Manželství na úvěr

Manželství na úvěr https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257089/bmid_manzelstvi-na-uver-257089.jpg 4 30 8

Manželství série

1. díl >

Gabriele Fullerovou zmítají po prvním setkání s božsky vypadajícím Cameronem Reedsem rozporuplné pocity. Tenhle muž je bezesporu tím nejkrásnějším mužem, jakého kdy potkala, ale zároveň ji svým nabubřeným a sebevědomým chováním rozčiluje k nepříčetnosti. Po nevydařeném předchozím vztahu si drží od všech nositelů opačného pohlaví zdrženlivý odstup. Tedy až dosud se o to úspěšně pokoušela. Pokusí se o totéž i v případě Camerona, ale shodou náhod se ocitají oba v situaci, kdy nemají na vybranou a musí se spolu naučit vycházet. Úspěšný viceprezident velké společnosti si potřebuje v šibeniční lhůtě najít manželku, aby splnil podmínky stanovené v závěti svého otce a nepřišel tak o firmu, kterou vybudoval. Mladá servírka z kavárny na předměstí Sacramenta se zase ocitá pod tlakem lichvářů, kteří po ní požadují uhrazení nemalého dluhu nezodpovědného otce, kterého od dětství neviděla. Mezi dvěma lidmi, kteří dosud žili naprosto odlišné životy, se rýsuje dohoda, z níž není ani jeden nadšený, ale která může oběma pomoci…... celý text

Přidat komentář

petrzel
02.05.2021 5 z 5

Mě se to líbilo krásná oddechovka jen je škoda ,že další díl není jako ebook.

DominaCZ
05.12.2019 1 z 5

Jak píše sestřička - už po přečtení anotace mi pořád připadalo, že takový námět už jsem někde četla / viděla.
Ano, asi ano, protože takových nucených sňatků a vztahů na sílu a z donucení je totiž mnoho všude kolem, a nejčastěji se vyskytují v ději od Danielle Steel a jí podobných.

Je totiž absolutně jasné, jak vše začne - neslavně - nesednou si.
On je jasněže mega samec nejvyšší úrovně, ona bývá zběsilá, slaďounká, zmatená nebo naopak uťáplá šedá myš, která by ho nikdy nezaujala.
Nějakou dobu se míjejí, nebo se naopak scházejí a dějí se jim samé naschvály a okamžíčky, které trochu vypadají jako Odstíny šedi, ale zatím bez toho pleskanda - trapásky, pády, zakopávání, rudnutí, on povýšenej, ona ztrapněná až na pr*deli, která je zatím ještě schovaná v džínách...
No pak se jasněže ojedou, vznikne osudovka jako k*áva a lásečka je na světě, čímž to tu i končí - osudovým momentem, kterej nám dělí šokující okamžik na část, která má pokračovat dalším dílem.

Já osobně skončila chvílí, kdy vešel do báru, všechny v okruhu sta mil slintaly, a jen ona nas*aně seděla, protože ONA HO UŽ PŘECE ZNÁ - na ni se obořil , když nesla do jeho firmy sendviče, když mu čuměla na pr*el !
Takže, při vší ouctě k vynaloženýmu úsilí autorky i co se týče do vzhledu knihy, jež je vizuálně hezká, je to příliš sladký. Typický. Už to tu bylo, což je škoda.


Mermaida
31.10.2019 4 z 5

Knihu jsem právě dočetla, a to je ten moment, kdy lituj, že nemám doma druhý díl (Manželství naslepo), do kterého bych se hned s vervou a očekáváním začetla!
Kniha mi sedla, byla čtivá, hltala jsem stránku po stránce.
Na druhou stranu musíte to brát a číst s tím, že je to takové “otřelé” téma. Mě kniha bavila.

baruska6061
21.08.2019 2 z 5

Ze začátku jsem to hltala a pak mě ten konec hodně zklamal!

sestricka1
17.09.2017 odpad!

Velmi slabé, bezduché čtení. Víc snad k tomu ani nemám co dodat. Pro milovnice červené knihovny to bude jistě velmi naplňující zážitek.
U čtení ( řekla bych spíše zběžného prolétnutí , neboť jsem více okouzlujícího vzezření nějakého xy samce nesnesla :-)) )mi několikrát proletělo hlavou, kdo takovou hrůzu vůbec vydal. Až teď vidím že autorka sama .....

mija.chalka
03.08.2016 4 z 5

Příjemné čtení. Podobných příběhů je více, ale knížka se moc dobře četla a já si čtení užívala. Až na ten konec teda. Nevím zda nemám mít strach z pokračování, jestli se celý můj dojem nezkazí :).

Jaruce
07.06.2016 4 z 5

Krásná, i když oblíbené téma on nechutně bohatý a ona chudá holka, ale bylo to fajn a ten konec - nekonec !! Nemůžu se dočkat pokračování

EvaSupovic
07.05.2016 5 z 5

Kniha se mi fakt moc líbila a jsem napnutá jak struna, protože to samozřejmě skončilo v nejlepším/nejhorším :-D Každopádně jsem se bavila :-)

Autorovy další knížky

2016  82%Manželství naslepo
2015  71%Manželství na úvěr

Kniha Manželství na úvěr je v

Přečtených40x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce74x
Chystám se číst20x
Chci si koupit3x