Můj ne tak sladký život

Můj ne tak sladký život https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/230887/bmid_me-sladke-sestnacte-stoleti-muj-ne--70W-230887.jpg 4 307 63

Cat Crawfordová chce být prostě normální – nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodské celebrity může být. A zdá se, že osud jí přeje: má báječného přítele, její skvělá sestřenice Alessandra žije s nimi a její otec se plánuje podruhé oženit, díky čemuž by získala prima nevlastní mámu. Ale tyhle růžové výhledy samozřejmě nevydrží… Závěr romantické trilogie nejen o cestování v čase!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

My Not So Super Sweet Life , 2014


více info...

Přidat komentář

SáraR.
30.11.2023 4 z 5

Tohle bylo krásné zakončení série. Čtení mě bavilo a knížku jsem zhltla za den. Asi nemám co bych víc řekla. Jsem ráda, že se ke mě knihy dostaly. ;)

Nathally
06.11.2023 3 z 5

No tento díl se mi moc nelíbil, tak jako předešlé dva. Tam se mi líbilo, jak Less a Cat cestovaly časem a děj byl pořádně rozjetý. Za to v tomto díle se spíš řeší rodinné vztahy a všechno se strašně vleče. Několikrát jsem musela čtení přerušit, protože mě to nebavilo. Ale plus je zase to, že jsme se dozvěděli něco o Catině matce.

Líbí se mi, jak mě předešlé dva díly vtáhly do děje a v některých částech i tato kniha. Dál se mí líbí, jak byly knihy napsány, dobře se mi četlo. Je mi líto, že se musím s Less, Austinem, Cat a Lucasem rozloučit. Opravdu krásný román u kterého si odpočinete


chlupydupy
20.04.2023 1 z 5

pro mě zklamání, žádná přidaná hodnota, jen obyčejný románek pro puberťáky.. mělo to skončit druhým dílem..

mishka1976
11.01.2023 3 z 5

Kniha byla dost nuda, hodně předvídatelná. 3. hvězdička je za Jacka.

anelise
22.02.2021 4 z 5

Nejslabší díl série, ale dalo se to číst.

Reniee
08.02.2021 3 z 5

Nejslabší díl, který mě moc neuchvatil. Než jsem se začetla, tak kniha skončila. Ale jako zakončení série ok. Nic náročného.

Fortuna7
07.02.2021 2 z 5

Rozhodně nejslabší díl série. Začátek byl skvělý, ale pak se děj stále opakoval a vše bylo snadno předvídatelné. Dějova linka s matkou prostě najednou za půlku skončila... Myslím, že série by mohla skončit 2. dílem a vše by bylo daleko lepší...

laura
28.12.2020 1 z 5

Trošku nuda. Jako bych už věděla všechno, co jsem vědět chtěla. Jako by mi kniha už neměla co nabídnout.

Ano, některé věci se tu uzavřely. Ale neztratil tím příběh svoje kouzlo? Tak nějak během čtení vyšumělo...

Ruru
23.10.2020 5 z 5

Tak tato série byla skvělá. U žádného dílu nebyl problém se začíst, naopak. Všechny díly jsem přečetla jedním dechem a všechny byly úžasné. 100% doporučuji.

Haňulilinka
10.09.2020 5 z 5

Když jsem si četla komentáře, tak se mi do tohoto dílu moc nechtělo, ale předčil všechna má očekávání. Pro někoho to může být zbytečný doplňkový díl, ale já jsem ráda za úplné zakončení série.

knihomolka27
25.07.2020

(SPOILER) Asi mi úplně nepřísluší knížku hodnotit hvězdičkami, protože druhý díl jsem vůbec nečetla. A třetí jsem přečetla přímo rychlostí blesku. Né proto, že bych nemohla přestat a musela jí přečíst na jeden zátah, ale ten blesk myslím doslova.....hodně jsem přeskakovala. A evidentně jsem tím o nic nepřišla jen jsem si prodloužila čas na čtení lepších knížek.

Jednička je ještě vcelku zajímavá, ikdyž tam má hodně těch ikdyž........dvojka se u mě nekonala, protože mě zhrozila její tlouštka(jednička mě nezaujala tak moc abych se prokousávala takovým množstvím stránek) ale nakonec jsem si řekla, že chci přece jenom vědět jak to dopadne a pustím se do hubenější 3.

