Môj zvrhlý markíz

Môj zvrhlý markíz https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110330/bmid_m-j-zvrhly-markiz-4Uf-110330.jpg 4 101 17

Klub Inferno série

1. díl >

Historická romanca Môj zvrhlý markíz je plná tajomstiev, intríg a horúcej vášne - prvý diel pútavej série o osudoch členov záhadného klubu Inferno. Keď sa Max St Albans, neslávne známy ako Diabolský markíz, rozhodne očistiť rodinné meno, začne sa obzerať po krásnej urodzenej neveste s nepoškvrnenou povesťou. Zo všetkých vhodných mladých dám mu však padne do oka svojrázna Daphne, ktorej nechýba ani krása, ani šľachtický pôvod, iba s jej povesťou v londýnskych vysokých kruhoch to nevyzerá najlepšie...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

My Wicked Marquess , 2009


více info...

Přidat komentář

Ála1968
26.07.2023 5 z 5

Moc hezký příběh.Autorka má všechno promyšlené do nejmenších podrobností.Sice jsem četla nejprve druhý díl, než jsem sehnala tento,ale nevadí. Stejně jsem uchvácena a těším se na další knihy.

Mária721
18.10.2022 5 z 5

Moc hezká série knih (která má myslím 6 dílů, u nás vyšly jenom 2). Je to na škodu,protože
tím pádem není děj ucelený.Není to jenom o tom, jestli byla Daphne moudrá nebo ne.
Jsou tady popisované příběhy jednotlivých členů, jejich boje, obětování za věc ke které byli
vychovávaní od dětství, kdy neměli právo na soukromý život.


Mária721
12.06.2022 5 z 5

Mně se kniha moc líbila.Škoda jen že vyšly pouze 2 díly Klubu Inferno.(Můj hříšný markýz
a Můj nebezpečný vévoda).Měla jsem štěstí, že jsem před lety sehnala zbývající díly ve
slovenštině.Je to moc hezká série, kde nechybí napětí, láska a humor.

fidáš
15.08.2019 5 z 5

Autorka píše opravdu poutavě.

Lee7
12.12.2018 4 z 5

Pěkná kniha, hezky se četla a nádech akčnosti tomu nechyběl.. jsem zvědavá na další hrdiny románu.

petgona
12.04.2017 odpad!

No...bolo to dost strasne. Ja si rada precitam aj knihy, kde je ustrednym motivom lubostny vztah, ale pardon, neznasam, ked sa tam autorka snazi silou-mocou snazi dostat aj inu zapletku, ktora bojuje o miesto v popredi s tym, co je v skotocnosti hlavnou dejovou liniou. Aby som to prijala, museli by byt hlavne postavy maximalne ocarujuce a tieto kazdopadne neboli. Max vecne nadurdeny, sebecky a panovacny a Daphne rozmaznana a otravna. Velmi mi to pripominalo Amandu Quick a jej bojovnikov vanzy. Povodne som chcela citat aj pkracovania, ale tento diel ma vobec nepresvedcil.

Katka313
09.04.2017 3 z 5

Uz dlouho mi nebyla nejak hlavni hrdinka nesympaticka jako Daphne. Nechapu jak mohla byt tak oblibena, asi tim ze ji nemeli doma a na verejnosti vystupovala jinak. Max s ni mel opravdu svatou trpelivost a na to jak sam rikal co vse zazil ve sluzbe a v detstvi, jsem se divila ze sebou nechal 'manipulovat' a ovladat Daphne. Jinak mi byl hodne sympaticky. Hlavne me zaujala zapletka v pozadi jsem zvedava jak se to bude dal vyvijet a jak to dopadne s Drakem.

miruska1
10.03.2017 5 z 5

kniha sa mi pačila. Tešim sa na pokračovanie.......

havrmoni
29.12.2016 4 z 5

Ano je tu podoba s mojí oblíbenou Laurens,ale to je vše. Ze začátku jsem celkem Daphne chápala,my jsme znali Maxovi myšlenky,ale ona ne. Jenže pak se opět objevil onen hojně autory popsaný model zvědavé ženy. Žádné tajemstvì nebo... ultimáta apod. Nesnáším to a tím ztratila Daphne moje sympatie. Druhá polovina(ta menší) byla mnohem zajìmavější a vydala za celou knihu.

mikika
25.09.2016 1 z 5

Už dlouho tu nebylo nic tak šustive papírového. Z drsného vraha se stane tokajici panák, pronášející patetické sentence. Jak to někdo mohl vydat v pevné vazbě??? Zlatá Laurens, tam se hrdinové nepromění v žvatlajici trosky.

Lena79
18.04.2016 5 z 5

Moc se mi to líbilo, už se těším na další díl. Jen mi občas lezla Daphne na nervy...

jaja10
05.08.2014 4 z 5

Nejprve jsem chtěla hodnotit třemi hvězdičkami, jelikož se to zpočátku četlo trochu špatně. Připadalo mi, že autorka se velmi inspirovala z knih Stephanie Laurens. Ale nakonec jsem této knize dala šanci a rozhodně nelituji. A už se těším na to, jaké budou osudy dalšich členů klubu Inferno.

malazluta
17.04.2014 4 z 5

Tato kniha mě bavila a velmi dobře se četla. Je pěkně napsaná a navnadila mě na další pokračování Klubu Inferno, na které se moc těším.

PomněnkaPrvní
09.02.2014

Kniha se mi celkem líbila, byla dobře promyšlená. Autorka dobře popsala charaktery a myšlení hlavních hrdinů. Líbily se mi také přechody a prolínání děje. Erotické scény popsány precizně, ale nechávaly mě zcela chladnou. Na závěr mi chyběla nějaká akce, celou knihu se k něčemu schyluje, ale nakonec se vůbec nic neděje. Chyběl mi zde humor. Celkově knihu hodnotím jako průměrnou, lehce zapomenutelnou.

belia7
25.04.2013 5 z 5

Super kniha! Príjemne vymyslené hlavné postavy, navyše v pozadí špionážna činnosť, ktorá však nenudí, ale dáva knihe ten správny náboj . Na záver zauzlenie,ktoré vyvoláva túhu čítať hneď ďalší diel .......

JToman
24.09.2012 5 z 5

Já, v hodnocení této knihy musím souhlasit s dvěma předchozími hodnotícími .Za plný počet, a to jsem v prvé třetině knihy. Moje oblíbená autorka. V jejích knihách se pořád něco děje, nejsou tam snad na vyjímky ,nudná místa. Já opravdu doporučuju, ale bohužel, kdo bude chtít číst tak jedině v originálu nebo ve slovenštině. Čeští vydavatelé jsou zase pozadu, jako obvykle.....

modranka
16.05.2012 5 z 5

Veľmi pekný príbeh o priateľoch, špiónoch z čias Napoleonskych vojen. Síce trochu banálna a niekoľkokrát otrepaná téma, návrat z vojny a akési povinné hľadanie si manželky, rozmoženie rodu, aby boli ďalší nasledovatelia ušľachtilých činov (nič iné, iba nová armáda pre zbláznený svet) - kruci, prečo musia chlapi stále bojovať??? Charakteristika postáv výborná, hlavní hrdinovia inteligentní, a v tomto príbehu hlavná hrdinka Daphne, síce tvrdohlavá ale nie svojhlavá a drzá. Erotika spracovaná jemne, a najmä, hneď neskákali do postele. Ale od začiatku je tam pár šteklivých okamihov, nebojte sa, užijete si. :)