Šílená posedlost

Šílená posedlost https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515985/bmid_silena-posedlost-l95-515985.jpeg 4 336 56

Made série

< 2. díl >

Její šaty jsou příliš těsné, podpatky příliš vysoké. Směje se příliš nahlas, neslušně jí a většinu výroků si plete. Málokdo ví, že je to jen jiskřivý převlek, který má skrýt jeden záchvat paniky za druhým. Nikdo nemůže rozbít Gianninu masku… Tedy dokud nepřijde on. Většina v něm vidí vzor morálky; zvláštní agent dodržující zákon. V newyorském podsvětí ho však znají jako podvodníka a zabijáka s ledovým srdcem. Christian Allister vždy následoval svůj životní plán, který si představoval v mládí, pod ostrými světly chladné vlhké cely. Se sklonem k pořádku a číslem tři nebyl nikdy v pokušení vychýlit se z kurzu. Ale možná by se nikdy nemělo říkat nikdy… Jedna zimní noc a jejich životy se propletou. Nenávidí ho – jeho chladné vystupování, jeho aroganci a příliš vnímavý pohled – ale v průběhu let začne žít jen proto, aby si s ním hrála.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

The Maddest Obsession , 2019


více info...

Přidat komentář

Zabza98
24.04.2024 3 z 5

Jednom slovem nuda, jako první díl, chybí tomu úplně vše, přičemž tam vše je

alzbeta2843
26.03.2024 5 z 5

Myslela som si, že po príbehu Nica a Eleny z dielu Sladká nevedomosť, sa nemôže stať, že ma kniha bude baviť viac, ale opak je pravdou. Túto knihu som hltala doslova jedným dychom a prečítala ju za deň, pretože som sa nevedela od nej odtrhnúť. Nevedela som vôbec predvídať ani dej ani ako sa postavy budú vyvíjať. Gianna i Christian z prvej knihy sa mi javili úplne inak a som veľmi rada, že ich príbeh dostal svoju vlastnú knihu. A tá kniha naozaj dostala svojho názvu, pretože posadnutosť má zrazu úplne inú úroveň :D


Katulinka69
19.03.2024 3 z 5

Lepší než první část

snilek.holka
09.03.2024 5 z 5

Když jsem zjistila, že se děj bude táhnout přes několik let, měla jsem strach že to bude nuda. Ale ono ne. Bylo to napsané tak, že to fungovalo skvěle.

Chemie, která tam byla, byla až neuvěřitelná. Navíc když clovek zjišťuje co všechno pro ni dělal .

Navíc naprosto zbožňuju, když chlap mluví jiným jazykem. Ta jeho ruština ! Nikdy bych nevěřila, že zrovna rusky jazyk v podání našeho federála bude tak sexy

0197
16.02.2024 5 z 5

Jestli jsem k prvnímu dílu měla nějaké výhrady, tak tento druhý jsem hltala od začátku do konce. Bylo to perfektní a návykové.

Prvních cca sto stránek bylo věnováno minulosti. Konkrétně se tu shrne 7 let. Obávala jsem se, že to bude nuda, ale ani náhodou.

Gianna to neměla v životě jednoduché. Proto občas sklouzla k drogám. Škoda, že jsme se nedozvěděli více o její minulosti. I přes to, co zažila, ať už v dětství nebo manželství, zůstala laskavá a vtipná. Měla i super styl oblékání. Na okolí působila výstředně, často jako drsňačka, ale uvnitř byla křehká a zranitelná.

Christian byl ten typ muže, který měl okolo sebe takovou tu temnou, děsivou a chladnou auru. Na venek působil, že ani přílet mimozemšťanů by nehnul s jeho lhostejným a klidným postojem :-). I u něj bych ocenila více informací z minulosti a jak se dostal k práci pro FBI. Mimochodem, ta jeho ruština byla dost sexy. Vlastně všechno na něm.

Co se týká té Christianovi posedlosti, tak to je kapitola sama o sobě. Tady kniha dostála svému názvu. Fakt to bylo šílený. Ty věci, co kvůli ni udělal nebo jak porušil své zásady. Ve skutečnosti děsivý, ale takhle v knize, to prostě žeru. Ať toho moc neprozradím, zmíním jednu věc. Jako ten chlap nosil její gumičku do vlasů tři roky na zápěstí a krmil tak svou posedlost :-).

