 chutí.
Já z tohoto dílu nijak nadšená nebyla, u předchozího i prvního dílu jsem se bavila mnohem více, tady pro mě těch vtipných scén bohužel moc nebylo.
Hlavní postavy jsem si oblíbila, tam by problém nebyl, ale něco mi tak přesto chybělo. Ale to neznamená, že by kniha byla špatná, jen mi prostě nesedla, ale pro jiné byla nejlepším dílem série. Takže jestli máte tuto sérii rádi tak směle do toho a budu ráda, když mi dáte po přečtení vědět, zda se přiřadíte ke mně nebo naopak k těm, pro které je tento díl skvělý
Přestože tento díl nebude mým oblíbeným z této série, tak se těším na další díl a budu doufat, že se mi bude líbit víc než tento.

Hodnocení 3,5*/5*

Verresa
21.09.2023 5 z 5

Skvělá kniha, za odpoledne má člověk knihu přečtenou a je nadmíru spokojený. Děj krásně plyne, bylo jasné kam to bude směřovat, ale vůbec mi to nevadilo. Oba jsem si oblíbila, dobře jsem se bavila a celá série je parádní. Lehké čtení při, kterém prostě vypnete a užíváte si knihu.

Eva P.
20.09.2023 3 z 5

Pořádný terno pro mě žádné terno nebylo. Naprosto průměrný předvídatelný příběh, který ničím nenadchne, ale naštěstí ani neurazí. Viděla bych to na 2,5.

ElessaRiverbow
14.09.2023 5 z 5

Wow, tohle bylo vážně skvělé čtení. Už během prvních pár stran jsem se začetla a hltala kapitolu za kapitolou, autorka píše vážně čtivě. Navíc to bylo zároveň si hodně vtipné, takže jsem se skoro pořád smála. Úžasné byly i recepty od Josie, které se sem tam v knize objevovaly. Obě hlavní postavy, Chase a Josie, byli sympatičtí a rychle mi přirostli k srdci. To jejich jiskření mezi nimi jsem si naprosto užívala a ty spicy scénky byly boží. U konce jsem se musela culit, protože to bylo slaďoučké. Rozhodně doporučuji, je to skvělá oddechovka, a přečtu si určitě i předchozí díly.

adela2230
13.09.2023 5 z 5

Autorka píše velmi dobře. Příběh upoutá, člověk čeká co nastane. Není tam žádné velké drama, které v ostatních knihách bývá často. Opravdu povedená série.

Katy_vKnihách
12.09.2023 4 z 5

Už jsem říkala, že tuhle sérii miluju? Ne? Tak, to říkám teď. Něco totiž takhle oddechového a bez zbytečných dramat, nevychází každý den. Celá tahle série má tak pohodové příběhy, a přes to má děj do kterého se dá začíst! Zcela určitě za to může fakt, že všechny díly jsou vyprávěny z pohledu chlapa, a to velmi oceňuju. Protože nic pro mě není tak oddechové, jako kniha, kde hlavní hrdinka pro jednou nehrotí situaci. Chlap ji prostě nechá v klidu plynout. Proto si u toho tak báječně odpočinu. Tenhle díl řadím jako druhý nejlepší. Chase byl opravdu pohodář, a ač nemám ráda lékařské prostředí, tady to působilo stejně pohodově jako ostatně celá kniha. Prostředí New Yorku je jako taková třešnička na dortu od Josie :) Nemůžu se dočkat dalšího dílu :)

MAU256
12.09.2023 5 z 5

"Totiž, asi jsem do tebe byl zamilovanej už dlouho, Josie. Myslím, že to začalo, ještě než jsem odjel do Afriky. A teď když jsem zpátky, můj i tvůj bratr se mi vysmáli, když jsem jim řekl že tě miluju - jako by to byla ta nejjasnější věc pod sluncem.

Další krásná knížka od této autorky. Jsou to nej kamarádi. Chase - doktor, který hledá bydlení, aby se mohl odstěhovat od svého bratra. Josie - cukrářka, která má jeden pokoj k pronájmu, ale hledá podnájemnici. No, jak myslíte, že to dopadne? Kdo má rád romantiku s trochou sexu, tak určitě doporučuji přečíst všechny díly. Doufám, že nám autorka napíše další, mohl by být na řadě Max a jeho bývalá zaměstnankyně? No, necháme se překvapit.

