Můj báječný život

Můj báječný život https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397506/bmid_muj-bajecny-zivot-tP2-397506.jpg 3 17 9

Podtitul: O lásce. O sexu. O mužích. O kamarádkách. Prostě o životě. MODERNÍ ROMÁN V MIKROKAPITOLÁCH. Dva roky Katka Etrychová poslouchala strasti a slasti ze životů svých kamarádek, až se rozhodla udělat z nich knížku. A tak se zrodil humorně a lehce cynicky pojatý román v mikrokapitolách, který představuje každodenní trable sedmi třicátnic. A jde až na dřeň. Přečtete si příběhy o tom, jaké to je, když jste žena, máte na krku věk, který začíná trojkou, manžela, současného milence, bývalého milence, dítě, senilní tchyni, korporaci, šéfa kreténa, zálibu v návštěvách swingers party. A tak podobně. Všechny historky se doopravdy staly! Román Můj báječný život není k dostání v běžné knižní distribuci.... celý text

Přidat komentář

fes
03.08.2022 odpad!

orson - Logicky to byly samozřejmě účelové profily jedné a té samé osoby, podle všeho zneuctěně se cítící autorky.

orson
15.07.2022

Je zajímavé, že profily, které daly této knize 5 hvězdiček hodnotili jen tuto jedinou knihu (případně pár dalších v ten samý jedinný den). Tohle zavání fake profily :)))


Darinka.Makova
14.04.2019 5 z 5

Dostala jsem k Vánocům, přečetla teď. Strašně príma čtení, zasmála jsem se. Pro maminku-třicátnici, která nemá moc času, skvělý koncept!

Angie_Missfit
08.04.2019 1 z 5

Omlouvám se, ale musím být kritická, protože tohle skoro fyzicky bolelo. Jedna z nejhorších „knih“, co jsem kdy četla (a to mám za sebou všelicos). Kamarádka mi ji půjčila s tím, že asi nějak nepochopila pointu. Já mohu s jistotou říct, že tam žádná pointa nebyla. Celá kniha působí tak, jako by ji autorka náhodně poslepovala z konverzací v Messengeru. Děj nula. Postavy jsou vzájemně zaměnitelné povrchní pipky, které chlastají první ligu a lezou ochotně do postele s každým, kdo souhlasí. Ještě ve třech čtvrtinách knihy se mi pletly, ale vlastně mi to bylo jedno. O nějaké psychologii postav se vážně nedá mluvit. Řada minikapitol nese lákavý název, který dává čtenáři naději, že to třeba konečně bude vtipné, nebo alespoň zajímavé. Čekala jsem, četla a…nic. Rádoby vtip ztěžka dopadl na dno vinné sklínky, kde se proměnil v bolehlav, z nějž bude druhý den parádní kocovina. Je fakt, že jsem se za první večer dostala v knize za polovinu, ale jen proto, že kapitoly mají pár stran a taky proto, že mě zajímalo, jestli se to zlomí a přijde konečně nějaký děj. Nepřišel. Jen chlast, promiskuita a zoufalá prázdnota. Po polovině knihy jsem navíc ztratila motivaci trápit se dál a dočíst ji byl téměř nadlidský výkon. Nakonec jsem to nějak doklepala. Humor nula. U celé knihy jsem se uchechtla asi jednou. Spíš mi bylo těch postav líto za to, jak ubohý život žijí. Všechny bych je objala a poslala na protialkoholní do Bohnic na odvykačku, což nejspíš nemělo být posláním knihy, ale jiné emoce, než lítost ve mně nevzbudila. Jednu hvězdičku dávám za pěkné ilustrace. Tato "kniha" opravdu není můj šálek kávy. Přesto věřím, že určité skupině čtenářek by se líbit mohla.

buchyna
08.03.2019 2 z 5

krátké občas i humorné povídky o sedmi kamarádkách. neurazí, ale ani nenadchne, takové jednoduché čtení

Galadriel85
24.12.2018 5 z 5

Kniha se čte sama, je to svižné a vtipné, krátké kapitoly (každá má přesně 2 stránky) nutí číst dál až do konce..Přečte se to docela rychle, ale stojí to za to. Klidně bych, četla ještě dál:)

magnolka37
22.12.2018 5 z 5

I já jsem dočetla a dlouho jsem se tak od srdce nezasmála! Upřímné a ze života!Mohu jen doporučit. PS: Vždycky jsem chtěla být jako Ema!:-)

janamores
22.12.2018 5 z 5

Ano ano, to je jasný bulvár, ale jenom za předpokladu, že je to kapitola o Daře Rolins, Emě Smetaně, Markovi Vašutovi a Oliverovi Stoneovi :-))))) Což teda není. Mám přečteno. Na diskuzi jsem narazila přes google.Hodně mě pobavila,nešlo nereagovat :-))))

PetraStrnadova
21.12.2018 5 z 5

Za mě super knížka! Nejlepší dárek. Neskutečně jsem se u toho pobavila, je to skvěle napsaný a připomnělo mi to spoustu vlastních životních peripetií. A že o ní píše bulvár? No a co? Tam se kydá hnůj vidlema denně. Přečtěte si knížku, ne Blesk. Zjistíte, že je to normální vtipnej a hodně lidskej román. Žádný historky celebrit tam nejsou. Je to o fiktivních holkách. A je to fakt dobře napsaný!

Autorovy knížky

2018  64%Můj báječný život

Kniha Můj báječný život je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě5x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x