Kdybych knížku přečetla celou slovo od slova tak bych , to asi dokonce brala jako ztrátu času. Dost to připomíná stále nová a nová pokračování kultovních sérií, která jsou úplně zbytečná , a jenom vysávají popularitu z dílů předešlých.......nic se tam neděje, děj se nikam neposouvá, hned po druhé stránce víte jak to dopadne, postavy se tam motají kolem jedné věci jako kolem horké kaše, chovají se na ránu .......potenciál s cestováním časem se rozplynul někam do nenávratna, nechápu proč ho autorka když ho měla v jedničce nevyužila i dál......takhle to byl jen velmi opravdu velmi nudný příběh takřka o ničem, který naivní, nevyspělá pubertačka nafukuje do nebeských výšin, ikdyž nemá prakticky co.......což působí samozřejmě trapně a ani ostatní postavy, chovající se jinak než v předchozích dílech to nezachrání


Autorky se, ale musím zastat.........na rozdíl od opičících se filmařů co nemají úctu ke starým klasikám a dál je vesele kazí jenom kvůli penězům. Na autorce je vidět , že píše, protože píše prostě ráda. A to je nejdůležitější, aby to člověka bavilo. Nemusí se to líbit všem, především záleží na samotné autorce......

lily_maleckova
16.05.2020 5 z 5

Celá série se mi moc líbila a užila jsem si ji ❤️ u prvního dílu jsem měla trochu problém se začíst, každopádně druhý díl byl skvělý a závěr série je bezvadný ???? moc roztomilá série, doporučuji

pip11
08.03.2020 3 z 5

Je pravda, že tento díl už nebyl až tak poutavý jako dva předchozí, ale i tak to bylo pěkné.

Ivuska.09
22.09.2019

Pokud třetí díl série vynecháte, nic se nestane. První dva byly určitě lepší a postačí. Na druhou stranu chcete-li vědět, jak příběh Less a Cat pokračuje, tak těchto dvě stě stránek budete mít přečtených za chvilku.

Veruu95
28.08.2019 3 z 5

No, myslím, že kdyby autorka skončila druhým dílem, udělala by líp.
Ne, že by příběh byl špatný, ale bylo to hrozně klišé a skoro nic se tam nedělo.
V podstatě jen čekáte, až se stane to, co už od začátku víte.
U knihy jsem si odpočinula, ale tak nadšená jako z prvních dvou dílů, jsem z ní nebyla, proto hodnotím 3*.

betule3
12.05.2019 4 z 5

Po přečtení komentářů jsem se posledního dílu celkem bála o moc se mi do něj nechtělo. Po přečtení závěrečného dílu Hunger Games jsem ale potřebovala nějakou romanťárnu, a tak jsem prostě sáhla po první, která mi padla pod ruku. A musím říct, že zrovna něco takového jsem teď potřebovala. Ano, je to celkem předvídatelné, děj se točí pořád kolem toho samého, ale čert to vem, mně se to četlo skvěle. :)

oblakaknih
25.04.2019 odpad!

Naprosto zbytečný díl.
Děj byl o ničem, nudila jsem se po celou dobu čtení. Romantická linka to stejné, klišé a nuda.
Na příběhu nebylo vůbec nic originálního, což jsem upřímně ani neočekávala.
Postavy opět nesympatické, trapné. Navíc jsem v nich zase měla zmatek.
Četlo se to dobře a (naštěstí) rychle. Autorčin styl psaní mi ale vůbec nevyhovoval. V příběhu byla spousta nesrovnalostí, opakovaly se stejné fráze pořád dokola.
Kniha byla neuvěřitelně předvídatelná.
Byla jsem ráda, že to mám za sebou. Nikdy víc.

Maruš.D
10.10.2018 4 z 5

Poslední kniha ze série je u mě na 3. místě. Nebyla špatná, je to takový delší epilog s pár zápletkami. Líbil se mi pohled jak Cat tak i Lucase. Cat se v této knize chovala trošku víc jako ta 16. Letá, což je pochopitelné, avšak po předchozích dvou knihách, kde byla rozumná, mi to k ní nesedí. Chápu její dilema a touhu po matce, která si to rozhodně nezaslouží. Jsem ráda, že vše šťastně dopadlo a také za to, že jsem knihy přečetla (za dva dny :D )

Mišule_11
30.09.2018 3 z 5

Poslední díl této série mi nepřišel až tak zajímavý jako dva předchozí, ale místy svá kouzla ten příběh měl..:) Nejvíce na nervy i lezla matka od Cat, která se vůbec nechovala, tak jak by matka měla a ještě navíc byla posedlá slávou a penězi..:/
Ale stejně jako Austin byl i Lucas kouzelným klukem, který stojí za tu pozornost! :)

zuzca.h
08.08.2018 1 z 5

Jako jo nejsem cílová skupina uznávám, ale i tak to by příšerné. neuvěřitelně přeslazené, bez děje a zápletly. První díl se dal díky cestování časem, druhý díl ještě jakž takž ale todle, nejhorší díl pomyslné série.

Štítky knihy

láska cestování časem pro dívky

Autorovy další knížky

Rachel Harris
americká, 1980
2013  78%Mé sladké šestnácté století
2015  77%Umění předstírat
2014  83%Příběh dvou staletí
2016  77%Historie nás dvou
2015  72%Můj ne tak sladký život

Kniha Můj ne tak sladký život je v

Právě čtených4x
Přečtených474x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených21x
Knihotéce210x
Chystám se číst214x
Chci si koupit60x
dalších seznamech8x