Svůdkyně

Svůdkyně https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23403/bmid_svudkyne-b6T-23403.jpg 4 111 11

Román o mladé novinářce Chris, která si musí vybrat mezi dvěma muži - kariéristou Asherem a mužným Tynanem. Cestou domů přes nebezpečný prales se Chris zamiluje do Tynana, ten ji však z různých důvodů odmítá. Přesto se nakonec do ní zamiluje také. Když cesta skončí, Tynan odejde a jediná vášnivá noc Chris a Tynana bude mít následky...Asher Chris přesto požádá o ruku, jelikož mu jde jen o peníze. Naštěstí se na poslední chvíli Tynan dozvídá, že jeho původ je jiný (lepší) než si myslel a může se o Chris ucházet také..... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Temptress , 1986


více info...

Přidat komentář

Aghatte
14.01.2024 1 z 5

Já jsem tedy Deveraux na chuť nepřišla.
Zkusila jsem tuto knihu, koupena za 5kč vyřazenou z knihovny, a odnáším do knihobudky, třeba někdo lépe ocení.
Slátanina, zbytečně popsaný papír, je milion jiných knížek, které přečtu raději.

wielka
16.01.2022 2 z 5

Hm... taka historicka romanca... akoze dobrodruzna, nebezpecna, romanticka, chcela byt aj vtipna... z nudy ok, ale druhykrat by som ju urcite necitala.


lendinka.k
01.11.2021 5 z 5

Dobrodružné odpočinkové čtení s romantickým příběhem a trochou humoru. Hrdinka měla kuráž, ale zároveň byla často dost nejistá - mě to přišlo docela uvěřitelné. A hlavní hrdina byl ještě více matoucí - dokonce jsem si ho i uměla představit spíše jako padoucha. Jsem ráda, když postavy nejsou jednoznačně vyhraněné - nikdo není úplně dobrý nebo úplně špatný. Už už to vypadalo na to, že tentokrát se happy-end konat nebude, ale to by nesměla být Deveraux, akorát nás chtěla více napínat :-) Pár narážek na sérii, ale kniha se dá číst úplně samostatně, na děj to vůbec nemá vliv.

ydnac
07.09.2020 4 z 5

Hezké, oddychové čtení :-)

miruska1
01.04.2020 5 z 5

Úplně suprova kniha. Ten závěr bol sice rychlý ale uspokojivy.

luci2
13.12.2019 4 z 5

V tomto příběhu najdete všechno co očekáváte. Hravost, touhu a střeštěnost. Než jsem začala knihu číst, musím se přiznat, ze se mi do ni nechtělo, ale po par stránkách jsem byla rada, ze jsem po téhle knize sáhla. Doopravdy tam nechybělo nic co bych od tahovedleho příběhu neočekávala. Chris byla chytrá, kurazna a nebojacna, jenž věděla co chce. A Tynan byl kouzelne tajuplný hrdina, ktery velmi toužil, ale bal se. Jeho přirovnání, ze je Chris “ďábel v moc peknem balení” zcela vystihuje postavu Chris. Takže za mě mohu doporučit. Ikdyz tato kniha nebude patřit mezi mým pet top. Určitě se k ni někdy v budoucnu rada vrátím.

laura
05.07.2018 1 z 5

Oproti dalším v této řadě a vůbec jiným knihám téhle autorky výrazně slabší děj, ale i tak jsem si to užila. Dávala jsem repete, vzhledem k tomu, že čtu všechny části této série tak, jak jdou po sobě.

Děj tam vlastně byl jen proto, aby to nakonec dopadlo tak, jak se to jevilo hned od počátku. Takový víceméně zbytečný příběh, ale pár hezkých chvil jsem si s hrdiny užila...

R.E.M.
16.02.2017 2 z 5

Po únavném dnu jsem dostala chuť na něco vtipného a romantického. První polovina nebo dvě třetiny knihy svůj účel splnilo. Bavila jsem se náramně. Ovšem později autorka - MOŽNÝ SPOILER - začala z hlavní ženské postavy dělat blbečka a měnit její charakterové vlastnosti. Náhle se sebejistá žena, která chladnokrevně navštěvuje nebezpečná místa, zvládá neobvyklé situace, umí se ovládat a skrývat své emoce, stává absolutně emocionálně nevyrovnanou, začíná se chovat neúměrně riskantně, až hloupě. Nejhorší byl konec. Autorka nelogicky zašmodrchala děj a pak překotně zase nasměrovala děj jinam tak, aby skončil vybraným způsobem. Logika sem, logika tam.

moudivlacek
16.01.2016 4 z 5

Další hezký díl této série, sice jsem chápala Chris, která přes všechno bohatství touží po opravdové lásce, ale mým miláčkem od začátku byl Tynan. Sice mě v jednu chvíli překvapil svým chováním ve vztahu s Chris, ale když se na konci objeví, dokáže, že můj obdiv si zasloužil.
Už se těším na další díl série.

Eviik
12.07.2014 3 z 5

Pěkná kniha, čtivá. Pro ženy stvořená.

monula101
25.02.2012 3 z 5

Tatu knizku jsem prvni cetla od teto spisovatelky.A libila se mi.Milovani je nezne napsane.

Autorovy další knížky

Jude Deveraux (p)
americká, 1947
2013  79%Černý lev
2008  85%Rytíř ve zlaté zbroji
2009  81%Levandulové ráno
1998  78%Dědička
1999  78%Síla lásky