Marketingová komunikace

Marketingová komunikace https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68889/marketingova-komunikace-68889.jpg 4 7 2

Kniha komplexně a čtivě seznamuje s nástroji marketingové komunikace a jejich aplikacemi na našem trhu. Srozumitelný text je doplněn mnoha příklady z české a částečně i slovenské praxe. Po seznámení s modelem marketingové komunikace a problematikou komunikačního plánování se dozvíte vše podstatné o funkcích a praktickém využití jednotlivých prvků komunikačního mixu. Po přečtení knihy byste měli umět stanovit správné komunikační cíle, zvolit odpovídající komunikační strategii a vybrat vhodné komunikační nástroje. Kniha se od zahraničních publikací, které jsou dostupné v ČR a SR, odlišuje příklady výhradně z domácích podmínek. Na rozdíl od jiných publikací poskytuje komplexní a konzistentní náhled na danou problematiku, nikoliv jen dílčí aspekty marketingové komunikace. Velkou předností knihy je také to, že se na ní podílelo množství expertů z marketingové praxe. ... celý text

Přidat komentář

hu_87
18.12.2022 5 z 5

Nutnost pro každého, kdo se o marketing byť jen zajímá. Hezky a přehledně členěné kapitoly, opravdu zajímavé. Doporučuji.

Sisi11
26.04.2016 4 z 5

Skvěle napsaná, čtivá a moderní kniha věnující se problematice marketingové komunikace. Pro utřízení informací a vytvoření jakéhosi rozhledu naprosto postačí. Díky jednoduché formě se informace velmi dobře pamatují, čtení je lehké a svižné. Kapitoly knihy jsou vytvořeny podle složení komunikačního mixu.


Kniha Marketingová komunikace je v

Přečtených11x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst4x
Chci si koupit4x