V pádu

V pádu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517332/bmid_v-padu-t9R-517332.png 4 30 7

LOVE NXT série

< 2. díl >

Příběh Elly a Jae-Yonga pokračuje. Po prozrazení jejich vztahu má Ella potíže doma, sestry s ní nemluví. Navíc na veřejnost unikne její identita a Ella je v tu ránu známá. Musí se skrývat před novináři i nenávistnými komentáři některých fanynek. Navzdory tomu všemu ale nedokáže na Jae-yonga zapomenout a on je na tom stejně. Je na něm vidět, že mu není do zpěvu, a pak se Elly dokonce veřejně zastane. Vzájemná přitažlivost obou hrdinů si opět najde cestu a Ella s Jae-yongem to zkouší znovu. Chtějí se vídat, být spolu, jen musí být zvlášť opatrní a pečlivě se skrývat a plánovat. Ella se však poučí a tentokrát vše řekne i svým sestrám. Postupně si nejen buduje vztah s Jae-yongem, ale také urovnává vlastní život. Nic však není snadné a překážek bude víc než dost... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

When We Fall


více info...

Přidat komentář

Boogi
01.04.2024 5 z 5

Druhý díl série o NXT se mi zdál o maličko slabší než první, ale i tak jsem si ho užila. Autorka píše takovým stylem, že vás bez problémů vtáhne do děje a vy ani nevíte jak a knihu máte za chvíli přečtenou. Naštěstí v téhle knížce není žádné přehnané kliše nebo drama a odvážila bych se říct, že by klidně mohla popisovat události, co se můžou naproto v pohodě stát i v reálném životě. Už se těším na třetí díl a tuhle sérii označuju za jednu ze svých nejoblíbenějších.

Zuzíček77
22.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Pokračování příběhu Elly a Jae-Yongra je ještě lepší než první díl. Autorka moc hezky píše, úplně jednoduše se do příběhu vžijete a tak rychle utíká. Člověk ani nemrkne a je na konci knihy. Ella a Jae mi opravdu přirostli k srdci. Těší mě, že se sestry usmíří a Ella se poučí ze svých chyb vůči sestrám. Ti dva tak moc chtějí být spolu ale potkávají jednu překážku za druhou. Jak to celé dopadne? To teprve uvidíme.

K zamyšlení:
Když o tom dokážeš snít, dokážeš to i udělat!!!


Tess_BooksNerd
11.03.2024 5 z 5

Uf, uf a ještě jednou Uff...
Série NXT mě chytla za srdce už při prvním dílu. V tomto mi ho dozajista ukradla celé. Způsob, jakým spisovatelka dokáže přivést pocity k životu je neuvěřitelná. Přesně jsem cítila Ellin strach, naděje i zklamání. Jae-Yongovu frustraci. Melanie vyčerpání a přepracovanost. Tu ohromnou lásku, za kterou stojí bojovat. Klidně proti celému světu stůj co stůj. Už dlouho jsem si žádný román tak neužila. Většinou mě takto pohltí jen fantasy, ale u tohoto dílu nešlo dělat jiné věci. Jen sedět a číst. Klidně až do rána, jen aby člověk zjistil, jak příběh tentokrát skončí. Konec nebyl tak "obří" , co se citů týče. A přesto ve mě vyvolává naději i strach. Zvládne Ella a Jae překonat rozdíly jejich světů, nebo jsou příliš odlišní na to, aby se dali nějakým způsobem spojit? Mají vůbec ti dva šanci být spolu? Nebo je jejich láska už předem odsouzena k záhubě?

Damonka12
01.01.2024 5 z 5

Skvělé pokračování série, kde není ani jedno klišé. Já jsme byla nadšená. A k tomu moc originální prostředí.

monika0181
18.12.2023 5 z 5

Souhlasím s komentářem dam.si.knihu, je zbytečné popisovat znovu. Kniha opravdu krásně plyne. Na konci čekáte zase nějakou "morovou ránu" jako v prvním díle o ono to na mě tak nezapůsobilo. Bylo to plošší, ne tolik emocí jako se autorce podařilo vybudit v prvním díle.
Naprostý souhlas, jak je psáno, že lásku vnímáte mezi Ellou a Jae-yongem, byť Ti dva se osobně viděli minimálně. Na emoce byl asi trochu chudší, ale neznamená to, že mě nebavil, autorka to se slovy prostě umí. V příběhu přesně vidíme, jak život hvězdy není snadný ani pro nej a ani pro jeho okolí. A že to k čemu občas vzhlížíme je jen pozlátko.
Očekávám, že třetí díl nám přinese rozuzlení, zda kluci z NXT zůstanou loutkami managerů a budou megahvězdami a nebo se odhodlají jít vlastní za cenu toho, že budou dělat vlastní muziku a megahvězdou být nemusí.
Čekat do jara na poslední díl bude trochu utrpení.

dam.si.knihu
06.11.2023 3 z 5

Druhý díl série Love NXT začíná téměř tam, kde ten první skončil. Musím říct, že styl psaní autorky mě baví. Je to takový jednoduchý, čtivý a svým způsobem feel good příběh. Kniha, která Vás neurazí, ale ani úplně nevystřelí do nebes.

Stejně jako u prvního dílu jsem si užívala tu skvělou slowburn linku, a to, že autorka ve svém příběhu nevyužívá zbytečného dramatu a naivního chování hlavních hrdinů. Ukazuje nám stránky toho, jaký dopad má na slavné lidi a jejich blízké být známý a sdílen na sociálních sítích fanoušky a médii.
Opět se autorce povedlo to, aby čtenář prožíval lásku s hlavními hrdiny, byť byla téměř celou dobu přes sms a videohovory. :)
A i když jsem si téměř třičtvrtě knihy užívala, tak ke konci mi tam bohužel něco chybělo, nicméně na třetí díl se moc těším.

ptavichripkaa
14.09.2023 5 z 5

Řekla bych, že tenhle díl je ještě o maličko lepší než ten první. Těším se na další.

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Anne Pätzold
německá, 1997
2023  78%Ve snu
2023  78%V pádu
2024  0%V naději

Kniha V pádu je v

Právě čtených1x
Přečtených34x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce122x
Chystám se číst52x
Chci si koupit12x
dalších seznamech7x