Mezi policajtem a malyškou byla brutální chemie hned od začátku. Intimní scény byly vydařené. Sledovat jak bordelářka Gianna narušuje Christianův pořádek bylo skvělý a jejich slovní výměny ještě lepší.

Scény, kdy se o ni Christian staral byly nádherný. Ten chlap uměl překvapit něhou a ohleduplností. Líbilo se mi, jak to mezi nimi postupovalo. Zkrátka, ať to neokecávám - celý jejich vývoj vztahu byl perfektní.

Co se týká mafie, první díl ji obsahoval více. A to není výtka, spíš jen konstatování. No jsem zvědavá na třetí díl. Už včera jsem ho měla mít přečtený :-).

- extrémně posedlý hl. hrdina, který se zamiluje první
- traumatická minulost
- oba pohledy
- dotkni se ji a zemřeš (nebo spíše řekni o ní něco urážlivého a skončíš s kulkou mezi očima)

lovemanner
14.02.2024 5 z 5

Další skvělý příběh, celá tato série je skvělá, miluju takovéhle knihy!

IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Za mě tenhle díl v celé sérii je na 3.místě ne, že by byl špatný, ale 1. a 3. se mi líbili víc. Gianna je za mě nejlepší hlavní hrdinka z celé série! Přes to všechno co se jí v životě stalo, jak s ní zacházeli jako s kusem hadru zůstala silná, soucitná a byla tak vtipná! Miluju její sarkasmus. Christian a jeho posedlost Giannou uff to bylo něco! Přišlo mi vtipný jak jí byl posedlý natolik, že musel na terapii a ona si nepamatovala ani jeho jméno. A co Christian a jeho tajemství? No překvapilo mě to a zároveň znechutilo, protože já toto téma nesnáším dobře. Jinak postavy spolu měli neuvěřitelnou chemii autorka se vážně překonala. Ty gesta, která Christian dělal byli tak krásný jako když jí každou noc umyl vlasy, nosil její gumičku na ruce 3 roky, nechal rozsvíceno jen, protože Gianna měla strach ze tmy uff Danielle Lori vážně nezklamala.

Kskaja
08.01.2024 4 z 5

Za mě první polovina knihy lepší než druhá. Ale chyběl mi tam nějaký mafiansky zvrat. V podstatě se nic nedělo. Ale kniha je extrémně čtiva a erotické to bylo. Super

adela.hol
06.01.2024 5 z 5

Gianna je ve skrytu duše laskavá bytost, která jen touží po tom, aby ji měl někdo rád. Svou pravou stránku raději schovává za sarkasmus, drogy a alkohol. Při tom v sobě drží trauma, nejen kvůli kterému se ve svých dvaceti letech provdala za staršího muže a stala se tak součástí mafiánské rodiny Russoových. Jenže ani to jí nepřineslo to, co tolik potřebovala. Právě naopak.
Christian je federální agent, který zároveň spolupracuje s mafií. A setkání s Giannou mu změní život. I on skrývá nejedno tajemství. Není to jen temná minulost, posedlost číslem tři a především posedlost Giannou. Je toho mnohem víc.
Je možné, aby Gianna překonala svůj strach ze tmy po boku muže, který temnotě vládne?

Kniha je vyprávěna v ich formě z pohledu obou postav a je rozdělena na dvě části. V minulosti je hlavně pohled Gianny, ale i Christian se občas dostane ke slovu. Tato část se odehrává během osmi let, kdy si oba dávají za cíl tomu druhému nepodlehnout. Ve druhé části se dostáváme do přítomnosti a do doby prvního dílu série. Znovu se setkáváme s Elenou a Nicem, kteří jsou tu vedlejšími postavami.

Autorka znovu dokázala, že umí perfektně pracovat s chemií. Ty jiskry by vás dokázaly popálit pomalu na každé stránce. Elenu a Nica jsem si v prvním díle oblíbila, takže jsem byla ráda, že se objevili i tady. Ale Gianna a Christian pozvedli laťku oblíbenosti zase výš. Zatímco v prvním díle jsem spíš Giannu neměla ráda a o Christianovi jsem nevěděla, co si myslet, tady teprve poznáte jejich pravé charaktery. Oba měli za sebou těžkou minulost, což příběhu vždycky dodá větší sílu a já tomu bezmezně propadnu. Navíc jejich rozdílné povahy (jeho sklon k OCD proti její "nepořádkumilovnosti") byly originálním zpestřením.

