Moje domácí kuchyně

Moje domácí kuchyně https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/267532/bmid_moje-domaci-kuchyne-267532.jpg 4 29 9

Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně. Nechá vás nahlédnout nejen pod pokličku, ale i do svého soukromí. Kniha v pevné vazbě obsahuje 72 nápaditých receptů pro každý den od snídaně po večeři z běžně dostupných surovin s moderními fotografiemi. Doplňují je privátní fotografie, ke kterým sepsal několik vět o tom, jak žije, co mám rád a o čem pro něj život vlastně je. Součástí je obrázkový obsah s QR kódem pro snadné načtení nákupního seznamu chytrým telefonem. „Pojďte vařit se mnou, je to snadné a zábavné,“ zve Zdeněk Pohlreich.... celý text

Přidat komentář

JancaMia
31.10.2020 4 z 5

dneska uvařená pórková polévka s ementálem, měla jsem co dělat abý rodina nezbaštila i hrnec ve kterém polévčička býla .. takže asi tak .. :)

Peleus
03.10.2019 4 z 5

Řemeslně dobře odvedená práce. Formát, papír, fotografie, fonty. Navíc akceptující trend, že v autorské kuchařce by mělo být také něco z autorovy osobnosti.

Střízlivým pohledem hodnoceno, nejde o nikterak výjimečnou kuchařku ve smyslu "manuál k výrobě pokrmů". Na tomto poli existuje mnoho jiných, o dost zajímavějších, publikací.

Avšak tentokrát si dovolím nehodnotit pouze obsah, ale nekriticky vyzdvihnout nápad jako celek.

Tudíž znova:
Je to dobrá kuchařka? Asi ne.
Je to dobrá kniha? Řekl bych, ano.


Vesmich
13.05.2019 5 z 5

No je to paráda, když jsou ty kuchařky dělané právě takto. Recept, fantastické fotky a k tomu velmi stručné fragmenty z kuchařova soukromí. Něco z toho uvařím, něco ne, stejně jako když člověk vaří podle staré dobré Sandtnerové, jejíž kuchařka už měla v roce 1941 dvacáté šesté vydání...Ty fotky ale, to je paráda no, v tom jsou tyto nové kuchařky skutečně hoooodně jiné.

katka134
18.02.2018 4 z 5

Přehledná kuchařka s lákavými fotografiemi receptů. Některé jsou zvláštní, ale určitě dobré.

J.books
30.06.2016 5 z 5

Podle mě nejhezčí a nejosobnější kuchařky Zdenka, moc hezké fotografie a konečně mám pocit, že se na kuchařce podílel od začátku do konce, kuchařna nepůsobí chladně jako jeho předešlé, moc doporučuji.

CHESS
14.06.2016 5 z 5

Koupila jsem tatínkovi k Vánocům a sem tam mi něco uvaří :) Moc hezké zpracování :)

Arbara
21.04.2016 4 z 5

Bombice.... Krásné foto, výborné recepty, které jsem samozřejmě některé vyzkoušela. Bezlepkový dort je naprosto báječný.

Missynka
26.12.2015 3 z 5

Nádherná kuchařka se zrak přecházejícími fotografiemi. Recepty vypadají velmi lákavě, ale nějak mi ve výsledku celý koncept nedává tak úplně smysl. Asi se poohlédnu po jiné Zdenkové kuchařce.

katynais
11.11.2015 1 z 5

Krasne udelana kucharka co se prehlednosti tyce, miluju porad Ted vari sef, ale knizka je pro me propadak. Recepty me vubec nezaujaly, nektere jsou tak zname, ze neni potreba ani recept. A ty vsuvky, kde pise o svem ridicaku, zviratech.. Mi prijdou v kucharce uplne mimo misu.