Lucie.285
11.09.2023 5 z 5

Opět perfektní oddechovka plná vtipu, romantiky, žhavých scén a skvělé chemie mezi hlavními hrdiny. Tentokrát tu máme příběh o sestře Wyatta - Josie. Normální holka, která miluje svojí práci pekařky a pak je tu její nejlepší kamarád, sexy doktor Chase, který si myslí, jak má všechno pod kontrolou, dokud se jedné noci neocitnou pod jednou střechou a peřinou. Oba k sobě už delší dobu cítí něco více, ale bojí se, že by mohli přijít o své přátelství. Máme tady friends to lovers, sestra nejlepšího kámoše, spolubydlící. Za mě opět super odreagování.

Jita160
06.09.2023 4 z 5

,, jsem pořádný terno a šťastný parchant. Mistr v ovládání ,kterého nic nevyvede z míry. Jsem zamilovaný do své nejlepší kamarádky. Ona je nádherná, úžasná ,smyslná, odvážná, divoká prostě sexuální stvoření. K tomu pekařka ,která udělá mejdan v puse. Rozumíme si jako dvojčata. Jenže zamilovat se do své nejlepší kamarádky znamená, že náš vztah natáhne bačkory. A když i ji srdce konečně praštilo mozek po hlavě tak jí to došlo. Josiii a mě se podaří ten nejlepší recept... smíchá se nová směs těsta, láska, přátelství,sex a štěstí".

FejKýý
25.08.2023 4 z 5

Ani jsem si popravdě neuvědomila, že knihu čtu. Uteklo to tak rychle! Josie a Chase byli spolu dokonalí a já jim to od začátku až do konce přála. Sedli mi nejvíce zatím z téhle série (uvidíme co zbylé dva díly). Strašně jim to k sobě pasovalo a líbily se mi i "recepty" Josie, že jsme trošku mohli proniknout i do její hlavy, jak se ke všemu staví a co si myslí. Dost věcí, mě tam i pobavilo a šíleně jsem se nasmála.

dencazrnu
19.08.2023 5 z 5

Po delší době tady máme další díl ze série Můj klenot. Tentokrát se nám na scéně objevuje lékař Chase a pekařka Josie.

Hlavní ústřední dvojice tvoří nerozlučné parťáky, ale pouze na přátelské úrovni. Když se však Chase ocitne v situaci, kdy nechce dále bydlet se svým bratrem Maxem a Josie přijde o spolubydlící, vznikne tady dokonalý nápad - pojďme bydlet spolu! Pomůžeme si navzájem s placením nájmu a navíc si budeme skvěle rozumět, to prostě bude fungovat. Jediný problém je v tom, že Chase je poměrně hodně zakoukaný do Josie, ale je to přeci pořádný tvrďák, co dokáže udržet hranici mezi přátelstvím a láskou, nebo ne? :-)

Za mě musím říci, že to byl asi nejlepší díl z celé série. Přišlo mi, že Chase nebyl úplně tak extrémně namachrovaný, jako ostatní chlapci z této série ( i když je jasné, že vysoké mínění o sobě má, což je charakteristickým rysem této série :-) ). Celkově to na mě působilo takovým milým dojmem, protože láska, která vzniká z přátelství mě prostě baví. Autorka umí skvěle napsat pikantní scény a je vidět, že se s tím opravdu nemazlí. Ale vzhledem k tomu, že mám přečtené i ostatní díly, tak jsem věděla, do čeho jdu. Tentokrát jsme mohli i maličko nakouknout do hlavy hlavní hrdinky, i když to bylo vždy jen na pár řádků :-) Myslím, že by vůbec nebylo špatné, kdybychom se dočkali knihy, kde bychom měli pohledy obou hrdinů. Každopádně tahle série mě baví a i když všichni víme, jak to dopadne, i tak po takové oddechovce moc ráda sáhnu :-)

Autorovy další knížky

2022  74%Můj klenot
2022  74%Pan O
2023  78%Slušný vybavení
2023  79%Pořádný terno
2024  %Divoká jízda

Kniha Pořádný terno je v

Právě čtených4x
Přečtených183x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce181x
Chystám se číst93x
Chci si koupit16x
dalších seznamech5x