Zlato bohů

Zlato bohů https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117916/bmid_zlato-bohu-dpt-117916.jpg 4 22 22

Mise přežít série

1. díl >

Mise přežít je jedinečná knižní řada pro děti od 10 let. Zahrnuje čtyři napínavé a poučné příběhy: Zlato bohů, Cesta vlka, Poušť škorpionů a Stopy tygra. Rychlý sled vzrušujících dobrodružství nabízí také spoustu použitelných praktických tipů a rad, jak přežít nejen v divočině.

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Jota
Originální název:

Gold of the Gods , 2008


více info...

Přidat komentář

Lovehorses365
21.07.2023 5 z 5

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gretl74
26.02.2023 3 z 5

Vzhledem k tomu, že doma funguji jako takový "knižní předjezdec", dostala se mi do rukou i tato kniha. A musím říct, že jsem trochu na rozpacích, jak ji hodnotit. Některé tipy na přežití jsou zcela jistě osvědčené a funkční, ale jen pro velmi otrlé dobrodruhy, přecitlivělým duším se bude zvedat žaludek na nejedné stránce. Já osobně bych možná někde přežila s liánami a bobulemi, ohledně ryb a hadů už si nejsem tak jistá. Hlavní hrdina byl pro mne těžko uvěřitelný - světaznalý třináctiletý kluk co spolkl veškeré moudro světa ... ale třeba to dětský čtenář vnímá jinak, mohu hodnotit jen ze svého pohledu. Základní příběhová linie není špatná, některé části jsou svižné a napínavé, některé táhlejší a nudnější, pár stránek mi přišlo hodně prošpikováno výrazy, se kterými by mělo třeba naše dítko problém. Na jedno neznámé slovo se zeptáte, dvě vygooglíte, ale když jich je na dvou stránkách za sebou deset, už to může odradit od čtení.


bamba
30.12.2020

Už mi šlo niekoľko krát o krk aj vo výsostne civilizovanej Európe. Je to pre deti, ale oceniť knihu môžu aj dospeláci.

KaMal
24.07.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila, napínavé dobrodružství cílené na mladší dětí. Až jednou skončím sama v džungli, aspoň budu vědět, jak na to :-D

nikikostadinova
06.01.2019 4 z 5

Asi před dvěma lety jsem četla Cestu vlka. K prvnímu dílu jsem se dostala až teď a oproti druhému dílu je v tomto trošku fantazie a mystiky. A proč ne.
PS: snad nejsem moc předpojatá, do autora jsem byla před pár lety platonicky zamilovaná

Nelly
26.05.2017 5 z 5

Napínavá dobrodružná knížka pro děti tak ve věku 11 let. Zažijí nejen dobrodružství v džungli, ale také se dozvědí spoustu rad pro přežití - sice možná ve svém evropském životě neupotřebí, ale jistě je to obohatí o další zkušenost...