Nechyběla majetnickost z jeho strany nebo žárlivost z té její. Jeho původ jsem nečekala, ale přezdívkou, kterou ji osloval, se stal nebezpečně přitažlivým ještě víc. Celý příběh jsem přečetla na tři otevření. Jakmile začnete, těžko knihu odkládáte.

Miška935
29.12.2023 3 z 5

No začátek byl za me dost nudný a nemohla jsem se do knihy zacist a ani me celkem nebavila. V podstatě se to rozjelo až nekde za polovinou. Na to jak me první díl bavil, tak tohle za me nic moc :)

Terezzie
15.12.2023 5 z 5

Od autorky jsem začala číst prve díl třetí tento je druhy který čtu a myslela jsem si , že mám hodně načteno různých příběhu , které ve mě zanechali stopu ale omyl . Tato kniha ve mě jako první zanechala opravdovou čtenářskou emocionální stopu . Nemohla jsem se odtrhnout , knihu jsem přečetla jedním dechem za jeden večer a strašně moc bych potřebovala aby tento příběh měl snad tři knihy z nichž každá bude mít minimálně 400 stran . Neskutečný náboj emocí , zvratů , životních zkoušek, pokušení , překážek no prostě všeho co by kniha měla mít . Giannu jsem si neskutečně oblíbila její sarkasmus, odvaha a citlivost . Jejími výroky jsem se neskutečně bavila a kolikrát se i vracela k různým frázím. Christian jako muž s krutou minulostí a tajemstvím , ale jeho vytrvalost a oddanost k ní mě dostala doslova do kolen , ke konci knihy to vše do sebe zapadalo přesně v pravou chvíli , žádné unáhlené konce jako to bylo trošku v díle posledním . Líbilo se mi to časové rozpětí, nejdřív jsem si říkala to přece není možné ale je trochu jsem v tom viděla můj osudový vztah takže žádné nesmysly které si spousta lidi mysli , ze se odehrávají pouze v knihách . To jak k sobě hledali cestu , to jaké překážky se jim vtlačovaly do cesty . Byla jsem celý příběh jako na trní a potřebovala prostě vědět jak to bude dál, vracela jsem se kolikrát dvě tři stránky zpět abych si zapamatovala různé spojitosti . Opravdu jsem neskutečně vděčná autorce za její tvorbu protože víc takových knih a příběhů prosím !!!

Ála1968
11.12.2023 4 z 5

Musím říct,že první díl byl o moc lepší.Ze záčátku jsem se musela hodně nutit,abych knihu neodložila.Gianna mi přišla nesympatická a hlavně jsem chtěla knihu dočíst kvůli Christianovi.Nakonec to byl moc hezký příběh a asi od třetiny to nabralo grády

maluck
02.12.2023 5 z 5

Druhý díl ten první sice nepřekonal, ale i tak byl skvělý. Vše dávkováno v přiměřené míře a stránky jsem hltala jednu za druhou.
Jsem "šíleně posedlá" touto sérií.

havrmoni
04.11.2023 5 z 5

No to byla jízda. Trochu šílený, ale taky se to dobře četlo. Jakože fakt dobře.

AnDyB
03.11.2023 5 z 5

Tohle byla pecka. Prostě mi to sedlo a sedla mi ještě víc než první díl. Moc se mi líbila zápletka i tajemství okolo Christiana. Je určitě dobré mít přečtenou první knihu ale dalo by se i bez ní. Fakt jsem to hltala a asi se k ní v budoucnu někdy vrátím :)

Katy_vKnihách
31.10.2023 3 z 5

Oproti prvnímu dílu byl tenhle pro mě sešup dolů. Od začátku jsem nějak postrádala děj hodný mafiánskému prostředí. Ani na chvíli jsem se do děje nedokázala položit. Asi tomu nepomáhal fakt, že se tento díl odehrává před prvním dílem, takže mi to přišlo celé takové kostrbaté...nicméně temné to je. Hrdina je tu ještě temnější než v prvním díle. Hot scény jsou tu podle mě ještě lepší než v prvním díle, ale chtělo to víc propracovaného děje. Jako by autorce v půlce knihy došel doslova dech. Nějak to postrádalo tu správnou mafiánskou hloubku, a osobně bych snesla i pár, který se k sobě lépe hodí. Hlavní hrdinka nepůsobila zrovna sympaticky. Pevně doufám, že třetí díl se více přiblíží tomu prvnímu.

