Slušný vybavení

Slušný vybavení https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504164/bmid_slusny-vybaveni-TPo-504164.png 4 174 32

Můj klenot série

< 3. díl >

Pár věcí byste o mně měli vědět: jsem dobře zaopatřenej, dobře vyvinutej a vtipnej. Ženským se líbí chlapi, který je umí rozesmát – a tím nemyslím velikostí ptáka. Ne, chtějí vtipnost s přílohou velikosti… a s pořádnou dávkou věrnosti. To všechno můžu nabídnout, a díky vzkvétající truhlářský firmě ještě i tučnej účet v bance. To už je slušný vybavení. Teď na scénu vstupuje Natalie. Krásná, sexy, chytrá a k tomu moje nová asistentka. Což znamená naprosto zakázaný území. No co, jsem slušnej chlap. Daří se mi nepodléhat tomu pokušení, co mi denně nosí do práce. Až jednou v Las Vegas… Jo, to už jste určitě slyšeli. Pár špatných zpráv pro byznys, pár koktejlů navíc a najednou jsme v sobě. Pořád. A než po miliontý řekne „ach bože, přesně takhle, ANO!“, oba si říkáme to významný ano v kapli u silnice před týpkem v lesklý zlatý kombinéze a falešných licousech. Jenže na tu noc ve Vegas nejde tak docela zapomenout a teď se mi péro dere z gatí, kdykoli je Natalie nablízku. A čím víc se snažíme dát od sebe ruce pryč, tím častěji končíme nahý a tím víc času s ní chci trávit i oblečenej. Takže otázka zní… přijmu tuhle ženu za svoji exmanželku?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Well Hung , 2016


více info...

Přidat komentář

Tesset
17.04.2024 3 z 5

Asi na stejné úrovni jako druhý díl, tedy o něco slabší než začátek série. Tady bylo až zbytečně moc erotických scén a děj téměř žádný. Pořád se to drží na průměrné oddechové četbě.

Klarv
27.02.2024 3 z 5

Za mě průměr. Nic co bych si za půl roku pamatovala. Děj téměř žádný, jedna sexuální scéna za druhou. Ty mi obecně nevadí a v této literatuře je čekám, bohužel tady mi to přišlo trošku přehnané. Znám lepší eroťárny, kde se i něco děje. :)


Barumic
12.02.2024 4 z 5

Tento díl byl zatím asi nejlepší, co se týče děje, protože se na scéně tak trošku mihla i záporná postava a nebylo to tím pádem úplně super skvělé.
Příjemné a rychlé čtení. Líbí se mi, jak jsou všechny díly propojené svými postavami, i když... Buď jsou to nejlepší kamarádi nebo je to sestra nejlepšího kamaráda, noooo :-D

Eva_Skala99
01.02.2024 5 z 5

Třetí díl nezklamal. Tuhle sérii si prostě zamilujete! Čtivě napsáno, postavy a jejich charaktery jsou úžasné, kniha nemá žádná hluchá místa, děj vás prostě vtáhne a už nepustí. Rozhodně doporučuji a jdu po dalším díle!

Terka18
19.12.2023 3 z 5

Příjemná oddechovka. Zajímavý příběh,který má pár zvratů, ale nakonec všechno dopadne dobře.

petulkapeta
14.09.2023 5 z 5

Teď už nemyslím.
Teď to vím.
Zamiloval jsem se do svojí ženy.

Libilo se mi čist o truhlaři a o jeho lasce a pobytu ve Vegas,boze ti toho za jednu noc zažili...mam tuhle serii rada.

Zomy
01.08.2023 3 z 5

Tahle knížka si na nic nehraje, takže od ní taky nesmíte moc očekávat. Je to přesně ta knížka, po které sáhnete, když potřebujete dostat svoji denní dávku čtení a romantiky a zároveň se nechcete pouštět do něčeho většího. Naprosto splnila svůj úkol.

adela2230
30.07.2023 5 z 5

Klasická oddechovka, autorka opět nezklamala. Je stále skvělé si přečíst knihu z mužského pohledu.

Lucie.285
08.07.2023 4 z 5

Opět příjemné oddechové čtení, které splnilo přesně to, co jsem očekávala. Moc jsem si to užila a číst z mužského pohledu prostě nemá chybu, nechápu, jak to autorka dělá. Další díl si určitě také přečtu.

Radka1727
10.06.2023 3 z 5

Hezká, romantická, nenáročná oddechovka. Možná trochu slabší než předchozí díly a tak se už těším na "Pořádný terno" .....

Books_by_Dee
08.06.2023 4 z 5

IG: @books_by_dee

V dubnu jsem si přečetla první dva díly a pro sérii se nadchla připomíná mi to hodně styl Penelope Bloom nebo Christiny Lauren. Pro mě klasická odpočinková sexy romantika a z tohohle dílu jsem byla nadšená. Snad se mi i líbil víc jak díly předchozí, byl něčím prostě spešl.

V tomhle dílu máme šéfa Wyatta a jeho podřízenou Natalie. Kvůli práci spolu odlétají do Las Vegas. Po několika špatných zprávách se domluví, že si užijí město, jak se patří, se vším všudy ano i s tou svatbou. No jenomže ani jeden nedokáží na tenhle večer plná vášně zapomenout a přesto, že je to oba k tomu druhému láká, snaží se odolávat, co to jde.

Oba dva byli boží. Natalie jsem si oblíbila hned, s Wyattem jsem trochu měla problém, obzvlášť s tím, že Natalie pořád nevěřil a srovnával ji s jeho ex. Chtěla jsem na něj vždycky zakřičet, že všechny ženský nejsou stejný.

