Longevity book

Longevity book https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323529/bmid_longevity-book-IGC-323529.jpg 4 17 6

Kniha o tom, jak žít ve zdraví, síle, kráse a pohodě v každém věku. Jakmile Cameron Diaz oslavila devětatřicáté narozeniny, na pořadu dne se objevila „ta“ otázka. V téměř každém rozhovoru se novináři Cameron ptali, jestli se obává čtyřicítky. „Když se tyto otázky staly nedílnou součástí každého rozhovoru, došlo mi, jakou důležitost věku přikládáme,“ říká Cameron. Titul Longevity Book se stal logickým pokračováním Body Book, bestselleru deníku The New York Times, v němž se autorka zabývala tématy jako zdravý životní styl a důležitost harmonie těla a ducha. I v nové knize se snaží poskytnout čtenářkám co nejvíce užitečných poznatků a rad, které jim pomohou lépe zvládnout novou životní fázi, do níž vstupují ve věku kolem čtyřicítky. Na rozdíl od celé řady jiných knih na podobné téma však Longevity Book nevychází z postoje, že se s věkem má bojovat všemi dostupnými prostředky a že je bezpodmínečně nutné, aby se ženy snažily vypadat mladší, než ve skutečnosti jsou. Tato kniha zkoumá, jak nás čas ovlivňuje jak po tělesné, tak po emociální stránce – protože tyto dvě složky našeho zdraví jsou od sebe neoddělitelné. Longevity Book poskytuje čtivý a zevrubný výklad o fungování ženského těla i mysli. Průměrná délka našeho života je delší než kdykoli dřív v minulosti. Abychom si však tento dar dlouhověkosti mohli náležitě užívat, je zcela zásadní dobře porozumět hlasu svého těla a připravit se na vše, co nás čeká, abychom mohly zrát s grácií.... celý text

Přidat komentář

Veruru1981
03.01.2022 4 z 5

Knizka se mi libila, i kdyz by asi jini cekali detailnejsi navody. Podle me ale predstavuje komplexni navod, jak pomoci stravy, vitaminu, pohybu, meditace, atd., starnout s gracii a mit starnuti rad. Z knihy jsem si udelala vlastni checklisty, vcetne seznamu vitaminu a doplnku, takze pro mne to byla velmi prakticka kniha a na jejim zaklade jsem si koupila i prvni díl, Body Book.

alabra
16.02.2019 4 z 5

Zdravý životní styl podpořen exkurzí do hodin biologie. Jednoduše napsaný, lehce čitelný. Pro příjemné zimní odpoledne v teple u kamen s dobrým šálkem čaje.


tereza1198
25.01.2019

Knihu jsem si půjčila v knihovně. Ani po dvou měsících jsem nebyla schopná se začíst. Přišlo mi to jen jako snůška řečí o tom, že pravá krása je vevnitř. Vypadat jako Cameron tak o tom klidně lidem píšu také.

SuperMum
11.05.2018 4 z 5

Longevity Book je druhá kniha od Cameron Diaz a Sandry Bark, která je koncipována ve stejném duchu jako jejich první knížka - Body Book. Nyní se ale autorky více soustřeďují na zdravotní osvětu a studie o dlouhověkosti. Autorka deklaruje, že "tato kniha není knihou proti stárnutí. Nechci, abyste se stárnutí báli... Chci naopak změnit způsob, jakým my ženy o stárnutí mluvíme."

J.books
20.06.2017 1 z 5

Kniha nezaujala, je dobrá pro někoho kdo nikdy neslyšel o zdravém životním styly a ani snad neměl v ruce žádný lifestylový magazín. Jinak je to jen nudné opáčko, co už jste četli stokrát a jen sepsané pohromadě. Kniha nudila a pro mě absolutně nudná publikace.

macer1991
08.11.2016 3 z 5

Páči sa mi , že autorky nepresviedčajú , ako so starnutím bojovať , aby ste vyzerali mladšie o 10 rokov , ale ako žiť , aby ste sa cítili mladšie. Je to také zhrnutie informácií , ktoré nájdeme v časopisoch , na internete ....... s tvárou sympatickej Cameron

Autorovy další knížky

Cameron Diaz
americká, 1972
2014  75%Body Book
2016  71%Longevity Book

Kniha Longevity book je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených3x
Knihotéce15x
Chystám se číst20x
Chci si koupit6x