Můj klenot

Můj klenot https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484556/bmid_muj-klenot-gKl-484556.png 4 406 99

Můj klenot série

1. díl >

Ne, nejde jen o to divadlo, dámy. Rozhodně jde i o VELIKOST kašpárka. U mě jede oboje na plný obrátky. Vlastně mám VŠECHNY ty správný přednosti. Vzhled, mozek, svoje vlastní peníze a velkýho ptáka. Možná si myslíte, že jsem kretén. Zním tak, že? Jsem sexy až běda, královsky bohatej, zatraceně chytrej a mám kládu jako kůň. Hádejte co. Můj příběh jste ještě neslyšeli. Jasně, můžu být playboy, jak mě nazývá newyorskej bulvár. Ale já jsem takovej ten playboy, kterej je náhodou i bezva chlap. Což mě dělá jedinečným. Jedinej problém je, že táta potřebuje, abych trochu přibrzdil. S konzervativníma investorama ve městě, který chtěj koupit jeho hlavní klenotnictví na pátý avenue, potřebuje nejen, abych zapnul poklopec, ale taky abych se trochu choval jako oddanej chlápek. V pohodě. Pro tátu to můžu udělat. Koneckonců, jemu vděčím za rodinný klenoty. Takže nabízím svojí nejlepší kamarádce a obchodní partnerce na týden zásnubní prsten. Charlotte do toho jde. Má svoje vlastní důvody, proč říct ano tomuhle obřímu klenotu. A velice záhy všechno tohle předstírání na veřejnosti vede k naprosto žádnýmu předstírání v ložnici. Protože prostě nemůže předstírat takový orgasmický výkřiky, který vydává, když ji v peřinách dostávám do novejch výšin, takový, který zkroutí prsty na nohách a tříští okenní tabulky. A já nemůžu předstírat, že k ní cítím něco skutečnýho. Do čeho jsem se to sakra s tím svým... klenotem dostal?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Big Rock , 2016


více info...

Přidat komentář

Tesset
13.04.2024 4 z 5

Bylo to milé, zábavné a rychlé přečtené. Ideální čtení, když člověk potřebuje vypustit starosti. Nic hlubokomyslného tady nenajdete, ale to u těchto knih ani nehledám. Za mě naprosto splnila účel a v sérii pokračuju.

Leniii
31.03.2024 4 z 5

Oddechový čtení


Vendy1993
21.02.2024 4 z 5

Je jedna věc, která se mi na téhle knize líbí....je z pohledu chlapa...nečetla jsem zatím moc erotických knih, které by byly mužským vyprávěním a musím říct, že se mi to asi i líbí víc než když příběh vypráví žena.

Jinak tento příběh mi přijde trošku jako každá druhá kniha ale ono taky co byste pořád chtěli vymýšlet že? ;)

Takže za mě jen jedna hvězda dolů, jinak super čtení.

Zuzanka45
14.02.2024 4 z 5

Kniha je přesně taková, jak o ní sám název vypovídá. U knihy jsem se pobavila. Spencer je playboy, který nakonec zjistí, že má štěstí půl života na dosah ruky. Chemie hlavních postav byla skvělá. Je to taková jednohubka, kterou máte přečtenou hned.

Barumic
05.02.2024 4 z 5

Jde poznat, že je to autorčina prvotina, jako by se bála do příběhu vložit veškeré své fantazie a nápady a místy nevěděla jak dál.
Kniha je vyprávěna mužem, na což nejsem moc zvyklá a je to zase jiný úhel pohledu. Hlavní, ale i vedlejší postavy jsou velmi sympatické a vlastně v celé knize je všechno tak nějak "dobré a správné". Děj je velmi jednoduchý a je jasné, jak to všechno skončí, proto je to rychlé a oddechové čtení :-)

terezaterka2000
30.01.2024 4 z 5

Kniha se krásně četla. Rychle ubíhala.
Nebyla až moc sprostá jako u erotických románů i bývá a to se mi líbilo. Dobře přeložená.
Super příběh s dobrým koncem.
Asi mi tam trochu chybělo nějaké drama, ale jako oddechové čtení na víkend úplně SUPER.
Plus je také to, že je kniha psaná z pohledu hl. hrdiny Spencera.
Obě postavy Spencer i Charlotte mi přišly sympatické.
Knihu mohu určitě doporučit pro ty, co mají rádi romantické komedie.

