Lucinka a ztracené štěňátko

Lucinka a ztracené štěňátko https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488741/bmid_lucinka-a-ztracene-stenatko-cEt-488741.jpg 5 5 2

Lucinka série

< 6. díl

Od té doby, co Lucince do života přihopsalo štěňátko Ťapík, má o zábavu postaráno. Snaží se malému pejskovi najít domov u nějakého hodného páníčka a také mu chce nachystat úžasné Vánoce. Jednoho dne se jí však Ťapík vyvlékne z vodítka a uteče. Je tma, sněží a Lucinka s pomocí všech svých kamarádů štěňátko zoufale hledá. Najde malý Ťapík cestu domů? Roztomilý magický příběh o lásce ke zvířátkům, Vánocích a novém přátelství.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Bambook
Originální název:

Lucy Makes a Wish


více info...

Přidat komentář

ladyfromskye
25.12.2022 5 z 5

Po roční pauze na mě o letošních svátcích čekají hned čtyři Lucinčiny příběhy. A ten o ztraceném štěňátku Ťapíkovi mě hnedle hodil do vánoční atmosféry plné kouzel. Krása! A jako vždy - ty ilustrace! Ty jsou prostě úžasné! Děkuji!

DariDerek
15.02.2022 5 z 5

Další dětská knížka, která na první pohled působí jako holčičí záležitost, ale bude se líbit všem dětem, které mají rády zvířátka a hlavně pejsky, a nebude záležet na pohlaví čtenáře, protože jsou tam hrdinové z řad holek i kluků.
Lucinka a ztracené štěňátko je velmi milým příběhem, který mne překvapil a ač mě ilustrace nikterak neoslovily, tak vyprávění mi vše vynahradilo.