Mě na tom hlavně baví to, že si u toho odpočinu, trochu se zasměju, erotické scény jsou také napsané tak akorát, neurazí..chtěla jsem napsat nenadchnout, ale scéna na horské dráze, mě docela nadchla (pardon). Taky mě baví, že je to originální tím, že příběh vypráví chlap.

No, já už se těším na další díl, kterého se dočkáme na podzim.

Leído
07.05.2023 5 z 5

Mně se tento styl psaní líbí moc. Je to originální a vtipné pojetí. Ženský pohled mi vůbec nechybí, ztratilo by to právě tu originalitu psaní. Však mi toho o té dívce zjistíme i tak dost a stejně tak víme, co cítí, protože nejsme tak "natvrdlé" jako sám vypravěč. Tento příběh byl trochu sladší než předchozí, hlavní hrdina nebyl tak namyšlený. Líbilo se mi, že to byl truhlář, pro šikovné chlapy mám slabost.

Kešu1981
04.05.2023 3 z 5

Celá série jsou vlastně erotické HQ...takže pokud se s tím smířite, je to občas i vtipné.

Verresa
03.05.2023 3 z 5

Jednoduché počteničko, kde člověk prostě vypne hlavu a užívá si zábavu. Zasměje se, protočí oči a říká si no to mě po*er. Doporučuju jako oddechovku, nic náročného, ale každého to bavit nebude.

kacenka6144
03.05.2023 3 z 5

Série pokračuje ve stejném duchu. Ale ne každá ženská dokáže myslet a psát jako chlap (celou knížku). Takové nenáročné holčičí počteníčko. A předpokládám, že se dočkáme ještě dalšího jednoho až dvou pokračování. Potencionální páry v téhle sérii ještě jsou.

kristy.books
02.05.2023

Slušný vybavení bola vtipná (možno až trochu bizarná) a nenáročná oddychovka plná dvojzmyslov a sexuálnych narážiek (rovnako ako predchádzajúce časti tejto série). Nemôžete čakať nejaké extra zápletky a veľké zvraty, príbeh vás má hlavne pobaviť a pomôcť vám na chvíľu vypnúť a odreagovať sa. Treba ho čítať s určitým nadhľadom. Je mi jasné, že nesadne každému, ani ja som z neho neskákala dva metre od zeme, ale celkom som sa pri čítaní bavila.

Wyatt bol sympaťák, páčilo sa mi na ňom, že nemal až také prehnane vysoké ego (ako predchádzajúci mužskí hrdinovia) a bol celkom rozumný. Áno, urobil i nejaké hlúposti, za ktoré som ho mala chuť nakopať, ale jednoducho si ho nešlo neobľúbiť, bola s ním sranda (a chodil do útulku venčiť psov).

Natalie sa mi tiež páčila. Bez nej by bol Wyatt (a jeho firma) úplne stratený. Venovala sa bojovým športom, nebála sa práce na stavbe, dokázala všetko zorganizovať, vedela sa postarať sama o seba. Škoda, že sme tu nemali viac kapitol z jej pohľadu.

Objavili sa tu aj postavy z predchádzajúcich (i budúcich) častí, ktoré sa tiež postarali o značnú dávku humoru. Musím sa priznať, že občas som sa medzi toľkými postavami aj trochu strácala. Užívala som si neustále podpichovanie, či už medzi súrodencami, alebo medzi pármi.

Jita160
30.04.2023 4 z 5

(SPOILER) ,, Odjíždím pracovně do las Vegas se svojí asistentkou, která má černý pásek ,ohnivý jazyk. Umí spravit kapající kohoutek umí holýma rukama srazit dospělého chlapa umí vdechnout pálivou papričku a cokoliv přeříznout... Je pro mě dokonalá!!!..
Ale nemůžu jí chtít je to moje zaměstnankyně a já už se tolikrát spálil že si ji musím zakázat.
Jenže jsme v las Vegas ve městě hříchů a nekonečných možností... Tak to končí Jak jinak než svatbou v opilosti"
Milý a humorný příběh o truhláři který má slušný vybavení ale až po přečtení zjistíte o jakém je řeč :,-)

MAU256
25.04.2023 4 z 5

Jedno opilecké rozhodnutí a je tu manželství uzavřené ve Vegas. Jenže Wyatt je šéf a Natalie jeho zaměstnankyně, takže na pořadu dne je anulování, ale je to správné rozhodnutí? Vždyť se k sobě hodí. No a jak to vlastně dopadne? To si každá romantická dušička domyslí...
Jestli máte rádi romanticko-erotické knížky, které jsou psané s humorem a chcete si u tohoto odpočinout a nemuset moc přemýšlet, tak šup do čtení.

petraLI
24.04.2023

Kniha mě bohužel nezaujala. Chyběla tomu jiskra a ani Wyatt mi nebyl nějak sympatický.

Tweety0207
04.04.2023 2 z 5

Je to moja prvá kniha od autorky , kniha sa čítala v celku dobre, mala som ju prečítanú za jeden deň. Ale chýbal mi tam pohľad Natalie. (Správy medzi Charlotte boli najlepšie). Dočítať knihu bolo doslova utrpenie. Kniha mi vôbec nesadla. Žiadne iskrenie som tam necítila, hlavný hrdina bol strašne umelý a nesympatický. Toto nebolo pre mňa.

Štítky knihy

pro ženy Nevada svatba

Autorovy další knížky

2022  74%Můj klenot
2022  74%Pan O
2023  77%Slušný vybavení
2023  79%Pořádný terno
2024  %Divoká jízda

Kniha Slušný vybavení je v

Právě čtených5x
Přečtených249x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených6x
Knihotéce198x
Chystám se číst111x
Chci si koupit25x
dalších seznamech6x