Eva_Skala99
25.01.2024 5 z 5

Čtivě napsáno, nechybí vášeň ani humor. Těším se na další díly a nemám co dodat. Opravdu skvělá kniha, co mě mile překvapila. Doporučuji!

eliska2126
26.11.2023 3 z 5

Při čtení prvních stránek jsem myslela, že to zavřu a už neotevřu, protože jsem věděla úplně všechno o "klenotu", ale nevěděla jsem ani jméno jeho nositele. Pak jsem teda zjistila, že naším hrdinou je Spencer, který nás provází celým příběhem. Bylo fajn, že příběh vyprávěl chlap, konečně jsem to četla i z druhého pohledu.

Nicméně jsme měla lehce problém se Spencerem. Jeho ego bourá střechy . On je ten nejlepší, on ví, jak na ženy, on ví nejlíp, jak to a tamto... Měl i pár světlých momentu, ale většinou jsem u jeho sebe vychvalování protáčela oči. Charlotte byla fajn a byla mi sympatická.

Autorka píše čtivě, příběh je sice předvídatelný, ale obsahuje i pár překvapivých zvratů (hlavně na konci).

Od příběhu jsem dostala to, co jsem chtěla, fajn oddechovku, nicméně na zadek jsem si z toho nesedla.

moudivlacek
18.11.2023 2 z 5

Kniha na vyprázdnění hlavy, odpočinku a prázdniny pro mozek. Pro mě takový prosťoučký příběh věčného Playboye a jeho dávné kamarádky a obchodní partnerky.
Nejlepší na tom asi byla reakce otce na synovo přiznání. Víc takových otců.

Senza Jenka
01.11.2023 5 z 5

Bavilo mě to. Není to klenot světové literatury, je v tom spousta klišé a nejsem tak úplně přesvědčená o tom, že muži opravdu uvažují takhle. Ale prostě mě to bavilo číst.

adela.hol
08.10.2023 4 z 5

Hlavní hrdina Spencer rozhodně nemá malé sebevědomí. Vůbec slovo "malý" byste v blízkosti jeho osoby rozhodně neměli vyslovovat. Ví, že s tím, jak sexy vypadá, jak byl obdařen a s kopou peněz na účtu sbalí každou ženu, na kterou jen ukáže. Jednoho dne je ale nucen se svým střídáním žen jak ponožek, přibrzdit. Jeho otec potřebuje získat konzervativního investora pro koupi jejich hlavní pobočky rodinného klenotnictví, a tak si Spencer týden musí hrát na slušného a vzorného syna.
Aby své nové roli dodal na vážnosti, vymyslí si ještě snoubenku. Tu nemůže hrát nikdo jiný než jeho nejlepší kamarádka Charlotte. Už léta si vzájemně na partnery hrají, když jeden nebo druhý potřebuje odradit nevhodnou partii. Jenže je rozdíl mezi minutovou rolí partnera někde v baru a neustálým předstíráním, jak toho druhého milují. Takže tentokrát se to trochu zkomplikuje.

Pokud hledáte vtipnou a oddechovou knihu, u které vypnete a nemusíte nad ničím přemýšlet, pak je Můj klenot ideální. Vím, že bych neměla problém ji přečíst na jeden zátah, kdybych měla více času. Četlo se to samo a já si opravdu odpočinula. Celá kniha je navíc vyprávěna pouze z pohledu Spencera a ten mužský pohled je pro mě vždy příjemně osvěžující. Hlavní hrdinka tu byla tentokrát jen jako takový ten pěkný doplněk, aby měl Spencer o čem přemýšlet.

