Mars Red 3

Mars Red 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508607/bmid_mars-red-3-Lm0-508607.jpg 4 49 9

Mars Red série

< 3. díl

Upíří vojáci ze Speciální jednotky č. 16 již čelili mnoha příšerám, ale nyní stojí proti tajemnému Defrottovi, mocnému upírovi, který vypadá jako malý chlapec. Kurusu a jeho bratři ve zbrani se mu postaví tváří v tvář, ovšem záhy zjistí, že v zákulisí visí ještě mnohem větší hrozba, která je přiměje pochybovat nad svou vlastní existencí. Mars Red míří do velkého finále, které odhalí vše!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate
Originální název:

Mars Red 3


více info...

Přidat komentář

vevera6
28.03.2024 4 z 5

Celkově trilogie není špatná, je super, že je to taková krátká "jednohubka". Za mě to bylo trochu uspěchané, koncem 2. a celý 3. díl jsem byla z děje trochu zmatená, přišlo mi, že se dělo vše najednou a vlastně zároveň nic....možná by bylo lepší to roztáhnout třeba na 5 dílů.

eŠ
24.03.2024

Po dočtení všech tří dílů si připadám jako bych přečetla kvalitní úvod do nového světa, do světa nové mnohodílné série, bohužel se ale jedná o celý příběh. Moc ráda bych viděla jak se příběh odvíjí dál, kam nás upíři dále zavedou...
Osobně by se mi líbilo dívat se na příběh očima Defrotta.


Sybelle
11.12.2023 4 z 5

Toto je spíše celkové hodnocení série a zároveň to platí pro každý díl zvlášť. Manga má svižný a dobře čtivý příběh ve, kterém se nedá ztratit. Čtenáři je odhalena i minulost hlavních hrdinů do takové míry, aby byli jasné jejich motivy, ale bez citového vydírání nebo přehánění. Příběh má i jasný konec. Pěkná záležitost, která se dá přečíst celá za pár dnů.

drakamena
11.09.2023 4 z 5

Ten zvrat s nejvyšším nadřízeným jednotky nula jsem tedy nečekala. Páni. Škoda, že manga byla tak krátká, ráda bych poznala jednotlivé upíry líp, dozvěděla se, co se s nimi stalo po velkém zemětřesení, když už nemohli spoléhat na své vojenské zázemí. Přesto to bylo velmi zajímavé a kresby skvělé, stejně jako v Laughing in a Cloudy Sky, další mangy od Kemuri Karakary.

Atlantis
30.08.2023 4 z 5

Solidní zakončení téhle brutálně nevyrovnané série. První díl otřes, druhý luxus, třetí mezi. Celé je to takové zrychlené a osekané, ale uspokojující.

Arkagas
07.06.2023 4 z 5

Divadelní hra převedena do podoby mangy a posléze i anime seriálu? Why not. Mars red je poctivá a přesto zajímavá upířina v podání našich asijských kolegů a nedá se jí absolutně nic vytknout. Oceňuju zmínku o Stokerovi a Dráculovi, zajímavé postavy, svižný děj a  to, že i když nejsem čtenář mangy, neměla jsem absolutně žádný problém se orientovat jak v ději, tak postavách. Mars Red je tak věc, která mě absolutně a velmi mile překvapila a kterou jsem si užila na max. 
Moje hodnocení: 8/10

knizninadsenec
04.05.2023 5 z 5

To bylo báječné čtení. Krásná obálka, skvělý příběh, který se otočil tak, jak postavy nečekali. A ani já ne. Byl to zajímavý zvrat.

Příběh byl čtivý, zajímavý. Všechny postavy zajímavé, některé překvapili.

Krásné ilustrace, napínavý děj a i něco z historie. Na konci představení postav a náčrty.

Kniha se mi moc líbila. Celá série je super.

r0st4
11.04.2023 3 z 5

I u posledního dílu nakonec zůstanu u velmi solidních 3 hvězd. A to hlavně kvůli stavbě příběhu. Ačkoliv mně osobně to nevadilo a vlastně jsem si v Mars Red našel to svoje, pravdou je, že dějová linka mi tu přijde tak trochu opomíjená. Jako by autorovi sloužila jen k tomu, aby se mohl rádoby filosoficky zamýšlet nad smyslem života. Chvílemi tak čtenář může tápat o co vlastně jde a proti komu (a proč) naši hrdinové stojí.

Laf
09.04.2023 5 z 5

Hodně napínavý díl z celé série. Hodně rychle to svištělo a o zvraty nebyla nouze. Celkově tuto sérii hodnotím jako velmi zdařilou a jsem ráda, že jsem do toho šla.

Autorovy další knížky

2023  84%Mars Red 1
2023  87%Mars Red 3
2023  87%Mars Red 2

Kniha Mars Red 3 je v

Přečtených64x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce37x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x