Mishaacka
23.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Více na inst misha_cte_eroticke.romany

1.díl jsem si zamilovala, ale toto bylo ještě o level výš. Hlavně díky originálnější zápletce. Příběh je rozdělen na minulost a přítomnost, která se prolíná s předchozí knihou. Pohled převážně ze strany Gianny, ale i pár kapitol ze strany Christiana
*Byla jsem trochu připravená, že mi Gianna nesedne podle toho, jak jsme se s ní seznámili v předchozím dílu. Ale to bylo úplně mimo skutečnost, protože Gianna byla skvělá postava
*S Giannou se život nemazlil. Žila s otcem, který jí psychicky týral a tak hledala únik v domluveném manželství. Jako nenapravitelná romantička si svého bosse vysnila, ale pak dopadla krutě na zem. A tak se snažila najít si ve světě Cosa Nostry své místo. Ale bohužel v tradicemi svázané mafii má žena jen jedno místo a to být manželkou a matkou. A tak se Gianna probíjela životem tak, že se bavila na večírcích s pomocí alkoholu a drog
*Christian Allister - na jeho postavu jsem byla hrozně moc zvědavá a těšila jsem se. Pracuje pro FBI, ale stejně je zapletený s mafií a vůbec se jako strážce zákona nechová - jaká je jeho úloha? Proč se zapletl s mafií? Tvář anděla, duše padlého anděla. Já jsem se do něj zamilovala
*Bavila mě Christianova specifická povaha se sklonem k OCD A kapitoly z jeho pohledu jsem si užívala a chtěla jsem jich víc.
*Bylo tam pár pro mě překvapivých momentů. Kniha je neskutečně čtivá a příběh utíká pod rukama, až jste na konci
* O žhavé scény tady není nouze a jsou popsány tak, že vás baví. Vzrušující jsou až až, jiskření mezi Giannou a Christianem doslova praská skrz stránky
*Doporučuji všemi 20! A těším se na další díl

Andrejka91
18.10.2023 4 z 5

První díl se mi líbil mnohem víc. Tady mi nějakým způsobem vadila postava Gianny a nezískala si mé sympatie. Ale jinak je kniha napsaná dobře, čtení mě bavilo.

Jája92
01.10.2023 4 z 5

Na další díl jsem se těšila, autorka mě v prvním díle vtáhla do děje bez sebemenšího zádrhelu. A samozřejmě jsem byla zvědavá na příběh Gianny a Allistera.
Ale musím podotknout, že mi tu po celou dobu čtení něco přece jen chybělo. Ano, kniha je opravdu temná, plná luxusu, vražd, erotického dráždění, ale hl.hrdinka mi byla po celou knihu prostě nesympatická. A její drogové opojení je tu víceméně tolerováno a nevěřím tomu, že by s tím dokázala lusknutím prstu přestat.
Moc často se to nestává, aby silnější charakter měla hl. mužská postava. Ale bezesporu autorka dokázala vytvořit třaskavou chemii mezi postavami a jejich sbližování stálo za to.

ladakach
30.09.2023

První díl nastavil poměrně vysokou laťku, a tak jsem byla zvědavá, či to ten druhý dokáže alespoň dorovnat. Zpočátku se mi to hodně táhlo, stále jsem byla tak nějak ponořená do příběhu hrdinů z první knihy, a nedařilo se mi se od nich odpoutat a přát i Gianně nějaký ten románek, jelikož jsem na ni měla z první knihy vlastní názor, ale postupem času jsem se do jejího úhlu pohledu dostala a druhá půlka knihy už se četla sama. Autorka má talent v podrobném líčení atraktivních fiktivních mužů, to se musí nechat.
Chemie mezi hrdiny funguje dokonale a každou scénu s nimi dvěma jako byste viděli na plátně. Vystupují ze stránek a svými reálnými rozhovory, které vedou vás do děje přímo vtáhnou.
Konečně se mi asi více líbil díl první, ačkoliv druhý mu hodně šlape na paty. Avšak čtení tohoto žánru neomrzí asi nikdy...

Štítky knihy

New York mafie

Autorovy další knížky

Danielle Lori
americká
2022  87%Sladká nevědomost
2023  88%Šílená posedlost
2023  90%Zrádná touha

Kniha Šílená posedlost je v

Právě čtených5x
Přečtených412x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených22x
Knihotéce231x
Chystám se číst151x
Chci si koupit39x
dalších seznamech5x