Jediné za co drobně musím stáhnout hodnocení byla extrémně rychlá zamilovanost. Ti dva se spolu přátelili tolik let, ale pak jim stačil jeden týden na to, aby viděli to, co předtím ne? Navíc u Charlotte bylo na začátku řečeno, jak vůbec neumí lhát, ale hra na snoubenku jí šla na jedničku s hvězdičkou a ještě to byla ona, kdo Spencerovi radil, co přesně mají dělat, aby jejich hra působila opravdově. A nakonec vyřešení zápletky na konci během pár hodin bylo také jak z rychlíku.

Jsou to ale drobnosti, jinak této oddechovce nemám co vytknout a ráda se pustím do dalších dílů série.

4,5*

Mamka_cte
03.09.2023 5 z 5

Kniha, která je jednoduchá a žádné velké přemýšlení u ní nepotřebujete, ale jako oddechové čtení - takový bombónek na jeden den, poslouží dokonale.

Celá kniha je z pohledu Spencera, který je chorobný děvkař a pořádný vztah ještě neměl. Strašně se mi líbil jeho vnitřní souboj a myšlenkové pochody, když zjišťoval, že se do své nejlepší kamarádky Charlotte zamiloval.

Celý příběh je vtipný a a neskutečně čtivý. Autorka rozhodně psát umí a já se určitě chystám na další knihu. Doporučuji.

KlaraD851
27.08.2023 5 z 5

Skvělé čtení na léto na pláž. Slunce praží, do ruky drink a do druhé tuhle knížku. A budete se usmívat, protože se to čte samo, nemusíte nad ničím bádat, nic řešit. Prostě pohodovka do pohody

LenkaNovotna32
26.07.2023 1 z 5

Nic extra od tejto knihy neočakávajte. Je to ale vtipny pohlad muza, neuste mysliaci na sex. Na trhu je milion lepsich knih.

Zelený.úval
25.07.2023 5 z 5

Kniha se dobře četla a tak hezky plynula. :-) Jednoduchá zápletka, prostě fajn oddechovka. Cením, že na konci nebylo moc velké drama a oba si celkem snadno vyříkali, jak to spolu mají. :-)

wielka
24.07.2023 3 z 5

Oddychovka v pravom zmysle slova... cele je to jedno klise, ale pisane z pohladu chlapa, s humorom, takze som sa vobec nenudila.

snílkařka
11.07.2023 2 z 5

Čte se dobře zkrátka kniha odpočinková na které se nemusí nějak extra přemýšlet.Klasicka odechova romantická limonada až někdy moc na můj vkus přeslazena.Autorka píše čtivé a vtipně.Ale přesto mě děj ani kniha moc nezaujali četla jsem daleko lepší.Jedine co mě bavilo a co se autorce povedlo byl humor mezi partnery ta Jiskra tam jsem tam byla.A o to v romantických knihách jde.

Ella161
09.07.2023 4 z 5

Skvělá kniha pro zkrácení dlouhého dne. Děj rychle plyne, postavy jsou skvělý a vtipné hlášky samozřejmě nechybí

petraLI
30.06.2023 3 z 5

I když kniha byla hezky a vcelku vtipně napsaná, tak mi trochu pokulhával děj. Bylo to, tak nějak o ničem. Spencer byl zvláštní, ale dočteno a zakládám do knihovny.

Aranel15
21.06.2023 4 z 5

Červená knihovna, ve které se děvkař zamiluje nehynoucí láskou, ale rozhodně je nohem lepší než knihy ze série Jeho banán.

Štítky knihy

New York pro ženy erotika lhaní, lži

Autorovy další knížky

2022  74%Můj klenot
2022  74%Pan O
2023  77%Slušný vybavení
2023  79%Pořádný terno
2024  %Divoká jízda

Kniha Můj klenot je v

Právě čtených7x
Přečtených564x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených9x
Knihotéce288x
Chystám se číst158x
Chci si koupit25x
dalších seznamech9x